ویزای لهستان | انواع – مراحل دریافت – مدارک مورد نیاز

ویزای لهستان | انواع – مراحل دریافت – مدارک مورد نیاز

ویزای لهستان، جزو ویزاهای محبوب ایرانیان است. به همین خاطر ما تصمیم داریم اطلاعات دقیقی درباره مراحل، شرایط و هزینه ویزای لهستان در اختیار شما قرار دهیم.

فایل صوتی راهنمای کامل ویزای لهستان

فرصت‌های شغلی و آموزشی فراوان در کشور لهستان، باعث شده تا هر ساله به تعداد افرادی که قصد دریافت ویزای این کشور را دارند، اضافه شود. ویزای لهستان، جزو ویزاهای محبوب ایرانیان است. به همین خاطر ما تصمیم داریم اطلاعات دقیقی درباره مراحل، شرایط و هزینه ویزای لهستان در اختیار شما قرار دهیم.

توضیحات کلی درباره ویزای لهستان

کشور لهستان در اروپای مرکزی و در منطقه شینگن واقع شده است. به همین خاطر افرادی که بخواهند ویزای این کشور را دریافت کنند باید شرایط اخذ ویزای شینگن لهستان را داشته باشند. یکی از شرایطی که باعث می‌شود دریافت ویزا برای متقاضیان راحت‌تر شود، دعوت‌نامه لهستان است. البته داشتن تاریخچه سفری مناسب و تمکن مالی نیز بی‌تأثیر نیست.

دریافت ویزای لهستان از طریق سایت رسمی سفارت این کشور، انجام می‌شود. پروسه رسیدگی به پرونده‌های ویزای لهستان زیاد طول نمی‌کشد و متقاضیان می‌توانند در عرض ۲ تا ۳ هفته وقت سفارت بگیرند و پس از آماده کردن مدارک لازم و تحویل آن‌ها به افسر سفارت، نهایتاً یک ماه طول می‌کشد تا بتوانند جواب ویزا را دریافت نمایند. ازآنجاکه لهستان در کشور ایران سفارتخانه دارد، تمامی کارها برای پیگیری درخواست ویزا از طریق سفارت این کشور در تهران انجام می‌شود.

انواع ویزای لهستان

ویزای لهستان به سه دسته کلی تقسیم می‌شود.

• ویزای ترانزیت فرودگاهی
• ویزای کوتاه مدت شینگن
• ویزای طولانی مدت تایپ D

معمولاً ریجکت ویزاهای لهستان زیاد اتفاق نمی‌افتد و بیشتر افرادی که برای درخواست ویزا به سفارت این کشور مراجعه می‌کنند، موفق به اخذ ویزای لهستان می‌شوند. اما هر کس با توجه به هدف خود از سفر، می‌تواند یکی از انواع این سه ویزا را درخواست دهد. گردشگران یا مهاجرانی که قصد دارند بیشتر از ۹۰ روز در لهستان بمانند، باید ویزای نوع D دریافت کنند. در غیر این صورت می‌توانند یکی از ویزاهای کوتاه مدت این کشور را بگیرند.

ویزای نوع A

این نوع از ویزا برای شهروندان کشورهایی صادر می‌شود که ناچار هستند برای عبور از منطقه ترانزیت بین‌المللی در فرودگاه‌های لهستان به زمین بنشینند. شهروندان کشورهایی مانند سریلانکا، ایران، جمهوری دموکراتیک کنگو، افغانستان، بنگلادش، عراق، پاکستان و … برای عبور از خاک این کشور و تعویض پرواز باید ویزای ترانزیت فرودگاهی بگیرند. این افراد از طریق این ویزا نمی‌توانند وارد خاک کشور لهستان شوند. اعتبار این ویزاها از ۲۴ ساعت تا ۴۸ ساعت است.

ویزای نوع C

ویزای نوع C یک ویزای کوتاه مدت است که زمان اعتبار آن ۹۰ روز است. افرادی که این ویزا را دریافت کرده باشند، می‌توانند به مدت ۹۰ روز در لهستان و به صورت کلی ۱۸۰ روز در منطقه شینگن اقامت داشته باشند. بیشتر افرادی که برای سفر و گردشگری به لهستان می‌روند، ویزای نوع C یا همان ویزای توریستی می‌گیرند.

برای دریافت این ویزا متقاضیان باید به سفارت لهستان ثابت کنند که به کشورشان وابستگی مادی و معنوی دارند و قصد بازگشت به کشور خود را دارند. به دلیل اینکه بعضی از افراد پس از دریافت ویزای توریستی، اقدام به پناهندگی می‌کنند، متقاضی حتماً باید مدارک کافی و برنامه سفر دقیق ارائه دهد تا بتواند ویزای گردشگری شینگن بگیرد.

ویزای نوع D

ویزای بلند مدت نوع D شامل چند نوع ویزای دیگر می‌شود. البته اعتبار اولیه این ویزا هم ۹۰ روز است، اما افرادی که بخواهند بیشتر از ۹۰ روز در لهستان بمانند، به عنوان مثال تحصیل کنند، مشغول به کار شوند یا در این کشور سرمایه‌گذاری کنند باید ابتدا مجوز اقامت بگیرند.

چنانچه درخواست اقامت متقاضیان و مهاجران خارجی پذیرفته شود، مجوز اقامت آن‌ها تائید می‌شود و می‌توانند با این کارت اقامت بدون نیاز به گرفتن ویزا به سایر کشورهای اروپایی هم سفر کنند. نحوه درخواست مجوز اقامت در لهستان هم به این صورت است که متقاضیان باید پس از ورود به لهستان به شهرداری‌های لهستان مراجعه کنند و درخواست خود را در اولین ماه اقامت ارائه دهند. البته مدارک کافی باید برای درخواست مجوز اقامت داشته باشند. به عنوان مثال یک قرارداد کاری که تائید کند فرد مورد نظر قصد اشتغال در لهستان را دارد.

انواع ویزای بلند مدت لهستان عبارت‌اند از:

ویزای کاری لهستان

متقاضیانی که دعوت‌نامه کاری از طرف کارفرمای لهستانی داشته باشند، می‌توانند برای دریافت ویزای بلند مدت، اقدام کنند. حداکثر اعتبار این نوع از ویزاها ۳ سال است. اما متقاضیان در صورت ادامه کار و پرداخت مالیات، می‌توانند اقامت خود را تمدید کنند.

ویزای درمانی لهستان

کشور لهستان از نظر ارائه خدمات درمانی و پزشکی شناخته شده است. به همین خاطر بسیاری از افراد برای کاهش هزینه‌های درمان و استفاده از آب و هوای مطلوب این کشور، برای ادامه درمان خود به لهستان مراجعه می‌کنند. این دسته از افراد بایستی ویزای نوع D بگیرند. البته ارائه مدارکی که ثابت کند فرد مورد نظر نمی‌تواند در کشور خودش درمان را ادامه دهد، لازم است.

ویزای تحصیلی لهستان

بسیاری از دانشجویان خارجی برای ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانس، لیسانس و دکترا دانشگاه‌های کشور لهستان را انتخاب می‌کنند. ازآنجاکه کشور ایران و لهستان روابط سیاسی خوبی دارند، معمولاً دانشجویان برای دریافت ویزای تحصیلی به مشکل بر نمی‌خورند و می‌توانند پس از اخذ نامه پذیرش و ارائه مدارک کافی، ویزای تحصیلی بلند مدت بگیرند و تا پایان تحصیلات در این کشور بمانند. حتی بعضی از دانشجویان هستند که پس از پایان تحصیلات در این کشور مشغول به کار می‌شوند و مجدداً اقامت خود را تمدید می‌کنند.

ویزای سرمایه‌ گذاری لهستان

افرادی که قصد ثبت شرکت یا سرمایه‌گذاری در کشور لهستان را داشته باشند، می‌توانند اقامت موقت سه ساله بگیرند. البته امکان تمدید این اقامت تا ۲ سال دیگر هم وجود دارد. سرمایه‌گذاران خارجی پس از دریافت ویزای بلند مدت نوع D، می‌توانند در صورت تمایل اقامت دائم بگیرند و با رعایت شرایط قانونی در این کشور بمانند. لازم به ذکر است که داشتن تمکن مالی کافی برای سرمایه‌گذاری در لهستان ضروری است.

مدارک لازم برای اخذ ویزای لهستان

  • منابع مالی تامین سفر، مشخصات همراه و مشخصات میزبان در لهستان (هتل یا دعوتنامه)، برنامه سفر دقیق ، و …
  • اصل شناسنامه
  • اصل پاسپورت جدید (با حداقل هفت ماه اعتبار از زمان سفر)
  • اصل و فتوکپی پاسپورت قدیم (از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شینگن گذشته)

توضیحات: سابقه سفر به هر کشوری در جهان یکی از عوامل بسیار مهم در اثبات توریست بودن متقاضی می باشد.

  • دو قطعه عکس پرسنلی جدید (عکس بیومتریک) در ابعاد ۳/۵ در ۴/۵ ، رنگی ، زمینه سفید ۷۰% زوم چهره و تمام رخ، بدون روتوش
  • گردش حساب بانک (پرینت ۳ ماهه حساب جاری) توجه: گردش حساب بایستی دارای تراکنش های طبیعی باشد و از حساب سازی پرهیز شود. به عنوان مثال برداشت و واریزها با مبالغ بالا و غیر متعارف بدون دلیل قانع کننده برای سفارت وجود نداشته باشد.

توضیحات: نوع حساب، مدتی که این حساب را داشته اید، مبالغ واریزی و برداشتی، تعدد و نظم تراکنش ها در یک بازه زمانی همگی در اعتبار گردش مالی تاثیرگذار هستند. باید توجه داشت از واریز مبالغ سنگین به حساب مرده پرهیز کرد. تا زمان اعلام نتیجه اخذ ویزا نباید بیش از ۳۰ درصد موجودی حساب را برداشت کرد، زیرا احتمال استعلام سفارت از بانک وجود دارد.

  • در صورت داشتن سپرده بانکی پرینت گرفته شود.
  • نامه تمکن مالی از بانک (به زبان انگلیسی)، و ذکر موجودی (به یورو یا دلار)

توضیحات:

–  ارائه سند شریکی نیز بلامانع می باشد.

–  ارائه مبایعه نامه با کد رهگیری نیز بلامانع می باشد.

  • در صورت سفر فرزندان زیر ۱۸ سال به همراه یکی از والدین (درصورت جدایی والدین) ارائه رضایت نامه محضری و یا حکم حضانت فرزند الزامی می باشد.
  • واچر هتل ( تأئیدیه رزرو هتل ) برای تمام شب های اقامت، یا “اصل” دعوتنامه شخص دعوت کننده با ذکر محل اقامت و وجود اتاقی مجزا برای اقامت. واچر جعلی منجر به ریجکت شدن ویزای لهستان خواهد شد. توجه نمائید در صورت اقدام به اخذ ویزای شینگن لهستان توسط سایت ویزا ، رززواسیون  رسمی به شما تعلق خواهد گرفت.

مدارک برای دانشجویان و محصلین

  • گواهی اشتغال به تحصیل ، توصیه نامه از استاد دانشگاه

مدارک شغلی برای کارمندان بخش خصوصی یا دولتی

  • حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با تاریخ شـروع خدمت، اعتبار قرارداد کاری، معرفی نامه (خطاب به سفارت) با ذکر سمت شغلی و حقوق ماهیانه و تعداد روزهای مرخصی طبق فرمت ارسالی (روی سربرگ شرکت) با تاریخ، شماره، امضا مدیر عامل و مهر شرکت + یک نسـخه از روزنامه رسمی شرکت، آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات + فیش حقوقی سه ماه اخیر + اصل لیست بیمه سه ماه اخیر (در صورت وجود).

مدارک شغلی برای پزشکان

  • پروانه طبابت، دانشنامه پزشکی از دانشگاه ( برای ویزای لهستان )، کارت نظام پزشکی، سوابق بیمه

مدارک شغلی برای مشاغل آزاد

  • جواز کسب یا پروانه کاری/بهره برداری، سوابق بیمه

مدارک شغلی دارندگان شرکت

  • روزنامه رسمی، آگهی تاسیس، آگهی آخرین تغییرات شرکت، اساسنامه و معرفی نامه از شرکت که درآمد و سمت لحاظ شود.

مدارک شغلی برای وکلا

  • پروانه وکالت (شماره کانون وکلا)

مدارک شغلی برای ساختمان سازان

  • معرفی نامه، قرارداد کاری، جواز ساخت، روزنامه رسمی آگهی تاسیس و یا کارت نظام مهندسی و سوابق بیمه حتی اگر اختیاری باشد

مدارک شغلی برای کارمندان آزاد

  • سوابق بیمه، معرفی نامه (خطاب به سفارت) با ذکر سمت شغلی و درآمد و تعداد روزهای مرخصی، و قرارداد کاری.

مدارک شغلی برای بازرگانان

  • کارت بازرگانی، روزنامه رسمی ،آگهی تاسیس، سوابق بیمه
  • گواهینامه فعالیت صنعتی

مدارک برای بازنشستگان

  • حکم بازنشستگی، فیش حقوق

مراحل دریافت ویزای لهستان

مراحل دریافت ویزای لهستان در ابتدا به صورت آنلاین انجام می‌شود و سپس به صورت حضوری ادامه پیدا می‌کند. برای گرفتن وقت سفارت از کشور لهستان، ابتدا باید به سایت این سفارت مراجعه نمایید و برای ویزا درخواست دهید. هنگام ارائه درخواست باید مشخص کنید که کدام یک از انواع ویزای بلند مدت یا کوتاه مدت لهستان را نیاز دارید.

از طریق وب سایت سفارت، امکان تعیین وقت سفارت لهستان نیز وجود دارد و شما باید حتماً سر ساعت مشخص شده در همان روزی که وقت سفارت گرفته‌اید به صورت حضوری مراجعه نمایید و مدارک خود را که از قبل آماده نموده‌اید، تحویل دهید. توجه داشته باشید که تکمیل فرم درخواست ویزای لهستان باید به زبان انگلیسی باشد.

این فرم ۲۴ ساعت بعد، از طریق ایمیل برای شما ارسال می‌شود و باید آن را پرینت بگیرید و امضا کنید. در نهایت به همراه سایر مدارک برای ویزای کوتاه مدت یا بلند مدت نیاز دارید، باید آن را به سفارت این کشور تحویل دهید. در روز مراجعه به سفارت احتمالاً مصاحبه، انگشت نگاری و ثبت اطلاعات بیومتریک انجام می‌شود. البته اگر قبلاً سابقه سفر به کشورهای اروپایی و ویزای شینگن داشته باشید، نیازی به ثبت اطلاعات بیومتریک نیست.

پس از بررسی درخواست ویزا، 2 الی 3 هفته کاری طول می‌کشد تا جواب ویزا صادر شود. متقاضیان می‌توانند از طریق سایت سفارت لهستان، مراحل رسیدگی به پرونده را پیگیری نمایند.

توجه: در فرم درخواست ویزای لهستان سؤالاتی مطرح شده که باید با دقت و صراحت به آن‌ها پاسخ دهید. در صورتی که هرگونه ابهام یا اطلاعات غلطی در این فرم بنویسید، ممکن است باعث ریجکت ویزای لهستان شود. هنگام ارائه مدارک هم باید توجه داشته باشید که مدارک جعلی و غیر واقعی ارائه نکنید.

هزینه ویزای لهستان

هزینه ویزای لهستان برای ویزاهای کوتاه مدت مانند ویزای توریستی ۳۰ یورو است. کودکانی که زیر ۶ سال سن داشته باشند، نیازی به پرداخت هزینه ندارند. دانش‌آموزانی که برای سفرهای دانش‌آموزی به این کشور می‌روند، نیازی به پرداخت هزینه ویزا ندارند.

افرادی که دارای دعوت‌نامه از اتحادیه اروپا باشند، از پرداخت هزینه ویزا معاف هستند. همچنین افرادی که گذرنامه‌های رسمی یا دیپلماتیک دارند، بدون پرداخت هزینه می‌توانند ویزای لهستان را بگیرند. افرادی که سن آن‌ها بین ۶ تا ۱۲ سال باشد باید ۳۵ یورو برای ویزای لهستان هزینه پرداخت کنند. سایر ویزاهای لهستان برای افراد بزرگ‌سال که بالای ۱۲ سال سن دارند، ۶۰ یورو هزینه دارد.

هزینه ویزای لهستان | ایران ویزا

ویزای شینگن لهستان

ویزای شینگن لهستان که دارای اعتباری ۹۰ روزه است و به متقاضیان آن اجازه می‌دهد تا ۱۸۰ روز در منطقه شینگن اقامت داشته باشند، یکی از پرطرفدارترین ویزاهای این کشور است. دارندگان این ویزا می‌توانند با هواپیما، اتومبیل یا قطار از قلمرو کشورهای منطقه شینگن عبور کنند و نیازی به دریافت مجوز نخواهند داشت.

ویزای شینگن لهستان دارای انواع یک بار ورود، دوبار ورود و چند بار ورود است. اعتبار این ویزا نهایتاً ۵ سال است. یعنی افرادی که اجازه داشته باشند چندین بار به منطقه شینگن وارد شوند، می‌توانند در طول مدت ۵ سال، ۱۸۰ روز در منطقه شینگن بمانند و هر چند بار که بخواهند به این کشورها رفت و آمد کنند.

مراحل درخواست ویزای شینگن لهستان با مراحلی که در بخش پیش به آن‌ها اشاره کردیم، هیچ تفاوتی ندارد. متقاضیان می‌توانند به صورت آنلاین از طریق سفارت لهستان درخواست ویزای خود را ارائه کنند و فرم مربوطه را به زبان انگلیسی تکمیل نمایند. از طریق همین وب سایت می‌توانند وقت سفارت بگیرند و برای تحویل مدارک و انجام مصاحبه در روز تعیین شده به سفارت لهستان بروند. یکی از نکات مهمی که درباره اخذ ویزای لهستان وجود دارد، مدارک لازم برای ویزای لهستان است. در صورتی که هرگونه نقص یا ایرادی در این مدارک باشد، متقاضی موفق به اخذ ویزا نخواهد شد.

مدارک ویزای لهستان

با توجه به نوع ویزای لهستان، مدارک مورد نیاز برای اخذ این ویزا متفاوت است. برخی از افراد برای کار به کشور لهستان سفر می‌کنند و باید حتماً ثابت کنند که یک پیشنهاد کاری یا قرارداد کاری از خاک کشور لهستان دریافت کرده‌اند. بعضی از افراد قصد دریافت ویزای درمانی را دارند و باید حتماً مدارک پزشکی آن‌ها ضمیمه پرونده شود.

دانشجویانی که بخواهند ویزای تحصیلی بگیرند باید رزومه تحصیلی، ریز نمرات و نامه پذیرش از دانشگاه‌های کشور لهستان ارائه کنند.

به صورت کلی مدارک عمومی مورد نیاز برای اخذ ویزای لهستان عبارت‌اند از:

• فرم درخواست ویزا
• دو عدد عکس مخصوص گذرنامه
• کپی ویزاها و گذرنامه‌های قبلی
• خرید بیمه مسافرتی با پوشش ۳۰۰۰۰ یورو
• رزرو بلیط هواپیما
• رزرو هتل
• اطلاعات هویتی
• گواهی تمکن مالی

ریجکت ویزای لهستان و راه‌ های رفع ریجکت ویزای لهستان

ریجکت ویزای لهستان ممکن است به دلایل متعددی رخ دهد. افرادی که اطلاعات جعلی و مدارک جعلی ارائه کنند، نمی‌‌توانند ویزای این کشور را بگیرند. چرا که این اطلاعات و مدارک به صورت دقیق بررسی می‌شود. همچنین اگر افسران ویزا قانع نشوند که متقاضی قصد بازگشت به کشور خود را دارد، اجازه ورود به لهستان را به او نمی‌دهند.

به همین خاطر اگر قصد ارائه درخواست برای ویزای لهستان را دارید، بهتر است حتماً با کارشناسان و مشاوران مجموعه ایران ویزا در تماس باشید و مشاوره‌های لازم را از آن‌ها دریافت کنید. کارشناسان ما با داشتن سال‌ها تجربه درخشان درزمینهٔ اخذ ویزاهای شینگن اروپایی، می‌توانند به شما کمک کنند در کوتاه‌ترین زمان ممکن، بدون هیچ مشکلی، ویزای لهستان را دریافت کنید.

از دلایل ریجکتی ویزای لهستان می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

• تهیه بیمه نامناسب و عدم پوشش هزینه‌های درمان توسط این بیمه
• ارائه اطلاعات دروغ
• نداشتن برنامه سفر مشخص
• ارائه گذرنامه جعلی
• عدم اثبات دلایل و مدارک کافی برای سفر به لهستان
• نداشتن تمکن مالی
• سوءسابقه و سابقه کیفری که نشان دهد حضور فرد تهدیدی برای امنیت داخلی لهستان است.
• عدم ارائه توضیحات دقیق و صحیح به افسر ویزا
• پنهان کردن حقایق درباره هدف از سفر به لهستان

با توجه به مواردی که عنوان شد، ممکن است درخواست ویزای افراد به این دلایل رد شود. اما مجدداً امکان اعتراض به این پرونده‌ها وجود دارد و متقاضیان می‌توانند پس از تکمیل مدارک و برطرف کردن ایرادهای پرونده، مجدداً نامه‌ای مبنی بر رفع نواقص و درخواست مجدد خود برای ویزا تهیه کنند و آن را به سفارت لهستان تحویل دهند. نوشتن نامه تجدید نظر و اعتراض برای رفع ریجکتی ویزا پیچیدگی‌های خاصی دارد، بنابراین بهتر است از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرید.

کلام پایانی

در این نوشتار از سایت ایران ویزا، درباره نحوه دریافت ویزای شینگن لهستان صحبت کردیم و درباره مدارک شرایط و هزینه‌های آن نیز اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دادیم. در صورت داشتن هرگونه سؤال یا ابهام، می‌توانید با کارشناسان سایت ایران ویزا تماس حاصل فرمایید.


سوالات متداول ویزای لهستان

افرادی که بیشتر از 90 روز می‌خواهند در لهستان اقامت داشته باشند، چه نوع ویزایی باید بگیرند؟

گردشگران یا مهاجرانی که قصد دارند بیشتر از ۹۰ روز در لهستان بمانند، باید ویزای نوع D دریافت کنند. در غیر این صورت می‌توانند یکی از ویزاهای کوتاه مدت این کشور را بگیرند.

مدارک عمومی برای اخذ ویزای لهستان چیست؟

به صورت کلی مدارک عمومی مورد نیاز برای اخذ ویزای لهستان عبارت‌اند از: فرم درخواست ویزا، دو عدد عکس مخصوص گذرنامه، کپی ویزاها و گذرنامه‌های قبلی، خرید بیمه مسافرتی با پوشش ۳۰۰۰۰ یورو، رزرو بلیط هواپیما، رزرو هتل، اطلاعات هویتی، گواهی تمکن مالی

دانشجویانی که قصد دارند ویزای تحصیلی لهستان را دریافت کنند، علاوه بر مدارک عمومی ویزای لهستان به چه مدارکی نیاز دارند؟

دانشجویانی که بخواهند ویزای تحصیلی بگیرند باید رزومه تحصیلی، ریز نمرات و نامه پذیرش از دانشگاه‌های کشور لهستان ارائه کنند.

مطالعه مطالب زیر نیز می توانید برای شما مفید باشد

نظرت چی بود؟

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

آژانس مسافرتی سفری دیگر