ویزای آلمان | انواع – مراحل دریافت – هزینه

ویزای آلمان | انواع – مراحل دریافت – هزینه

ویزای آلمان، یکی از محبوب‌ترین ویزاهای شنگن اروپا است. به همین خاطر بسیاری از ایرانیان در سال‌های گذشته تصمیم به مهاجرت گرفته‌اند و برای دریافت ویزای آلمان …

فایل صوتی راهنمای کامل ویزای آلمان

ویزای آلمان یکی از محبوب‌ترین ویزاهای شنگن اروپا است. به همین خاطر بسیاری از ایرانیان در سال‌های گذشته تصمیم به مهاجرت گرفته‌اند و برای دریافت ویزای آلمان تقاضا داده‌اند. اگر شما هم جزو آن دسته افرادی هستید که قصد ورود به حوزه شنگن و کشور قدرتمند آلمان را دارید، با ما همراه باشید تا اطلاعات دقیقی درباره نحوه دریافت ویزای این کشور در اختیارتان قرار دهیم.

توضیحات کلی در خصوص ویزای آلمان

دریافت ویزای آلمان به خاطر افزایش تقاضا در سال‌های اخیر به یک پروسه زمان بر تبدیل شده است. به همین خاطر سفارت آلمان تصمیم گرفته برای رسیدگی به درخواست‌های متقاضیان با همکاری نمایندگی خود در ایران، یعنی شرکت ویزا متریک، روند رسیدگی به درخواست‌های ویزا را بررسی نماید.

شرکت ویزا متریک درخواست متقاضیان را به‌صورت آنلاین ثبت می‌کند و برای آن‌ها وقت ملاقات تعیین می‌کند. بنابراین متقاضیان اخذ ویزای آلمان، سه مرحله اصلی برای ارائه درخواست خود در پیش دارند.

  • اولین مرحله آماده کردن یک فرم درخواست به زبان انگلیسی یا آلمانی است.
  • دومین مرحله مراجعه به سایت ویزا متریک و تکمیل مدارک لازم برای ارائه درخواست، بر اساس برگه راهنمای این وب‌سایت است.
  • پس از آماده کردن مدارک، متقاضیان باید به‌صورت آنلاین از شرکت ویزا متریک وقت بگیرند و در ساعت و زمان مقرر شده در شرکت ویزا متریک حاضر شوند و مدارک خود را تحویل دهند.

پس از بررسی مدارک توسط سفارت آلمان، جواب ویزا برای متقاضیان ارسال می‌شود. درصورتی‌که مدارک کامل باشد و مشکلی وجود نداشته باشد، صدور ویزا انجام می‌شود. اما اگر مدارک لازم برای اخذ ویزای آلمان ناقص باشد یا مشکلی وجود داشته باشد، ویزا ریجکت می‌شود.

انواع ویزای آلمان

ویزای کشور آلمان در بین سایر کشورهای جهان رتبه سوم را دارد. کشور آلمان که در منطقه شنگن قرار گرفته به افرادی که قصد ورود به این کشور را داشته باشند، ویزای شینگن ارائه می‌دهد. دریافت ویزای شنگن آلمان فرصتی را به دارندگان آن‌ها می‌دهد تا بتوانند به ۱۷۰ کشور در منطقه شنگن سفر کنند. ویزای شنگن آلمان دارای انواع مختلفی است که در این قسمت به آن‌ها می‌پردازیم.

ویزای کوتاه مدت آلمان

ویزاهای کوتاه مدت آلمان چند دسته دارند. بعضی از این ویزاها که برای دیدن اقوام یا دوستان دریافت می‌شوند، تنها ۹۰ روز اعتبار دارند. بعضی دیگر از ویزاهای کوتاه مدت فقط اجازه ورود به فرودگاه‌های آلمان را به متقاضیان می‌دهند. اما به‌طورکلی ویزاهای کوتاه مدت آلمان به سه دسته یک بار ورود، دو بار ورود و چند بار ورود تقسیم می‌شوند.

این ویزاها عبارت‌اند از:

  • نوع A
  • نوع B
  • نوع C

در بین این ویزاها اعتبار ویزای نوع A از همه کمتر است. زیرا افرادی که ویزای نوع A آلمان را داشته باشند، تنها ۲۴ تا ۴۸ ساعت وقت دارند که در فرودگاه‌های این کشور بمانند. ویزای نوع B نیز جزو ویزاهای کوتاه مدت است. اما در میان ویزاهای کوتاه مدت ویزای نوع C اعتبار بیشتری دارد. بسیاری از گردشگران و افرادی که برای اولین بار به آلمان سفر می‌کنند، این نوع ویزا را دریافت می‌کنند.

هدف از صدور ویزاهای کوتاه مدت آلمان موارد زیر هستند.

  • سفر به آلمان برای درمان
  • تعویض پرواز در خاک کشور آلمان و دریافت ویزای ترانزیت فرودگاهی
  • سفر به آلمان برای دیدن دوستان، اقوام یا خانواده
  • شرکت در نمایشگاه‌های بین‌المللی، جلسات و همایش‌های کاری

معمولاً اعتبار ویزاهای نوع C یک بار ورود و چند بار ورود ۹۰ روزه است. متقاضیانی که این نوع از ویزا را دریافت کرده باشند، در یک بازه زمانی 6 ماهه، می‌توانند یک یا چند بار، وارد حوزه شنگن و کشور آلمان شوند. اما مدت زمان اقامت در خاک آلمان، تنها ۹۰ روز است.

ویزای بلند مدت آلمان

ویزای نوع D ویزای بلند مدت است که اجازه اقامت بیش از ۹۰ روز را به متقاضیان می‌دهد. به‌عنوان‌مثال افرادی که قصد دارند در دانشگاه‌های آلمان تحصیل کنند، می‌توانند یک سال مجوز اقامت بگیرند. افرادی که به قصد کار به کشور آلمان سفر می‌کنند نیز می‌توانند ویزای نوع D بگیرند. ویزای سرمایه‌گذاری و ویزای درمانی هم جزو ویزاهای بلند مدت محسوب می‌شود.

البته ویزاهای درمانی معمولاً مدت زمان موقتی دارند. اما اگر شرایط بیمار خاص باشد و ناچار باشد در این کشور بماند تا درمان خود را ادامه دهد، می‌تواند ویزای بلند مدت بگیرد. به‌طورکلی ویزاهای بلند مدت آلمان شامل موارد زیر می‌شوند.

ویزای توریستی آلمان

ویزای توریستی آلمان با هدف گردشگری برای متقاضیان صادر می‌شود. این ویزا که اعتبار ۹۰ روزه دارد دارای تاریخ ورود و خروج مشخصی است. بنابراین افرادی که ویزای توریستی آلمان را دریافت کرده باشند به‌هیچ‌وجه نمی‌توانند بعد از تاریخ مقرر شده در آلمان بمانند. افرادی که با ویزای توریستی وارد آلمان می‌شوند، نمی‌توانند کار پیدا کنند و در آنجا بمانند. همچنین متقاضیان باید تمکن مالی حدود ۶ الی ۸۰۰۰ یورو داشته باشند تا بتوانند ویزای توریستی آلمان را بگیرند.

ویزای تحصیلی آلمان

ویزای تحصیلی آلمان جزو ویزاهای بلند مدت است که دانشجویان بین‌المللی آن را دریافت می‌کنند. سختی دریافت ویزای تحصیلی آلمان بسیار زیاد است. مگر اینکه دانشجویان یک دعوت‌نامه از دانشگاه مورد نظر خود دریافت کنند. روش دیگری نیز برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان وجود دارد. آن هم ارسال درخواست برای دانشگاه‌های معتبر و دریافت نامه پذیرش از آن‌ها است.

نکته مهمی که درباره ویزای تحصیلی آلمان وجود دارد، ارائه مدارکی مبنی بر توانایی پرداخت هزینه‌های زندگی دانشجویی و تحصیل در دانشگاه‌های آلمان است. دانشجویان باید بتوانند برای پرداخت هزینه‌های زندگی، ماهیانه ۸۰۰ الی ۱۰۰۰ یورو بپردازند و شهریه دانشگاه خود را نیز پرداخت نمایند.

ویزای حق خانواده آلمان

یکی از راه‌های آسان برای دریافت ویزای آلمان، دریافت دعوت‌نامه از اعضای خانواده و نزدیکان در این کشور است. اگر شخصی که در آلمان اقامت قانونی دارد برای نزدیکان خود یک دعوت‌نامه ارسال کند و هزینه‌های زندگی فرد دعوت شونده را تقبل کند به راحتی امکان صدور ویزا برای فرد مهمان فراهم می‌شود. زیرا ویزا هزینه‌ای برای فرد مهمان ندارد و کلیه هزینه‌ها را باید فرد دعوت‌کننده پرداخت کند.

ویزای کاری آلمان

ویزای کاری آلمان به دو صورت برای متقاضیان خارجی صادر می‌شود. افرادی که از داخل کشور آلمان پیشنهاد کاری داشته باشند، می‌توانند با جاب آفر برای درخواست ویزا اقدام کنند. دسته دوم افرادی هستند که ویزای جاب سیکر و اجازه ورود به آلمان را می‌گیرند. این افراد می‌توانند تا ۶ ماه در این کشور بمانند و شغل مورد نظر خود را پیدا کنند. البته دارا بودن مدرک زبان آلمانی برای این افراد ضروری است. همچنین متقاضیان دریافت ویزای کاری آلمان، باید حتماً مدارک تخصصی داشته باشند و مهارت خود را در زمینه‌های شغلی مورد نظر به اثبات برسانند.

ویزای سرمایه‌ گذاری آلمان

کشور آلمان یکی از قطب‌های اقتصادی جهان و اروپا است. یکی از دلایل موفقیت این کشور نیز جذب سرمایه‌گذاران خارجی است. به همین خاطر مهاجرانی که سرمایه کافی دارند و می‌توانند در کشور آلمان شرکت تأسیس کنند یا کارهای جدید راه‌اندازی کنند، می‌توانند با پرداخت سرمایه ویزای سرمایه‌گذاری آلمان را دریافت نمایند.

ویزای درمانی آلمان

ویزای درمانی آلمان برای بیمارانی صادر می‌شود که در کشور خود شرایط ادامه درمان و معالجه را ندارند. به همین خاطر با ارائه مدارک پزشکی و دریافت تأییدیه از پزشکان معتبر و بیمارستان‌های خاص در کشور آلمان، اقدام به دریافت ویزای درمانی یا پزشکی آلمان می‌کنند.

مدارک مورد نیاز ویزای آلمان

  • منابع مالی تامین سفر، مشخصات همراه و مشخصات میزبان در آلمان (هتل یا دعوتنامه)، برنامه سفر دقیق ، و …
  • اصل شناسنامه
  • اصل پاسپورت جدید (با حداقل هفت ماه اعتبار از زمان سفر)
  • اصل و فتوکپی پاسپورت قدیم (از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شینگن گذشته)

توضیحات: سابقه سفر به هر کشوری در جهان یکی از عوامل بسیار مهم در اثبات توریست بودن متقاضی می باشد.

  • دو قطعه عکس پرسنلی جدید (عکس بیومتریک) در ابعاد ۵/۳ در ۵/۴ ، رنگی ، زمینه سفید ۷۰% زوم چهره و تمام رخ، بدون روتوش
  • گردش حساب بانک (پرینت ۳ ماهه حساب جاری) توجه: گردش حساب بایستی دارای تراکنش های طبیعی باشد و از حساب سازی پرهیز شود. به عنوان مثال برداشت و واریزها با مبالغ بالا و غیر متعارف بدون دلیل قانع کننده برای سفارت آلمان وجود نداشته باشد.

توضیحات:  نوع حساب، مدتی که این حساب را داشته اید، مبالغ واریزی و برداشتی، تعدد و نظم تراکنش ها در یک بازه زمانی همگی در اعتبار گردش مالی تاثیرگذار هستند. باید توجه داشت از واریز مبالغ سنگین به حساب مرده پرهیز کرد. تا زمان اعلام نتیجه اخذ ویزا نباید بیش از ۳۰ درصد موجودی حساب را برداشت کرد، زیرا احتمال استعلام سفارت از بانک وجود دارد.

  • در صورت داشتن سپرده بانکی پرینت گرفته شود.
  • نامه تمکن مالی از بانک (به زبان انگلیسی)، و ذکر موجودی (به یورو یا دلار)

توضیحات:

–  ارائه سند شریکی نیز بلامانع می باشد.

–  ارائه مبایعه نامه با کد رهگیری نیز بلامانع می باشد.

  • در صورت سفر فرزندان زیر ۱۸ سال به همراه یکی از والدین (درصورت جدایی والدین) ارائه رضایت نامه محضری و یا حکم حضانت فرزند الزامی می باشد.
  • واچر هتل ( تأئیدیه رزرو هتل ) برای تمام شب های اقامت، یا “اصل” دعوتنامه شخص دعوت کننده با ذکر محل اقامت و وجود اتاقی مجزا برای اقامت. واچر جعلی منجر به ریجکت شدن ویزای آلمان خواهد شد. توجه نمائید در صورت اقدام به اخذ ویزای شینگن آلمان توسط آژانس هواپیمایی سفری دیگر، رززواسیون  رسمی به شما تعلق خواهد گرفت.

مدارک برای دانشجویان و محصلین

  • گواهی اشتغال به تحصیل ، توصیه نامه از استاد دانشگاه

مدارک شغلی برای کارمندان بخش خصوصی یا دولتی

  • حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با تاریخ شـروع خدمت، اعتبار قرارداد کاری، معرفی نامه (خطاب به سفارت) با ذکر سمت شغلی و حقوق ماهیانه و تعداد روزهای مرخصی طبق فرمت ارسالی (روی سربرگ شرکت) با تاریخ، شماره، امضا مدیر عامل و مهر شرکت + یک نسـخه از روزنامه رسمی شرکت، آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات + فیش حقوقی سه ماه اخیر + اصل لیست بیمه سه ماه اخیر (در صورت وجود).

مدارک شغلی برای پزشکان

  • پروانه طبابت، دانشنامه پزشکی از دانشگاه ( برای ویزای آلمان)، کارت نظام پزشکی، سوابق بیمه

مدارک شغلی برای مشاغل آزاد

  • جواز کسب یا پروانه کاری/بهره برداری، سوابق بیمه

مدارک شغلی دارندگان شرکت

  • روزنامه رسمی، آگهی تاسیس، آگهی آخرین تغییرات شرکت، اساسنامه و معرفی نامه از شرکت که درآمد و سمت لحاظ شود.

مدارک شغلی برای وکلا

  • پروانه وکالت (شماره کانون وکلا)

مدارک شغلی برای ساختمان سازان

  • معرفی نامه، قرارداد کاری، جواز ساخت، روزنامه رسمی آگهی تاسیس و یا کارت نظام مهندسی و سوابق بیمه حتی اگر اختیاری باشد

مدارک شغلی برای کارمندان آزاد

  • سوابق بیمه، معرفی نامه (خطاب به سفارت) با ذکر سمت شغلی و درآمد و تعداد روزهای مرخصی، و قرارداد کاری.

مدارک شغلی برای بازرگانان

  • کارت بازرگانی، روزنامه رسمی ،آگهی تاسیس، سوابق بیمه
  • گواهینامه فعالیت صنعتی

مدارک برای بازنشستگان

  • حکم بازنشستگی، فیش حقوق

جهت درخواست ویزای آلمان نیاز به ترجمه مدارک نیست و مدارک میتواند به زبان فارسی ارائه گردد.

مراحل دریافت ویزای آلمان

مراحل دریافت ویزای آلمان را به ترتیب در ابتدای مقاله عنوان کردیم.

اما در اینجا نیز به‌صورت کامل درباره مراحل اخذ ویزای آلمان صحبت می‌کنیم.

  • اولین مرحله از اخذ ویزای آلمان، ارائه فرم درخواست ویزا است.این فرم باید به زبان آلمانی یا انگلیسی نوشته شود و به‌صورت آنلاین برای شرکت ویزا متریک ارسال شود. در سایت ویزا متریک که در ابتدای مقاله به آن اشاره کردیم، نمونه‌های pdf مربوط به مدارک موردنیاز برای هر نوع ویزای آلمان قرار دارد. متقاضیان می‌توانند این مدارک را با توجه به اهداف سفر خود که می‌تواند سفر گردشگری، تجاری، پزشکی، ترانزیت فرودگاهی، مأموریت کاری، رقابت‌های ورزشی و … باشد، آماده کنند.
  • دومین مرحله از اخذ ویزای آلمان، تعیین وقت سفارت است.
    متقاضیان باید از سفارت آلمان وقت مصاحبه بگیرند. البته ممکن است مصاحبه‌ای در کار نباشد. اما شخص متقاضی باید به‌صورت حضوری به دفتر ویزا متریک مراجعه نماید و مدارک خود را ارائه دهد.
  • در مرحله سوم متقاضیان باید مدارک لازم را به‌صورت دقیق و کامل آماده کنند.
    درصورتی‌که نقصی در مدارک وجود داشته باشد یا متقاضی بخواهد با ارائه مدارک جعلی، سفارت آلمان را فریب دهد، پروسه اخذ ویزا با مشکل مواجه خواهد شد.
  • مرحله چهارم نیز مصاحبه حضوری است.
    در روز و زمانی که برای ملاقات مشخص شده، متقاضی باید در شرکت ویزا متریک حاضر شود و مدارک را تحویل دهد. در این مرحله هزینه اخذ ویزا نیز باید پرداخت شود. در نهایت روند رسیدگی به پرونده درخواست ویزا آغاز می‌شود و جواب آن با توجه به نوع ویزا، ممکن است از ۱۵ روز تا ۶۰ روز طول بکشد.

هزینه ویزای آلمان

هزینه ویزای آلمان یا همان ویزای شنگن آلمان، برای بزرگسالان و کودکان متفاوت است.

  •  افرادی که بالای ۱۲ سال سن داشته باشند و بخواهند ویزای کوتاه مدت آلمان را بگیرند، باید ۸۰ یورو بپردازند.
  • هزینه دریافت ویزای بلند مدت آلمان نیز برای بزرگسالان ۷۵ یورو است.
  • اخذ ویزای آلمان برای کودکان زیر ۱۲ سال، 40 یورو می‌باشد.
  • کودکانی که سن آن‌ها نیز زیر ۶ سال است، برای دریافت ویزا نیازی به پرداخت هزینه ندارند.

این هزینه‌ها فقط برای بررسی درخواست ویزا است و مربوط به تمکن مالی برای اخذ ویزای آلمان نمی‌شود. لازم به ذکر است که هزینه ویزای آلمان بر اساس ارز کشور مقصد یا همان یورو دریافت می‌گردد. البته ممکن است متقاضیان بتوانند در شرکت ویزا متریک معادل ارزی آن را به پول کشور خودمان بپردازند. اما معمولاً در کارگزاری‌ها هزینه دریافت ویزا به پول کشور مقصد و آن هم به‌صورت نقدی دریافت می‌شود.

ویزای شینگن آلمان

ویزای آلمان درواقع همان ویزای شنگن محسوب می‌شود. افرادی که در کشورهای دیگر به‌جز منطقه شنگن زندگی می‌کنند، برای ورود به آلمان نیاز به دریافت ویزای شینگن دارند. با توجه به اینکه کشور آلمان عضو این پیمان است، اگر متقاضیان موفق به دریافت ویزای آلمان شوند، می‌توانند به سایر کشورهای منطقه شنگن هم سفر داشته باشند. با توجه به نوع ویزا و هدف ورود متقاضیان به کشور آلمان، ویزای شنگن آن‌ها جزو ویزاهای بلند مدت و کوتاه مدت می‌شود که در بخش‌های پیش به آن‌ها اشاره نمودیم.

ویزای شینگن آلمان

ریجکت ویزای آلمان و راه‌ های رفع ریجکت ویزای آلمان

دلایل ریجکتی ویزای آلمان گوناگون هستند. اگرچه کشور آلمان برای صدور ویزای تحصیلی و ویزای توریستی سخت‌گیری چندانی ندارد، اما ممکن است ۸ درصد متقاضیان به دلایلی مانند ناقص بودن فرم ویزا، ناقص بودن مدارک، عدم ارائه دلیل کافی برای سفر و مهاجرت به آلمان و … با ریجکتی ویزا مواجه شوند.

در اکثر مواقع بیشتر متقاضیان به راحتی ویزای آلمان را دریافت می‌کنند. اگر شما هم قصد ارائه درخواست برای دریافت ویزای آلمان را دارید، برای جلوگیری از ریجکتی ویزا بهتر است به نکات زیر توجه داشته باشید.

  • حتماً برای سفر به آلمان بیمه مسافرتی تهیه کنید.
  • با خرید بلیط هواپیما و رزرو هتل، برنامه سفر خود را به‌صورت دقیق مشخص کنید.
  • پاسپورت معتبر و سالم به سفارت تحویل دهید.
  • نباید سوءسابقه داشته باشید.
  • فرم ویزا را به‌صورت کامل تکمیل کنید.
  • مدارک موردنیاز برای هر یک از انواع ویزا را به‌صورت کامل و دقیق آماده نمایید.
  • باید ثابت کنید که بعد از اتمام اعتبار ویزا به کشور خود برمی‌گردید.
  • دلایل کافی برای سفر به آلمان ارائه دهید.
  • سوابق تحصیلی و رزومه قوی ارائه نمایید.
  • گواهی تمکن مالی داشته باشید.
  • تسلط کافی به زبان آلمانی یا انگلیسی داشته باشید.

درصورتی‌که به این موارد توجه کنید، مشکلی برای اخذ ویزا نخواهید داشت. اما اگر به هر دلیلی ویزای شما ریجکت شد، برای اعتراض به ریجکتی ویزای آلمان باید یک نامه مبنی بر اعتراض به ریجکتی ویزا یا تجدیدنظر تنظیم نمایید و آن را برای دیوان عالی آلمان ارسال نمایید.

این نامه بایستی دارای مشخصات دقیق و آدرس شما باشد. همچنین شماره پاسپورت و شماره تماس داشته باشد. در این نامه باید هدف خود از سفر به آلمان را مشخص کنید و تاریخ ریجکتی ویزا و دلایل آن را نیز عنوان کنید. در نهایت نیز باید دلایلی ارائه کنید که رد شدن ویزای شما اشتباه بوده است. لازم به ذکر است که در صورت ریجکتی ویزا، هزینه‌ای که پرداخت کرده‌اید به شما برنمی‌گردد. اما ممکن است در صورت رفع نواقص، مجدداً با درخواست ویزای شما موافقت شود.

کلام پایانی

در این مقاله از سایت ایران ویزا با معرفی ویزای آلمان، مراحل دریافت و هزینه‌های اخذ ویزای آلمان صحبت کردیم. در نهایت نیز درباره دلایل ریجکتی و نحوه اعتراض به ریجکتی ویزای آلمان مطالبی را ارائه نمودیم. امیدواریم اطلاعات ارائه‌شده بتواند به شما کمک کند تا راحت‌تر مراحل اخذ ویزای آلمان را طی کنید.


سوالات متداول ویزای آلمان

هزینه اخذ ویزای آلمان چقدر است؟

  •  افرادی که بالای ۱۲ سال سن داشته باشند و بخواهند ویزای کوتاه مدت آلمان را بگیرند، باید ۸۰ یورو بپردازند.
  • هزینه دریافت ویزای بلند مدت آلمان نیز برای بزرگسالان ۷۵ یورو است.
  • اخذ ویزای آلمان برای کودکان زیر ۱۲ سال، 40 یورو می‌باشد.
  • کودکانی که سن آن‌ها نیز زیر ۶ سال است، برای دریافت ویزا نیازی به پرداخت هزینه ندارند.

ویزای آلمان چند نوع دارد؟

ویزای بلند مدت آلمان، ویزای توریستی آلمان، ویزای تحصیلی آلمان، ویزای حق خانواده آلمان، ویزای کاری آلمان، ویزای سرمایه گذاری آلمان، ویزای درمانی آلمان

مراحل دریافت ویزای آلمان چگونه است؟

اولین مرحله از اخذ ویزای آلمان، ارائه فرم درخواست ویزا است. دومین مرحله از اخذ ویزای آلمان، تعیین وقت سفارت است. در مرحله سوم متقاضیان باید مدارک لازم را به‌صورت دقیق و کامل آماده کنند. مرحله چهارم نیز مصاحبه حضوری است.

مطالعه مطالب زیر نیز می توانید برای شما مفید باشد

نظرت چی بود؟

1 نظر

حدیث اله 16 دی 1402 پاسخ

سلام من اهل افغانستان هستم میخواهم المان سفر کنم اما مقصدم المان نیست میخواهم برم اتریش در کل چیقدر پول داشته باشم میخواهم چی راه حل داره

آژانس مسافرتی سفری دیگر