ویزای هلند

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 4٫67 out of 5)
Loading...

ویزای هلند

در این مقاله میخواهیم راجع به ویزای هلند و مدارک لازم برای دریافت آن صحبت نماییم. کشور هلند در شمال غربی قاره اروپا واقع شده است و یک مقصد توریستی زیبا و هیجان انگیز تلقی میشود که سالانه توریست های زیادی را به سمت خود میکشاند. همانطور که میدانید با هر هدفی که قصد سفر به کشوری دیگر را داشته باشید کسب اجازه ورود الزامی ست، که در اینجا ویزای هلند نوعی اجازه برای وارد شدن به این کشور میباشد. در ادامه همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری در این خصوص در اختبار شما قرار دهیم.

ویزای هلند | اخذ ویزای هلند | شرایط دریافت ویزای هلند 88851080-021

ویزای هلند برای بازدید از این کشور زیبا

اخذ ویزای هلند برای سفر به این کشور الزامی میباشد. پایتخت هلند، آمستردام است و مناطق و مکان های شگفت انگیز بسیاری را در خود جای داده است. اگر قصد سفر به این کشور را دارید اولین قدم طی کردن مراحل لازم برای دریافت ویزای هلند است که برای آغاز این مسیر باید به سفارت این کشور مراجعه کرده و اطلاعات لازم را کسب نمایید. اما اگر فرصت مراجعه به سفارت را ندارید ما در اینجا هستیم تا نکات لازم را به شما ارائه کنیم که بتوانید بدون هیچ کم و کاستی مراحل را به پایان رسانده و سفر را آغاز نمایید.

ویزای هلند | اخذ ویزای هلند | شرایط دریافت ویزای هلند 88851080-021

اخذ ویزای هلند و مراجعه به سفارت این کشور

برای سفر به هلند دریافت ویزای هلند الزامی ست. در این بخش اطلاعات مربوط به سفارت این کشور را برای شما درج خواهیم کرد تا بتوانید به راحتی با آنها ارتباط برقرار نمایید. آدرس سفارت به شرح زیر است:

تهران، خیابان دیباجی شمالی، خیابان ارغوان غربی، شماره ۶۰

ساعات کاری سفارت هلند

برای پیگیری امور مربوط و اقامت این کشور باید روزهای یک شنبه تا چهارشنبه از ۹ صبح تا ۴ بعد از ظهر و پنج شنبه از ۹ صبح تا ۱ و ۳۰ بعد از ظهر به سفارت مراجعه کنید.

ویزای هلند | اخذ ویزای هلند | شرایط دریافت ویزای هلند 88851080-021

گرفتن وقت سفارت یکی از مراحل لازم برای اخذ ویزای هلند

برای دریافت ویزای هلند ملزم به طی کردن مراحل گوناگونی هستید که گرفتن وقت سفارت هلند یکی از مراحل مهم در این خصوص میباشد. برای گرفتن وقت از سفارت یا هر امر دیگری که مربوط به سفارت باشد میتوانید از طریقآژانس سفری دیکر و یا در سایت آنها اقدام نمایید. نکته مهم در این خصوص این میباشد که نامه های ارسالی هرگز نباید به زبان فارسی باشند و فقط نامه هایی که به زبان انگلیسی نوشته شده اند توسط سفارت مطالعه و ترتیب اثر داده خواهند شد.

ویزای هلند | اخذ ویزای هلند | شرایط دریافت ویزای هلند 88851080-021

اخذ ویزای هلند و هزینه آن

متقاضی اخذ ویزای هلند باید مبلغ خاصی را به سفارت این کشور جهت صدور ویزا پرداخت نماید. طبق قوانین مندرج این هزینه برای کودکانی که کمتر از ۶ سال سن دارند لحاظ نمیشود و مراحل صدور اجازه خروج آنها از کشور بصورت کاملا رایگان انجام خواهد شد، برای کودکان رده سنی ۶ تا ۱۱ سال باید مبلغی معادل ۳۵ یورو و برای بزرگسالان مبلغی معادل ۶۰ یورو به سفارت پرداخت گردد. ناگفته نماند که امکان پرداخت با کارت اعتباری و مواردی از این قبیل وجود ندارد و هنگام حضور در سفارت باید میزان هزینه اعلام شده را بصورت نقدی همراه داشته باشید.

ویزای هلند | اخذ ویزای هلند | شرایط دریافت ویزای هلند 88851080-021

انواع ویزای هلند

ویزای هلند انواع متفاوتی دارد و هر متقاضی بسته به هدف سفر خود درخواست صدور نوع مربوطه را به سفارت ارائه میدهد. انواع ویزای هلند شامل ویزای توریستی، ویزای تحصیلی و ویزای تجاری میباشد. در ادامه توضیح مختصری راجع به هر کدام از ویزاها و کارایی و مراحل دریافت آنها شرح خواهیم داد.

نکات لازم برای اخذ ویزای هلند

در ادامه نکاتی که باید در این مسیر از آن مطلع باشید ارائه خواهد شد، پس در ادامه نیز ما را همراهی کنید. این نکات موجب تسهیل روند اخذ ویزای هلند میشوند:

  1. برای دریافت ویزای هلند از نوع توریستی حتما باید متقاضی بصورت حضوری یا تلفنی به آژانس سفری دیگر مراجعه کند، در صورت عدم مراجعه حضوری ممکن است با مشکلی خاص در روند صدور ویزا مواجه نشوید.
  2. کمترین زمانی که میتوان برای طی شدن مراحل اخذ ویزای هلند و صدور آن پیش بینی کرد ۳ ماه است، پس توصیه میشود اگر با هدف و برنامه خاصی قصد سفر به این کشور را دارید حتما زودتر اقدام کنید تا ویزا به موقع صادر و به دست تان برسد.
  3. توجه به مدارک ارائه شده را در الویت کار خود قرار دهید، برای دریافت ویزای هلند اگر همه مدارک درخواستی را بدون نقص ارائه ندهید قطعا در مراحل صدور ویزا دچار مشکل خواهید شد. اگر درخواست شما رد شود ملزم هستید که یکبار دیگر و مجددا از اول همه مراحل را پیش بگیرید. البته ناگفته نماند که چک کردن سایت سفارت ایران نیز خالی از لطف نیست، چراکه در صورت تغییر قوانین میتوانید با مراجعه به این سایت از همه جزییات مطلع شده و از روند صدور به موقع ویزای هلند بازنمانید.
  4. روزی که برای مصاحبه به سفارت مراجعه میکنید هیچ وسیله یا اشیاء خاصی را با خود به داخل اتاق نبرید.
  5. خوب است بدانید که همه مدارک ارائه شده توسط شما نزد سفارت هلند باقی خواهد ماند.
  6. جهت احتیاط بهتر است که از همه مدارک درج شده در پرونده یک کپی برای خود تهیه کنید، تا در صورت بروز مشکل دچار سردرگمی نشده و بتوانید به سرعت موانع را رفع نمایید.
  7. کپی های ارائه شده به سفارت همه باید روی برگه a4 چاپ شده باشند، نمیتوانید روی هر برگه و سایز دلخواهی کپی بگیرید و به سفارت این کشور ارائه دهید، پس در این خصوص نیز توجه لازم را داشته باشید.

ویزای هلند | اخذ ویزای هلند | شرایط دریافت ویزای هلند 88851080-021

در ادامه نیز لیستی جامع از مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای هلند که باید به سفارت ارائه گردد نیز شرح داده خواهد شد.

اخذ ویزای هلند از نوع توریستی

ویزای توریستی هلند برای گردشگران و توریست هایی صادر میگردد که برای تفریح و گشت و گذار میخواهند به هلند سفر نمایند. اگر یک دعوتنامه را نیز ضمیمه پرونده مدارک خود کنید به راحتی میتوانید مراحل مربوطه را طی نمایید و پس از صدور ویزا سفر خود را آغاز نمایید. به  طور کل این کشور یک منطقه توریست پذیر است که سالانه گردشگران بسیاری را به خود جذب میکند. اگر قصد دارید خانواده خود را به یک سفر رویایی ببرید ما هلند را به شما پیسنهاد میکنیم.

ویزای هلند | اخذ ویزای هلند | شرایط دریافت ویزای هلند 88851080-021

 اخذ ویزای هلند از نوع تجاری

ویزای تجاری هلند برای افرادی صادر میگردد که با اهداف کاری و تجاری قصد وارد شدن به این کشور را دارند. متقاضیان این ویزا بیشتر تجار و بازرگانان و صاحبین کسب و کار هستند، در صورت استخدام شدن در یک کشور هلندی نیز میتوانید با استفاده از ویزای تجاری به آنجا رفته و کار خود را آغاز کنید. البته ناگفته نماند که در این خصوص ارائه دعوتنامه کشور مقصد الزامی میباشد. اگر در این خصوص همچنان ابهاماتی دارید میتوانید با مشاورین ما تماس گرفته و سوالات خود را مطرح کنید.

ویزای هلند | اخذ ویزای هلند | شرایط دریافت ویزای هلند 88851080-021

اخذ ویزای هلند از نوع تحصیلی

ویزای تحصیلی هلند برای دانشجویان علاقه مند به تحصیل در این کشور صادر میشود. دانشجویان مقاطع مختلف میتوانند ویزای خود را از طریق سفارت و با ارائه مدارک تعیین شده طی نمایند. این کشور دارای دانشگاه هایی با سطح علمی بالا است و آرزوی بسیاری از جوانان میتواند تحصیل در این کشور و بهره گیری از علم جاری در آن باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص نیز میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

ویزای هلند | اخذ ویزای هلند | شرایط دریافت ویزای هلند 88851080-021

مدارک لازم برای اخذ ویزای هلند

پس از اینکه وقت سفارت گرفتید در تایم تعیین شده باید به آنجا مراجعه نمایید، در آن روز باید پرونده مدارکتان را که با دقت تهیه و تکمیل کرده اید به همراه داشته باشید. مدارک لازم برای اخذ ویزای هلند که باید در پرونده وجود داشته باشند در ادامه ذکر شده است:

  1. پاسپورت دارای حداقل اعتبار ۳ ماهه و ۲ صفحه خالی
  2. عکس پرسنلی دارای زمینه سفید و بصورت تمام رخ نیز الزامی میباشد.
  3. از صفحات شناسنامه خود کپی تهیه کنید و آنها را داخل پرونده مدارک بگذارید.
  4. هدف شما از سفر به این کشور فقط با حرف قابل قبول نیست و باید مستندات لازم در این خصوص را ارائه نمایید.
  5. ارائه اطلاعات بانکی از جمله میزان گردش سه ماه اخیر و سپرده الزامی میباشد. این مستندات مالی که جهت اثبات تمکن مالی ست باید به زبان انگلیسی ارائه گردند.
  6. ارائه سند مالکیت که به تایید دادگستری نیز رسیده باشد الزامی ست.
  7. شاغلان باید مدارک شغلی خود را هم بصورت اصل و هم بصورت ترجمه شده ارائه دهند.
  8. بیمه مسافرتی که البته در ادامه کمی راجع به آن توضیح خواهیم داد.

کارمندان دولت، پزشکان، کارگران و دانشجویان هر کدام به طریقی میتوانند نسبت به دریافت ویزا اقدام نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با کارشنایان ما تماس حاصل فرمایید.

هیچ کدام از مدارک نیازی به مهر دادگستری ندارند. هر نوع ویزا بسته به هدف خود میتواند متفاوت باشد بنابراین سفارت حق دارد در صورت لزوم درخواست ارائه مدارک بیشتر را به متقاضی ارجاع دهد. ناگفته نماند که برای جلوگیری از کند شدن روند صدور ویزا باید این مدارک اعلام شده را بدون معطلی تهیه و به سفارت ارائه دهید.

کمی درباره بیمه مسافرتی و لزوم دریافت آن برای اخذ ویزای هلند

متقاضیان دریافت ویزای هلند حتما باید بیمه مسافرتی دریافت نمایند، این بیمه همه مراحل درمانی را تا لحظه برگشت به ایران پوشش میدهد و همین موجب کاهش نگرانی شما خواهد شد. ۳۰ هزار یورو مبلغی ست که باید به شرکت بیمه مد نظر پرداخت گردد، البته ناگفته نماند که شرکتی که تحت پوشش آن قرار میگیرد باید حتما یک نمایندگی در این کشور راه اندازی و فعال کرده باشد. حداکثر زمانی که طی آن مشخص میشود که ویزای هلند به شما تعلق خواهد گرفت یا خیر ۶ هفته است، بنابراین طی این مدت زمان صبور باشید و سعی کنید روی مراحل لازم برای اخذ ویزا و همچنین مصاحبه تمرکز داشته باشید.

ویزای هلند | اخذ ویزای هلند | شرایط دریافت ویزای هلند 88851080-021

بیشتر بدانید

در پایان بدانید که این کشور جزو معاهده شینگن است و با دریافت ویزای شینگن میتوانید به کشورهای دیگر عضو این پیمان نیز بروید و از طبیعت های آن لذت ببرید. نکته مهم دیگر اینکه حتما ویزا و دیگر مدارک را هر جا که میروید به همراه داشته باشید و تاریخ اتمام اعتبار ویزای هلند خود را نیز به خاطر بسپارید تا قبل از اتمام اعتبار نسبت به خروج از کشور اقدام نمایید. اگر در تاریخ مقرر از کشور خارج نشوید و به ایران برنگردید متحمل جریمه ای سنگین خواهید شد. کارشناسان ما آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند، در صورت لزوم تماس بگیرید.

آژانس مسافرتی سفری دیگر مجری مستقیم وبی واسطه در خصوص وقت سفارت هلند ، ویزای هلند و سفر به هلند. تلفن تماس ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱

با ما تماس بگیرید

  • پیشنهادات مناسبی برای خرید تور و رزرو هتل داریم.

تلفن تماس: 88851080-021

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سفری دیگر