روادید اتریش

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5٫00 out of 5)
Loading...

روادید اتریش

روادید اتریش دارای انواع مختلفی است که هر متقاضی بسته به نوع نیاز خود، ویزای مربوطه را دریافت می نماید. برای اخذ انواع مختلف ویزای اتریش نیاز به دریافت ویزای شینگن می باشد. اخذ روادید اتریش نیازمند ارائه مدارک ضروری به سفارت اتریش در تهران است که در این مقاله اطلاعات مکفی در این خصوص در اختیارتان قرار داده می شود.

اخذ ویزای شینگن برای روادید اتریش

با توجه به اینکه کشور اتریش جزء اتحادیه اروپا می باشد، اخذ ویزای شینگن برای روادید اتریش ضروری است. برای روادید اتریش و صدور ویزای A و B که ویزای ترانسفر فرودگاهی و ویزای ترانزیتی شینگن هستند، جزء ویزاهای کوتاه مدت محسوب می شوند. ویزای نوع Cکوتاه مدت بوده و به منظور گردش و سفرهای رسمی صادر می شود. نوع D شینگن به منظور اقامت دائم صادر می شود. برای صدور ویزای D می بایست وقت مصاحبه، مستقیماً از سفارت اتریش در تهران تعیین شود، اما برای صدور ویزای نوع C می توان از شرکت VFS که شرکت برون سپاری سفارت اتریش در تهران است، وقت مصاحبه را میتوان از طریق آژانس های مسافرتی معتبر رزرو کرد. در صورتی که سفر گردشگری یا سفرهای رسمی بیشتر از ۶ ماه به طول انجامد، می بایست برای اخذ ویزای نوع D شینگن اقدام شود. به منظور تعیین وقت سفارت اتریش برای صدور سایر ویزاها از طریق سفارت اتریش، زمان مصاحبه از طریق ایمیل به اطلاع آژانس مسافرتی مربوطه خواهد رسید. درخواست ویزای اتریش یا درخواست اقامت، تنها از طریق تعیین وقت قبلی در سفارت اتریش امکان پذیر می باشد. سفارت اتریش هیچ مسئولیتی را در قبال سودجویانی که در مقابل سفارت به درخواست کنندگان روادید اتریش برای گرفتن وقت مصاحبه یا ارائه ی خدمات دیگر، پول دریافت می کنند، عهده دار نیست.

روادید اتریش

روادید اتریش

روادید اتریش به صورت تجاری

برای روادید تجاری کشور اتریش تهیه اسناد و مدارک زیر لازم می باشد:

  • فرم درخواست روادید اتریش می بایست توسط فرد متقاضی به زبان آلمانی تکمیل گردد.
  • یک قطعه عکس رنگی ۳٫۵*۴٫۵ سانتی متر که از زمان گرفتن آن بیش تر از ۶ ماه نگذشته باشد.
  • گذرنامه ی معتبر با اعتبار بیش از ۳ ماه و دارای ۲ صفحه ی آزاد که تاریخ صدور آن کمتر از ۱۰ سال باشد.
  • فتوکپی از صفحه مشخصات گذرنامه ی فعلی و تمام ویزاهای گذشته
  • تهیه مدارک کاری با ترجمه به زبان آلمانی
  • بیمه مسافرتی با پوشش بالای ۳۰۰۰۰ یورو به همراه تقبل بازگشت برای مدت زمان اقامت
  • نامه ی شرکت با ذکر سمت شخص متقاضی به همراه هدف از سفر کاری به انضمام مدت زمان سفر به همراه ترجمه ی آلمانی نامه
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به اتریش
  • مدارک مبتنی بر منابع مالی مکفی اعم از وضعیت حساب بانکی و گردش حساب بانک
  • ارائه ی دعوت نامه از شرکت اتریشی حاوی اطلاعاتی شامل مدت زمان سفر، هدف از سفر و محل اقامت شخص متقاضی

تمام مدارک فوق در هنگام درخواست روادید تجاری اتریش از سوی متقاضی باید ارائه گردد.

روادید اتریش به صورت دانشجویی

به منظور روادید دانشجویی به کشور اتریش می بایست پذیرش دانشجویی خود را از یکی از مراکز آموزشی اتریش دریافت نموده و هماهنگی های لازم را برای اخذ ویزای اتریش با آن مرکز انجام دهید. در حال حاضر اخذ روادید دانشجویی به کشور اتریش یکی از آسان ترین راه ها برای ورود و اقامت در کشور اتریش است.

روادید اتریش

روادید اتریش

روادید اتریش به منظور دیدار بستگان

برای روادید اتریش به منظور دیدار از بستگان، ارائه ی مدارک زیر الزامی است.

  • فرم درخواست روادید اتریش می بایست توسط فرد متقاضی به زبان آلمانی تکمیل گردد.
  • یک قطعه عکس رنگی ۳٫۵*۴٫۵ سانتی متر که زمان گرفتن آن بیشتر از ۶ ماه نباشد.
  • گذرنامه معتبر با اعتبار بیش از ۳ ماه و دارای ۲ صفحه آزاد که تاریخ صدور آن کمتر از ۱۰ سال باشد.
  • فتوکپی از صفحه مشخصات گذرنامه فعلی و تمام ویزاهای گذشته
  • تهیه مدارک کاری با ترجمه به زبان آلمانی
  • بیمه مسافرتی با پوشش بالای ۳۰۰۰۰ یورو به همراه تقبل بازگشت برای مدت زمان اقامت
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به اتریش
  • مدارک مبتنی بر منابع مالی مکفی اعم از وضعیت حساب بانکی و گردش حساب بانک
  • برای مسافرانی که به سن قانونی نرسیده اند، ارائه ی رضایت نامه محضری والدین یا حکم قانونی دادگاه به همراه ترجمه ی آلمانی الزامی است.
روادید اتریش

روادید اتریش

روادید اتریش به صورت توریستی

به منظور سفر توریستی به کشور اتریش، کلیه مدارک خواسته شده با مدارک لازم جهت روادید اتریش برای دیدار از بستگان یکسان بوده، هم چنین ارائه رزرو هتل با امضای آژانس مسافرتی یا تأییدیه ی هتلی که رزرو در آنجا صورت گرفته، الزامی می باشد. متقاضی ویزای اتریش باید از تمکن مالی خوبی برخوردار باشد. جهت اخذ ویزای اتریش باید در ابتدا وقت سفارت اتریش از طریق آژانس های مسافرتی معتبر رزرو گردد.

روادید اتریش به منظور سفرهای رسمی

در صورتی که هدف از سفر به کشور اتریش در غالب سفرهای رسمی باشد، ارائه ی مدارک زیر الزامی است.

  • فرم درخواست روادید اتریش می بایست توسط فرد متقاضی به زبان آلمانی تکمیل گردد.
  • یک قطعه عکس رنگی ۳٫۵*۴٫۵ سانتی متر که زمان گرفتن آن بیشتر از ۶ ماه نباشد.
  • گذرنامه معتبر با اعتبار بیش از ۳ ماه و دارای ۲ صفحه آزاد که تاریخ صدور آن کمتر از ۱۰ سال باشد.
  • فتوکپی از صفحه مشخصات گذرنامه فعلی و تمام ویزاهای گذشته
  • تهیه کپی از دعوت نامه رسمی کشور اتریش
  • ارائه ی گذرنامه سیاسی و ارائه ی یادداشت خدمت از وزارت امور خارجه ایران

روادید اتریش برای هنرمندان

کشور اتریش از هنرمندان خلاق و دارای ایده استقبال می کند. هنرمندان نیز می بایست تمام مدارک لازم جهت ورود، اقامت و استخدام در کشور اتریش را مانند سایر مسافرین رعایت کنند. به منظور راهنمایی هر چه بهتر هنرمندان در این خصوص، وزارت فدرال آموزش و پروش، هنر و فرهنگ با عنوان فدرال خزر تمام موارد تأمین مالی، جوایز و برنامه های فرهنگی و هنری را اطلاع رسانی می کند.

زمان بررسی درخواست روادید اتریش

برای تهیه روادید اتریش حدود ۳ الی ۴ ماه وقت نیاز است. بهتر است به منظور داشتن سفری به موقع، این مقدار زمان را برای درخواست روادید اتریش و زمان مصاحبه در نظر بگیرید. ارائه درخواست روادید اتریش حداکثر ۳ ماه قبل از سفر انجام شود و بهترین زمان درخواست روادید اتریش از نظر سفارت ۴ هفته قبل از سفر می باشد. در هنگام درخواست روادید اتریش برای نوزادان و خردسالان نیز می بایست وقت مصاحبه تعیین شود. در صورت تعیین وقت مصاحبه امکان جابجایی آن به زمان دیگر وجود ندارد. بررسی فرم درخواست ویزای اتریش زمانی صورت می پذیرد که هزینه های کنسولگری به یورو پرداخت شود، هم چنین عکس متقاضی ۳٫۵*۴٫۵ سانتی متر و گرفته شده کمتر از ۶ ماه به سفارت ارائه شود. در صورتی که مدارک کامل نباشد یا شرایط فوق احراز نگردیده باشد، نیاز است دوباره برای درخواست روادید اتریش اقدام شده و وقت مصاحبه دیگری تعیین شود. سفارت اتریش از یکشنبه الی پنجشنبه با زمان بندی مشخص نسبت به مراجعه حضوری برای مصاحبه، تکمیل نواقص پرونده، تحویل گذرنامه و تأیید مدارک، متقاضیان محترم را می پذیرد.

روادید اتریش

روادید اتریش

هزینه درخواست روادید اتریش

هزینه ی درخواست روادید اتریش برای کودکان و بزرگ سالان متفاوت می باشد. هزینه ی درخواست ویزای اتریش برای کودکان زیر ۶ سال رایگان است، هم چنین هزینه های جداگانه ای به منظور هزینه اقامت به مدت ۹۱ الی ۱۸۰ روز به همراه هزینه ی تأیید اسناد و هزینه ی صدور ویزای اتریش برای کسانی که مایل به اقامت کوتاه مدت در اتریش هستند، وجود دارد. صدور سایر روادید اتریش به منظور گردشگری، تجاری و حضور در کنفرانس یا کنگره و نمایشگاه دارای هزینه های متفاوتی است. لازم به ذکر است در هنگام مراجعه به سفارت اتریش برای مصاحبه حضوری و پرداخت هزینه درخواست روادید اتریش، یورو به مقدار کافی به همراه داشته باشید. سفارت اتریش در قبال سودجویانی که جلوی سفارت حضور دارند و به ازای دریافت مبالغی به شما وعده ی وقت مصاحبه یا ارائه خدمات دیگری می دهند، هیچ گونه مسئولیتی تقبل نمی کند. هم چنین ارائه مدارک جعلی پیشنهاد شده از سوی این سودجویان، عواقب سنگینی چون محرومیت از صدور ویزا را در پی دارد.

آژانس سفری دیگر مجری مستقیم و بی واسطه در خصوص وقت سفارت اتریش، ویزای اتریش، تور اتریش میباشد. ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱

با ما تماس بگیرید

  • پیشنهادات مناسبی برای خرید تور و رزرو هتل داریم.

تلفن تماس: 88851080-021

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سفری دیگر