1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

ویزای ژاپن

سرزمین آفتاب، ژاپن یکی از پیشرفته ترین کشور های جهان است که هر ساله افراد زیادی از سراسر جهان به دلایل مختلف به آن سفر می کنند. برای سفر به ژاپن باید برای صدور ویزای ژاپن اقدام کنید. ویزای ژاپن انواع مختلفی دارد که بسته به نوع سفر شما برای تان صادر خواهد شد.

کشور ژاپن

ژاپن کشوری در جنوب شرق آسیا است که در عرصه های مختلف علمی و فرهنگی و صنعتی و تکنولوژی بسیار پیشرفته است.کشور ژاپن دارای تمدن و فرهنگی غنی و فوق العاده است و از جاذبه های توریستی و گردشگری فوق العاده زیبایی برخوردار است. ژاپن یک جزیره است که با آب های نیلگون اقیانوس آرام محاصره شده است. کشور ژاپن به لحاظ تحصیلی دارای مراکز تحصیلی و دانشگاه های معتبر و معروفی می باشد و از سراسر کشور های دنیا دانشجو می پذیرد. همچنین ژاپن از نظر تولید ناخالص داخلی سومین اقتصاد بزرگ جهان است. طبیعت بی همتای ژاپن، فرهنگ مردم این کشور، تاریخ آن، معابد و معماری، باغ ها و چشمه های آب گرم ژاپنی، مراسم های مخصوص ژاپن و حتی غذا های محلی و بومی آن از جذابیت های گردشگری هستند که مردم را برای سفر به ژاپن فرا می خوانند و تجربه ای منحصر به فرد برای آنها رقم می زنند.

ویزای ژاپن

انواع ویزای ژاپن

برای سفر به ژاپن به هر دلیلی در ابتدا نیاز به ویزای آن دارید که می توانید توسط شرکت متا ( ایران ویزا ) به راحتی اقدام نموده و ویزای ژاپن خود را اخذ نمایید. بسیاری از افراد برای مقاصد توریستی به ژاپن سفر می کنند. بعضی افراد برای ادامه تحصیل در مقاطع دانشگاهی ژاپن را انتخاب می کنند و برخی مراودات و روابط تجاری و کاری با کشور ژاپن دارند. با این حال به هر قصدی که بخواهید به ژاپن سفر کنید باید برای اخذ ویزای ژاپن اقدام کنید. ویزا های ژاپن برای مقاصد گردشگری، دیدار، علمی، تحصیلی، بلند مدت و … صادر می شوند. انواع ویزای کوتاه مدت ژاپن عبارت است از:

  • ویزای تجاری ژاپن

  • ویزای توریستی ژاپن

  • ویزای دیدار دوستان و آشنایان

  • ویزای دیدار خانواده و اقوام

  • شرکت در مسابقات ورزشی و کنفرانس ها

ویزای ژاپن

ویزای ژاپن کوتاه مدت توریستی

ژاپن از جاذبه های توریستی و گردشگری فراوان و متنوعی برخوردار است و به نوعی تمام ابعاد تاریخی و فرهنگی آن هم در کنار طبیعت و معماری و معابد و قصر هایش، جزو جذابیت های توریستی به حساب می آید. هیچ کس در سفر به ژاپن کسل و خسته نمی شود و این کشور را کسل کننده نخواهد یافت. ژاپن برای هر کسی چیزهایی برای غافلگیر کردن دارد. باغ های زیبای ژاپنی، معماری خانه ها، فرهنگ نینجا ها، مراسم چای ژاپنی، معابد آرامش بخش، قصر های امپراتوران گذشته، طبیعت بکر و زیبا، آتشفشان، جنگل، جزایر سبز و اقیانوس آبی، حتی نظم شهری آن، همه و همه برای مسافران و گردشگران بسیار جذاب است.  برای یک سفر گردشگری و تفریحی به ژاپن باید ویزای کوتاه مدت توریستی ژاپن را تهیه کنید. برای اخذ ویزای توریستی ژاپن باید برنامه ی سفرتان به ژاپن را با جزئیات به انگلیسی ارائه دهید. تاریخ ورود و خروج تان از ژاپن و برنامه ی روزانه تان باید ارائه شود. ارائه ی رزرواسیون هتل یا محل اقامت، گواهی مبنی بر اشتغال شما به کار یا تحصیل، هم چنین پرینت گردش مالی سه ماه اخیر حساب بانکی تان به زبان انگلیسی و روی کاغذ آچهار که حداکثر پنج روز اخیر صادر شده باشد ضروری است.

ویزای ژاپن

ویزای ژاپن کوتاه مدت تجاری

اگر به دلایل تجاری و روابط کاری و بیزینس به ژاپن سفر می کنید باید برای اخذ ویزای کوتاه مدت تجاری ژاپن اقدام کنید. مدارکی که در این روند علاوه بر مدارک رایج تقاضای ویزا مورد احتیاج است به شرح زیر است:

  • دعوت نامه از شرکت ژاپنی

  • نامه ماموریت از طرف اداره یا سازمان شما

  • کپی نشریه یا روزنامه رسمی شرکت ایرانی

  • مدارک بازرگانی بین شرکت دعوت کننده ژاپنی و شرکت ایرانی

  • پرینت گردش مالی و حساب بانکی سه ماه اخیر شرکت ایرانی در سایز آ چهار

  • جواز کسب شرکت ایرانی

  • ضمانت نامه از طرف شرکت ژاپنی

  • برنامه ی سفر از طرف شرکت ژاپنی

  • مدارک هویتی و شناسایی شرکت ژاپنی دعوت کننده ( یکی از آن ها لازم است)

  • ثبت شرکت ژاپنی دعوت کننده

  • نسخه کپی از تازه ترین تغییرات این شرکت

  • مدارک رایج مربوط به شرکت ها و مؤسسات در ژاپن

  • جزوه یا کاتالوگ شرکت

ویزای ژاپن

ویزای ژاپن کوتاه مدت دیدار اقوام

ممکن است خانواده یا اقوام و خویشان در‌ ژاپن داشته باشید که بخواهید به آن ها سری بزنید. در این صورت اقوام شما که مقیم ژاپن هستند باید برای شما دعوت نامه بفرستند. ارائه ی دعوت نامه از طرف اقوام دعوت کننده ی شما، برنامه ی سفر ( توسط فرد دعوت کننده) و مدارکی که دال بر روابط خانوادگی شما و دعوت کننده باشد ( مدارک شناسایی، شناسنامه و ترجمه ی رسمی آن ها به انگلیسی) الزامی است. هم چنین ضمانت نامه و برگه ی اقامت محلی فرد دعوت کننده باید ارائه شود. اگر خانواده یا اقوام مقیم شما در ژاپن ایرانی هستند یا ملیتی غیر از ژاپنی دارند باید کپی صفحه مشخصات پاسپورت و پشت و روی کارت ثبت اقامت، کپی صفحه ی ویزا، صفحه ی مهر ورود مجدد را بفرستند تا همراه مدارک دیگر به سفارت ژاپن در تهران ارائه گردد.

ویزای ژاپن

ویزای ژاپن کوتاه مدت دیدار دوستان

اگر دوستی در ژاپن دارید و می خواهید به دیدن او بروید و به این منظور به ژاپن سفر کنید، باید مدارکی علاوه بر مدارک رایج درخواست ویزای ژاپن ارائه کنید که به شرح زیر است:

  • مدارکی که نشان دهنده ی رابطه دوستی بین شما و دعوت کننده باشد. برای مثال نامه، عکس و چنین چیزهایی می توانند ثابت کنند که شما با هم دوست هستید.

  • برنامه ی سفر ( باید توسط دعوت کننده که در ژاپن زندگی می کند تنظیم و فرستاده شده باشد)

  • دعوت نامه ی فرستاده شده توسط دوست مقیم ژاپن شما

  • ضمانت نامه

  • برگه اقامت محلی دعوت کننده

  • اگر دعوت کننده یعنی دوست شما ملیتی غیر ژاپنی ( مثلا ایرانی یا هر ملیت دیگری) دارد باید کپی صفحه مشخصات پاسپورت و پشت و روی کارت ثبت اقامت، کپی صفحه ی ویزا، صفحه ی مهر ورود مجدد را برای شما ارسال کند تا موقع ارائه ی مدارک به سفارت آن ها را هم ارائه دهید.

  • مدارکی نیاز است تا نشان بدهد شما توانایی تقبل هزینه های سفر را دارید. این مدارک می تواند شامل پرینت گردش مالی سه ماه اخیر حساب بانکی شما باشد. هم چنین دعوت کننده ی مقیم ژاپن هم باید طی مدارکی، استطاعت مالی خود را با کپی اظهارنامه در تأیید درآمد و گواهی رسمی مالیات خود با ذکر مبلغ درآمدش را ارائه کند. هم چنین ارائه ی تاییدیه رسمی شهرداری برای گواهی درآمد دعوت کننده نیاز است.

ویزای ژاپن

ویزای ژاپن کوتاه مدت شرکت در کنفرانس

سالانه کنفرانس های بی شمار علمی، سیاسی، فرهنگی، مذهبی و … در ابعاد گوناگون در کشور های مختلف برگزار می شوند. ژاپن هم مثل بسیاری از کشور های دیگر میزبان چنین رویداد ها و کنفرانس هایی است. این کنفرانس ها به طور معمول مهمان هایی بین المللی دارند و محدود به افراد بومی کشور نیستند. اگر برای شرکت در کنفرانس یا رویداد خاصی بخواهید به ژاپن سفر کنید باید برای اخذ ویزای کوتاه مدت شرکت در کنفرانس اقدام کنید. از جمله مدارکی که در اخذ ویزای ژاپن شرکت در کنفرانس لازم است می توان به موارد زیر اشاره کرد.

ویزای ژاپن

مدارک مورد نیاز برای ویزای شرکت در کنفرانس ژاپن

  • گواهی نشان دهنده  اشتغال متقاضی به کار یا تحصیل

  • یا ارائه ی نامه ماموریت از طرف دانشگاه یا سازمان یا اداره ی مربوطه که در آن سمت شما، دلیل سفر به ژاپن، تاریخ سفر و نحوه پرداخت هزینه های سفر به ژاپن ذکر شده باشد.

  • پرینت گردش مالی و ریز کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی شخصی تان که به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد و در پنج روز اخیر و روی برگه آ چهار چاپ شده باشد.

  • ارائه ی اصل دعوت نامه ی طرف ژاپنی  خطاب به سفارتخانه

  • اصل برنامه سفر به ژاپن توسط دعوت کننده ژاپنی خطاب به سفارت

ویزای ژاپن

ویزای ژاپن کوتاه مدت برای شرکت در رویداد ها و مسابقات ورزشی

کشور ژاپن همانند بقیه ی کشور های جهان میزبان مسابقات و رویداد های ورزشی در رشته های مختلف است. اگر برای شرکت در این رویداد ها و یا مسابقات ورزشی باید به ژاپن سفر کنید باید نسبت به اخذ ویزای کوتاه مدت شرکت در مسابقات ورزشی اقدام کنید. برای این منظور باید مدارکی اضافه بر مدارک رایج در روند اخذ ویزای ژاپن را به سفارت ارائه دهید. پاره ای از این مدارک به شرح زیر است.

ویزای ژاپن

مدارک لازم برای صدور ویزای شرکت در مسابقات ورزشی

  • نامه ماموریت از طرف فدراسیون رشته ورزشی مربوطه در ایران که در آن تاریخ و دلایل سفر و نحوه پرداخت هزینه های سفر را به صورت شفاف و واضح ذکر کرده باشد.

  • ارائه ی اصل ضمانت نامه خطاب به سفارت ژاپن در مورد تقبل هزینه های شما

  • ارائه ی اصل دعوت نامه از ژاپن خطاب به سفارت ژاپن

  • ارائه ی اصل برنامه سفر تنظیم شده از ژاپن خطاب به سفارت ژاپن

  • اگر هزینه های سفر به عهده ی خود شماست و فدراسیون یا هیچ ارگانی آن را به عهده نگرفته است باید مدارکی مثل گواهی اشتغال به کار ارائه دهید که در آن سمت شما و حقوق و ریز کارکرد حساب بانکی شما در سه ماه اخیر مشخص باشد. گواهی گردش مالی حساب بانکی شما باید به زبان انگلیسی و روی کاغذ آ چهار چاپ شود و از صدور آن بیش از پنج روز نگذشته باشد.

ویزای ژاپن

مدارک لازم برای اخذ ویزای ژاپن

برای صدور ویزای ژاپن باید مدارکی به سفارت ارائه دهید. لیست مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کشور ژاپن به شرح زیر است:

  • اصل پاسپورت به همراه پاسپورت های قبلی ( پاسپورت شما باید از زمان ورودتان به ژاپن حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد، هم چنین پاسپورت باید دو صفحه ی سفید روبروی هم داشته باشد. ارائه ی پاسپورت جدا برای هر نفر ضروری است).

  • دو قطعه عکس چهار و نیم در چهار و نیم سانت که پس زمینه ی سفید داشته باشد و جدید باشد و از گرفتن آن بیشتر از شش ماه نگذشته باشد. به یاد داشته باشید که گردی صورت باید کاملا در عکس مشخص باشد و هم چنین عکس تان با گذرنامه ها و ویزا های قبلی تان یکی نباشد.

  • ارائه ی اصل گواهی حساب بانکی شخصی تان با مهر و امضای رسمی بانک که به زبان انگلیسی باشد و روی کاغذ آ چهار چاپ شده باشد و بیشتر از پنج روز از صدور آن نگذشته باشد. در غیر این صورت قابل قبول نخواهد بود.

  • اصل و ترجمه ی شناسنامه به انگلیسی (  برای گرفتن تایید شناسنامه، داشتن مهر ثبت احوال ضروری است و افرادی بالای ۱۵ سال که متقاضی ویزای ژاپن هستند، شناسنامه ی شان باید عکس داشته باشد وگرنه قبول نمی شود.)

  • پرینت گردش مالی حساب های جاری تان در سه ماه اخیر که از تاریخ صدور آن پنج روز بیشتر نگذشته باشد.

  • ارائه ی گواهی تمکن که به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد و پرینت گردش مالی سه ماهه سود از طرف بانک مورد نظر و امضای بانک ضروری است و نباید از تاریخ صدور آن بیشتر از پنج روز گذاشته باشد.

  • حداقل موجودی حساب هر کسی که متقاضی ویزای کشور ژاپن است باید ۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال باشد.

ویزای ژاپن

مدارک شغلی برای صدور ویزا به تفکیک

  • ارائه ی اصل و ترجمه ی مدارک شغلی به زبان انگلیسی الزامی است. هم چنین ارائه ی آخرین مدرک تحصیلی و دفترچه بیمه برای همه ی مشاغل ضروری است:

برای پزشکان پروانه مطب، پروانه پزشکی، کارت نظام پزشکی، حکم کارگزینی از محل کار، دانشنامه تحصیلی دارای مهر تاییدیه وزارت بهداشت ضروری می باشد. اگر شغل دولتی دارید یا کارمند دولت هستید از جمله مدارک شغلی که باید به سفارت ارائه دهید عبارت است از نامه ای از سازمان یا اداره ی خود که در آن مدت اشتغال به کار، سمت، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی ذکر شده باشد یا حکم کارگزینی.

برای وکلای متقاضی ویزای ژاپن ارائه ی پروانه وکالت الزامی است

بازنشسته هایی که به ژاپن سفر می کنند باید حکم بازنشستگی ارائه دهند.

مشاغل آزاد و غیر دولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت و اصل آگهی آخرین تغییرات شرکت ( برای اخذ تاییدیه دادگستری)

معلمان، اعضای هیات علمی دانشگاه و اساتید: گواهی اشتغال به کار یا اصل حکم کارگزینی

اگر بچه های زیر ۱۸ سال بدون والدین یا به همراه یکی از والدین شان سفر می کنند، باید رضایت نامه ی محضری از والدین شان ارائه دهند که این رضایتنامه باید به انگلیسی ترجمه شده باشد و دارای تاییدیه دادگستری باشد.

  • فرم درخواست صدور ویزای ژاپن به دقت و صحت و کامل پر شده باشد

  • برای بانوان خانه دار، ارائه ی اصل و ترجمه مدارک اشتغال و مدارک مالی همسر ضروری است.

ویزای ژاپن

شرایط عکس برای ویزای ژاپن

عکس یکی از مدارکی است که باید حتما بقیه مدارک تان به سفارت ژاپن تحویل دهید تا ویزای ژاپن برای شما صادر شود. عکسی که همراه مدارک تان به سفارت ارائه می دهید باید مشخصات خاصی داشته باشد و از ویژگی هایی برخوردار باشد تا عکسی استاندارد برای صدور ویزا به شمار بیاید. پس این نکات را در عکسی که می خواهید به سفارت ارائه دهید حتما رعایت کنید. عکس برای صدور ویزا باید در سایز چهار و نیم در چهار و نیم سانت باشد. عکس باید رنگی باشد و زمینه ی آن به رنگ سفید باشد. عکس شما نباید قدیمی باشد و از گرفتن آن بیشتر از شش ماه نگذشته باشد در غیر این صورت برای صدور ویزا مورد استفاده قرار نمی گیرد. چهره ی شما در عکس ویزای ژاپن باید به صورت تمام رخ مشخص باشد. هر چیزی که باعث شود صورت شما پوشیده شود و کامل مشخص نباشد ممنوع است. عکس باید عاری از هر گونه حاشیه باشد و صورت حتما در وسط عکس قرار گرفته باشد.حتی موقع گرفتن عکس، عینک هم نباید بزنید. پوشانده شدن بخشی از صورت با مو، پوشیدن کلاه، افتان سایه روی صورت، زمینه ی رنگی در عکس، کج بودن سر در عکس، خندیدن، برق یا قرمزی حاصل از فلاش دوربین در چشم، عینک آفتابی، عینک طبی، زمینه ی طرح دار، ماسک، تار بودن عکس، سایه در زمینه ی عکس، تزیینات مو و تغییرات در اصل عکس از طریق فتوشاپ و همچنین حجم زیاد مو نسبت به صورت ( شینیون حجیم) از جمله مواردی است که عکس شما را برای صدور ویزا، فاقد اعتبار می کند. نکته مهم دیگر این که عکس را حتما با چسب مایع به فرم مربوطه بچسبانید. دقت داشته باشید که اگر عکس را به فرم منگنه کنید از نظر سفارت ژاپن مورد قبول واقع نمی شود.

ویزای ژاپن

مراحل اخذ ویزای ژاپن

برای درخواست ویزای ژاپن، می توانید در روز های یک شنبه تا پنج شنبه به همراه تمامی مدارک مورد نیاز به سفارت ژاپن در تهران مراجعه کنید. گرفتن وقت قبلی ضرورتی ندارد. حتما برای ارائه ی مدارک به صورت حضوری به سفارت بروید. مدارکی که از طریق فکس و ایمیل و به صورت پستی ارسال شوند مورد بررسی قرار نمی گیرند و سفارت در قبال آن ها مسئولیتی نمی پذیرد. پس اگر برای تان ممکن نیست تا خودتان به سفارت بروید می توانید با دادن وکالت به فردی که به او اعتماد دارید، مدارک تان را از طریق یک نماینده به سفارت ارائه دهید.

ویزای ژاپن

نکاتی در مورد اخذ ویزای ژاپن

این نکته را مد نظر داشته باشید که بررسی مدارکی که برای صدور ویزای ژاپن می فرستید معمولا پنج روز طول می کشد اما در صورت ازدحام درخواست و پرونده ی صدور ویزای ژاپن یا بروز مشکل ممکن است بیش از پنج روز هم طول بکشد پس حتما این را در برنامه تان لحاظ کنید. اگر به قصد گردشگری و توریستی به کشور ژاپن سفر می کنید باید بدانید که ویزای توریستی ژاپن به طور کل در حدود سه ماه اعتبار دارد با این حال مدت اقامت مجاز و قانونی شما بسته به نظر سفارت ژاپن دارد. در مورد ارائه ی مدارک، اٰرائه ی اصل مدارک که به زبان فارسی است ضرورت ندارد ( غیر از موارد تاکید شده) و همین که ترجمه ای رسمی از مدارک تهیه کنید که دارای مهر وزارت دادگستری باشد کفایت می کند. نکته ی دیگر این که برخلاف برخی از کشور ها، معمولا در روند اخذ ویزای ژاپن مصاحبه انجام نمی شود اما ممکن است کنسولگری لازم ببیند تا با متقاضی ویزا مصاحبه انجام دهد. در این صورت به فرد متقاضی ویزای ژاپن اطلاع داده خواهد شد تا برای مصاحبه در تاریخ و وقت مشخصی به سفارت ژاپن در تهران مراجعه نماید. این مطلب را به یاد داشته باشید که اگر در سفر های قبلی تان به ژاپن از طریق دعوت نامه دوستان یا اقوام ویزا گرفتید، نمی توانید درخواست ویزای توریستی ژاپن را داشته باشید.

ویزای ژاپن

عدم ارسال پستی مدارک به سفارت ژاپن

در صورتی که متقاضی اخذ ویزای ژاپن در هر نوع آن هستید این نکته را به خاطر بسپارید که سفارت ژاپن مدارک درخواست برای صدور ویزا را که به آدرس پستی سفارت ارسال شده باشد نمی پذیرد و مدارک پستی را به رسمیت نمی شناسد. هم چنین اگر مدارکی که توسط پست به سفارت ارسال کردید گم یا مخدوش شوند، سفارت هیچ گونه مسئولیتی در قبال این مسئله نمی پذیرد. هم چنین فرستادن مدارک درخواست ویزای ژاپن با فکس یا نمابر هم قابل قبول نمی باشد. حتما جهت ارائه ی مدارک برای صدور ویزای ژاپن شخصا به سفارت مراجعه کنید یا از طریق وکالت محضری به کسی وکالت بدهید تا به عنوان نماینده ی شما حضوری به سفارت ژاپن در تهران مراجعه کند و مدارک صدور ویزای ژاپن را به سفارت تحویل دهد.

ویزای ژاپن

اطلاعات مربوط به سفارت تهران در ژاپن

سفارت ژاپن در خیابان زعفرانیه، پلاک ۱۶۲ قرار دارد. کد پستی سفارت ژاپن ۹۳۶۵۳-۱۹۸۵۶ است. به طور معمول ساعت تحویل مدارک ویزا به سفارت ژاپن، صبح روزهای یکشنبه تا پنج‌ شنبه از ساعت  ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰ است. به خاطر داشته باشید که سفارت ژاپن جمعه و شنبه تعطیل است. هم چنین تحویل پاسپورت در روز های یکشنبه تا پنجشنبه بعد از ظهر ها از ساعت ۳ تا ۴ بعد از ظهر انجام می شود. روز های یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱ تا ۳ بعد از ظهر می توانید با سفارت تماس بگیرید.

ویزای ژاپن

با ما تماس بگیرید

  • پیشنهادات مناسبی برای خرید تور و رزرو هتل داریم.

تلفن تماس: 88851080-021

مطالب مرتبط

۱۸ فروردین ۱۳۹۸

یکی از زیباترین و دیدنی ترین شهر های جهان، شهر توکیو می باشد که شرقی ترین شهر ...

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸

شهر کیوتو  پایتخت هزار ساله ی سرزمین خورشید، با تاریخی غنی و فرهنگی پر رونق یکی از ...

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۸

سفر به هیروشیما و گشت و گذار در جاذبه های گردشگری تاریخی و طبیعی آن، خاطراتی به ...

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

طراحی و اجرا ایزی تم

همین الان تماس بگیرید