ویزای مجارستان

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4٫80 out of 5)
Loading...

ویزای مجارستان

اگر تصمیم گرفته اید که به کشور مجارستان سفر کنید، قبل از هر چیزی باید به فکر تهیه ویزای مجارستان باشید، مجارستان عضو پیمان شنگن است به همین دلیل برای اخذ ویزای مجارستان نیاز به اخذ ویزای شنگن دارید، مجارستان به مانند همه کشورها ویزاهای گوناگونی را ارائه می دهد که شما باید بر اساس نوع ویزای درخواستی، مدارک را آماده کنید و در زمان تعیین شده به سفارت مجارستان تحویل دهید، سفارت پس از بررسی مدارک و درخواست شما، ویزای مجارستان را برای سفر به این کشور صادر می کند،  جهت آشنایی بیشتر با ویزای مجارستان همراه ما باشید.

درباره مجارستان

قبل از سفر به مجارستان و اقدام برای دریافت ویزای مجارستان، آشنایی کلی با این کشور جهت تسهیل سفر ضروری است، مجارستان در مرکز اروپا قرار دارد و بوداپست پایتخت آن می باشد مجارستان جمعیتی نزدیک به ده میلیون نفر دارد و پایتخت این کشور بیشترین جمعیت را در خود جای داده است.

زبان رسمی آن مجاری است، هشتاد و چهاردرصد از مردم این کشور مجاری تبار هستند، سه درصد روما و  چهارده درصد نیز نژاد مشخصی ندارند.

مجارستان یکی از کشورهای توسعه یافته دنیا محسوب می شود و در حدود سه دهه است که به جمهوری پارلمانی دمکراتیک تبدیل شده است، که سابقا جز کشورهای کمونیستی بلوک شرق بوده است. در سال ۲۰۰۴ نیز این کشور به عضویت اتحادیه اروپا در آمده است.

ویزای مجارستان | اخذ ویزای مجارستان | شرایط دریافت ویزای مجارستان 88851080-021

سفر به مجارستان و ویزای مجارستان

کشور مجارستان که در قلب اروپا واقع شده است، از جاذبه های گردشگری و طبیعی متنوع و زیبایی برخوردار است و به همین دلیل است که این کشور به پاریس شرق معروف شده است، مجارستان یک کشور توریستی محسوب می شود به طوریکه در سال ۲۰۱۱ میلادی در حدود ۱۰٫۲۰ میلیون نفر گردشگر به این کشور سفر کرده اند، دسترسی از این کشور با توجه به موقعیت آن به بسیاری از کشورهای اروپایی بسیار آسان است، مجارستان فرهنگ بسیار بالایی دارد و فرهنگ این کشور در بین مردم اروپا بسیار شناخته شده است، مردم آن به مهربانی و مهمان نوازی معروف هستند، اقتصاد پویا نیز یکی دیگر از ویژگی ها این کشور که آن را یک مقصد مناسب برای گردشگری و سفرهای توریستی است.

مجارستان از سال ۲۰۰۷ عضو پیمان شینگن شده است، اگر تصمیم گرفته اید که به این کشور توریستی سفری را داشته باشید، برای دریافت ویزای مجارستان باید برای دریافت ویزای شینگن اقدام کنید، با دریافت این ویزا علاوه بر حضور و گشت و گذار در مجارستان می توانید از کشورهای عضو پیمان شنگن نیز بازدید کنید و از سفر به این کشور لذت ببرید.

ویزای مجارستان | اخذ ویزای مجارستان | شرایط دریافت ویزای مجارستان 88851080-021

ویزای شینگن و انواع آن

از آنجا که برای دریافت ویزای مجارستان باید اقدام به دریافت ویزای شنگن کنید به معرفی ویزای شنگن و انواع آن خواهیم پرداخت.

معاهده شینگن در سال ۱۹۸۵ بین چند کشور اروپایی امضا شد که ورود به این کشور ها بدون اخذ ویزا امکانپذیر است، در حال حاض ۲۶ کشور عضو پیمان شنگن هستند که با دریافت ویزای مجارستان می توانید بدون ویزا به کشورهای عضو شینگن نیز سفری داشته باشید. ۲۶ کشور شینگن عبارتند از: آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس.

به طور کلی ویزاس شینگن در چهار نوع صادر می شود:

  • ویزای نوع A: این ویزا ترانزیتی است و مسافر نمی تواند از فرودگاه خارج شود و فقط می تواند پرواز خود را عوض کند.
  • ویزای نوع B: این نوع ویزا که به ویزای گذر معروف است، طبق آن شخص مسافر از فرودگاه می تواند بیرون برود و از منطقه شینگن به صورت زمینی به کشورهای غیر هم پیمان شینگن وارد شود.
  • ویزای نوع C: که بیشتر ایرانیان برای سفر توریستی به کشورهای عضو شنگن از جمله دریافت ویزای مجارستان آن را دریافت می کنند.
  • ویزای نوع D: برای طولانی مدت کاربرد دارد و برای کسانی  که قصد سفر بلند مدت در طول سال های مختلف را دارند، قابل استفاده می باشد، برای سفر تجاری و دریافت ویزای مجارستان این ویزا می تواند اخذ شود.

ویزای مجارستان | اخذ ویزای مجارستان | شرایط دریافت ویزای مجارستان 88851080-021

انواع ویزای مجارستان

کشور مجارستان به مانند همه کشورهای دیگر ویزاهای مختلفی دارد. که شما با توجه به نوع و هدف سفرتان می توانید ویزای مورد نظر را درخواست کنید. توجه داشته باشید که  این ویزاها در برخی از مدارکی که باید ارائه شوند، مشترک هستند ،همچنین هر ویزا نیاز به  مدارک جداگانه ای نیز دارد که باید تهیه شود و در اختیار سفارت مجارستان قرار داده شود. انواع ویزای مجارستان عبارت اند از:

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای کاری
  • ویزای تجاری مجارستان
  • ویزای دیدار اقوام
  • ویزای کنفرانس های
  • ویزای فرهنگی و ورزشی

ویزای مجارستان | اخذ ویزای مجارستان | شرایط دریافت ویزای مجارستان 88851080-021

ویزای توریستی مجارستان

همان طور که گفته شد کشور مجارستان یک کشوری است که گردشگران زیادی را به سوی خود جذب می کند، طبیعت بکر این کشور به همراه سایر جاذبه های آن، مجارستان را به یک کشور متمایز تبدیل کرده است، در اکثر موارد نوع ویزای مجارستان که از سوی مردم ایران گرفته می شود ویزای توریستی این کشور است، شما هنگام در خواست ویزای توریستی مجارستان باید مدارک مورد نیاز که به آن ها اشاره خواهد شد را تهیه کنید و به سفارت این کشور تحویل دهید.

ویزای مجارستان | اخذ ویزای مجارستان | شرایط دریافت ویزای مجارستان 88851080-021

ویزای تحصیلی مجارستان

مجارستان دانشگاه های معتبر بسیار خوبی دارد و برای کسانی که قصد داردند در این کشور تحصیل کنند، می تواند یک انتخاب عالی باشد، برای سفر به منظور تحصیل در مجارستان لازم است که ویزای تحصیلی این کشور را بگیرید، که برای آن نیز مدارک خاصی لازم است و در ابتدا ضروری است که قبل از درخواست ویزای تحصیلی مجارستان از یکی از دانشگاه های این کشور پذیرش گرفته باشید.

ویزای مجارستان | اخذ ویزای مجارستان | شرایط دریافت ویزای مجارستان 88851080-021

ویزای کاری مجارستان

یکی دیگر از انواع ویزای مجارستان ویزای کاری مجارستان است، برای دریافت ویزای کاری مجارستان ضروری است که شما از طرف یک کارفرما دعوتنامه ای داشته باشید و بدون دعوتنامه اخذ ویزای کاری ممکن نیست، اگر پدر متقاضی دریافت ویزای کاری مجارستان باشد می تواند به همراه خود اعضای خانواده را نیز به مجارستان ببرید، درخواست این نوع ویزا نیز از طریق سفارت این کشور انجام می گیرد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای مجارستان:

برای دریافت همه انواع ویزای مجارستان ارائه مدرک زیر به سفارت مجارستان در هنگام حضور در سفارت این کشور ضروری است:

  • اصل گذرنامه که حداقل ۶ ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.
  • فرم درخواست ویزای مجارستان که در سایت سفارت این کشور موجود است.
  • ارائه کارت ملی و شناسنامه
  • ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید
  • در صورتی که قبلا ویزای شنگن یا کشورهای دیگر را گرفته اید کپی از آن ها ارائه شود.
  • نامه تمکن مالی به همراه گردش ۶ ماه آخر حساب بانکی
  • بیمه مسافرتی
  • در صورتی که مالکیت زمین یا املاکی را دارید، سند مالکیت ارائه شود
  • رزرو هتل و بلیط هواپیما

ویزای مجارستان | اخذ ویزای مجارستان | شرایط دریافت ویزای مجارستان 88851080-021

چند نکته در مورد مدارک لازم برای ویزای مجارستان

  • گذرنامه جداگانه برای هر فرد لازم است.
  • برای کارمندان و کارگران ارائه گواهی اشتغال به کار به همراه ذکر تاریخ استخدام، سمت، حقوق دریافتی و مرخصی لازم است.
  • افرادی که در حال تحصیل هستند باید گواهی اشتغال به تحصیل ارائه دهند.
  • صاحبان مشاغل لازم است کارت بازرگانی، یا پروانه کسب و یا ثبت شرکت ارائه دهند.
  • افراد بازنشسته نیز لازم است که یکی از مدارک حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی یا آخرین فیش حقوقی را تحویل دهند.
  • اگر پدر خانواده مسافرت نمی کنند و افراد تحت سرپرستی وی قصد اخذ ویزای مجارستان را دارند باید رضایت نامه پدر با ترجمه انگلیسی را با همراه تقبل هزینه ارائه دهند.

اخذ وقت سفارت مجارستان برای ویزای مجارستان

برای گرفتن ویزای مجارستان باید از قبل و با حضور در سفارت مجارستان، برای مصاحبه، تحویل مدارک و انگشت نگاری وقت سفارت بگیرید، مدت زمان، نوبت دهی هم ممکن است که بر اساس تعداد درخواست ها افزایش یا کاهش یابد، ساعت کاری سفارت مجارستان روزهای یکشنبه تا پنج شنبه ۹ الی ۱۱ است زمانی که تعطیلات رسمی ایران است، این سفارت نیز تعطیل می شود. جهت مراجعه به سفارت مجارستان و اخذ ویزای مجارستان می توانید به این آدرس مراجعه کنید:

تهران، خیابان شریعتی، دو راهی یخچال، میدان هدایت، کوچه شادلو، پلاک ۱۰

ویزای مجارستان | اخذ ویزای مجارستان | شرایط دریافت ویزای مجارستان 88851080-021

نکاتی در مورد ویزای مجارستان

  • حداقل زمانی که بررسی در خواست ویزای مجارستان طول می کشد، بیست و یک روز است و ممکن است تحت شرایطی این زمان افزایش یابد.
  • کلیه مدارکی که جهت اخذ ویزای مجارستان لازم است باید ترجمه رسمی شوند.
  • ضروری است که شخص متقاضی در زمان تعیین شده در سفارت جهت مصاحبه و انگشت نگاری حاضر شود.

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۷ تماس بگیرید.

جهت اخذ ویزای مجارستان با در تماس باشید.  ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱

با ما تماس بگیرید

  • پیشنهادات مناسبی برای خرید تور و رزرو هتل داریم.

تلفن تماس: 88851080-021

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سفری دیگر