ویزای دانمارک | انواع – مراحل دریافت – هزینه ویزا

ویزای دانمارک | انواع – مراحل دریافت – هزینه ویزا

ویزای دانمارک، برای سفر به دانمارک لازم است از قبل برای دریافت ویزای آن اقدام کنید. دریافت ویزای کشور دانمارک، مانند دیگر ویزاها نیازمند انجام مراحل خاصی است.

فایل صوتی راهنمای کامل ویزای دانمارک

دانمارک یکی از کشورهای شناخته شده عضو شینگن است که اخذ ویزای آن می‌تواند امکان سفر به تمام ۲۶ کشور حوزه شینگن را برای شما فراهم سازد. این کشور مرفه عضو حوزه شینگن، در منطقه اسکاندیناوی واقع شده و به دلیل دارا بودن جاذبه‌های گردشگری و دیدنی زیبا، هرساله گردشگران زیادی را جذب می‌کند.

برای سفر به دانمارک لازم است از قبل برای دریافت ویزای آن اقدام کنید. دریافت ویزای دانمارک، مانند دیگر ویزاها نیازمند انجام مراحل خاصی است. شما باید قبل از اقدام برای دریافت ویزا، با انواع ویزاهای آن، شرایط دریافت ویزای این کشور، هزینه‌های مورد نیاز و دیگر مسائل مربوط به آن، آشنا شوید. به همین علت ما در این مطلب اطلاعات لازم در مورد ویزای دانمارک در اختیار شما قرار می‌دهیم.

توضیحات کلی در خصوص ویزای دانمارک

کشور دانمارک برای صدور ویزای خود شرایط خاصی در نظر گرفته و شما در صورت دارا بودن این شرایط می‌توانید ویزای این کشور را دریافت کنید. اصلی‌ترین شرطی که این کشور برای صدور ویزای خود در نظر گرفته، ارائه دعوت نامه است. شما باید در کنار ارائه دعوت نامه، باید گردش حساب خود را نیز ارائه داده و دارای تمکن مالی باشید.

تمکن مالی و گردش حساب شما باید توسط سفارت دانمارک تایید شود. در ادامه به طور کامل هر یک از این شرایط را بررسی می‌کنیم.

ارائه دعوتنامه

برای ارائه دعوتنامه ویزای دانمارک لازم است تا یکی از دوستان، اعضای خانواده یا یک شرکت از قبل برای شما دعوت نامه ارسال کرده باشد. این دعوتنامه باید شامل رابطه بین دعوت‌کننده و دریافت‌کننده، مدت زمان اقامت، محل اقامت فرد، آدرس دعوت‌کننده و شغل دعوت‌کننده باشد. در صورتی که شما بدون ارائه دعوت نامه برای دریافت ویزای این کشور اقدام کنید، درخواستتان رد خواهد شد.

گردش حساب

داشتن گردش حساب به معنی میزان مبالغ ورودی و خروجی به حساب شما نیست؛ بلکه تنها تعداد تراکنش‌های حساب شما برای سفارت اهمیت دارد. اگر شما گردش حساب بالایی داشته باشید، شانس شما برای دریافت ویزای دانمارک بیشتر است. گردش حساب سه ماه اخیر شما باید مورد تایید باشد.

تمکن مالی

تمکن مالی این کشور باید به امضای مدیر شعبه صادر‌کننده برسد. تمکن مالی این کشور به یورو صادر خواهد شد. ۲۰۰ میلیون تومان، ایده آل‌ترین مبلغ برای هر نفر است.

شما باید قبل از مراجعه، وقت سفارت تعیین کنید. وقت سفارت این کشور در دانمارک بر عهده گروه VFS Global است. شما باید ابتدا ایمیل درخواست خود وقت خود را ارسال کنید. معمولا پس از دو هفته باید به صورت حضوری به این کارگزاری مراجعه نمایید. این کارگزاری در خیابان شهید موسوی (گلستان ۵)، مجتمع تجاری هروی سنتر، طبقه چهارم واقع شده است.

انواع ویزای دانمارک

ویزای دانمارک مانند بسیاری از ویزاهای کشورهای دیگر در انواع مختلفی وجود دارند. البته بهتر است بدانید شهروندانی که ساکن کشورهای عضو حوزه شینگن باشند و اقامت دائم این کشورها را دارند، برای ورود به این کشور نیازی به اخذ ویزا نخواهند داشت. این درحالی است که شهروندان کشورهای دیگر از جمله ایران باید ویزای این کشور را دریافت نمایند.

منظور از ویزای دانمارک، همان ویزای شینگن است. با این وجود انواع دیگری ویزا نیز وجود دارد. اگر بخواهیم ویزای دانمارک را از نظر مدت زمان دسته بندی کنیم، ویزای این کشور به دو دسته تقسیم می‌شوند که عبارتند از:

• ویزای کوتاه مدت:
ویزای کوتاه مدت تا حداکثر 90 روز اعتبار دارد و معمولا با هدف گردشگری، ملاقات خانواده و غیره صادر می‌شود.
• ویزای بلند مدت:
ویزای بلند مدت دانمارک معمولا با اهدافی غیر از اهداف فوق صادر می‌گردد. برای مثال می‌توان به اهداف کاری و غیره اشاره کرد.

ویزای بلند مدت و کوتاه مدت نیز هر یک در انواع مختلفی صادر می‌شوند. همان طور که متوجه شدید برخی از آن‌ها ویزای کاری، گردشگری و غیره هستند. در نهایت شما باید قبل از هر چیز نوع ویزای درخواستی خود را بشناسید. به طور کلی می‌توان ویزاهای صادره دانمارک را در گروه‌های زیر تقسیم بندی کرد که برخی از آن‌ها در دسته ویزای کوتاه مدت و برخی دیگر در دسته ویزای بلند مدت قرار می‌گیرند.

ویزای توریستی دانمارک

ویزای توریستی با هدف مقاصد تجاری و گردشگری صادر خواهد شد. با داشتن این ویزا شما می‌توانید در یک بازه 180 روزه به مدت حداکثر 90 روز در دانمارک و دیگر کشورهای عضو شینگن اقامت داشته باشید. با داشتن ویزای شینگن دانمارک شما امکان اقامت بیش از 3 ماه یا اجازه کار کردن در این کشور را نخواهید داشت.

ویزای ترانزیت دانمارک

یکی دیگر از انواع ویزاهای دانمارک، ویزای ترانزیت است. ویزای ترانزیت فرودگاهی این کشور این امکان را برای متقاضی فراهم می‌کند تا بتواند با دریافت این ویزا، در زمان پرواز به کشور ثالث، بدون وجود مشکل خاصی وارد فرودگاه این کشور شود.

ویزای نوع D

اگر شما هم جزو افرادی هستید که می‌خواهید برای یک مدت طولانی در کشور دانمارک اقامت داشته باشید، باید به سراغ دریافت ویزای نوع D بروید. این نوع ویزا تنها مختص کشور دانمارک است و به عنوان ویزای ملی این کشور شناخته می‌شود.

با اخذ ویزای نوع D همچنین می‌توانید به دیگر کشورهای عضو شینگن یا همان کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز سفر کنید؛ اما امکان اقامت طولانی مدت برای شما فراهم نیست. این نوع ویزا خود در نمونه‌های مختلفی صادر می‌شود.

انواع ویزای نوع D به شرح زیر هستند.

• ویزای تعطیلات کاری
• ویزای کار
• ویزای استارت آپ
• ویزای تحصیلی
• ویزای همراه

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دانمارک شامل موارد زیر است:

  • منابع مالی تامین سفر، مشخصات همراه و مشخصات میزبان در دانمارک (دعوتنامه)، برنامه سفر دقیق ، و …
  • اصل شناسنامه
  • اصل پاسپورت جدید (با حداقل هفت ماه اعتبار از زمان سفر)
  • اصل و فتوکپی پاسپورت قدیم (از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شینگن گذشته)

توضیحات: سابقه سفر به هر کشوری در جهان یکی از عوامل بسیار مهم در اثبات توریست بودن متقاضی می باشد.

  • دو قطعه عکس پرسنلی جدید (عکس بیومتریک) در ابعاد ۵/۳ در ۵/۴ ، رنگی ، زمینه سفید ۷۰% زوم چهره و تمام رخ، بدون روتوش
  • گردش حساب بانک (پرینت ۳ ماهه حساب جاری) توجه: گردش حساب بایستی دارای تراکنش های طبیعی باشد و از حساب سازی پرهیز شود. به عنوان مثال برداشت و واریزها با مبالغ بالا و غیر متعارف بدون دلیل قانع کننده برای سفارت وجود نداشته باشد.

توضیحات:  نوع حساب، مدتی که این حساب را داشته اید، مبالغ واریزی و برداشتی، تعدد و نظم تراکنش ها در یک بازه زمانی همگی در اعتبار گردش مالی تاثیرگذار هستند. باید توجه داشت از واریز مبالغ سنگین به حساب مرده پرهیز کرد. تا زمان اعلام نتیجه اخذ ویزا نباید بیش از ۳۰ درصد موجودی حساب را برداشت کرد، زیرا احتمال استعلام سفارت از بانک وجود دارد.

  • در صورت داشتن سپرده بانکی پرینت گرفته شود.
  • نامه تمکن مالی از بانک (به زبان انگلیسی)، و ذکر موجودی (به یورو یا دلار)

توضیحات:

–  ارائه سند شریکی نیز بلامانع می باشد.

–  ارائه مبایعه نامه با کد رهگیری نیز بلامانع می باشد.

  • در صورت سفر فرزندان زیر ۱۸ سال به همراه یکی از والدین (درصورت جدایی والدین) ارائه رضایت نامه محضری و یا حکم حضانت فرزند الزامی می باشد.
  • دعوتنامه شخص دعوت کننده (به صورت الکترونیکی و کد تاییدیه اخذ شده از کشور دانمارک) با ذکر محل اقامت و وجود اتاقی مجزا برای اقامت. واچر جعلی منجر به ریجکت شدن ویزای دانمارک خواهد شد. توجه نمائید در صورت اقدام به اخذ ویزای شینگن دانمارک توسط سایت ویزا، رززواسیون  رسمی به شما تعلق خواهد گرفت.

مدارک برای دانشجویان و محصلین

  • گواهی اشتغال به تحصیل ، توصیه نامه از استاد دانشگاه

مدارک شغلی برای کارمندان بخش خصوصی یا دولتی

  • حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با تاریخ شـروع خدمت، اعتبار قرارداد کاری، معرفی نامه (خطاب به سفارت) با ذکر سمت شغلی و حقوق ماهیانه و تعداد روزهای مرخصی طبق فرمت ارسالی (روی سربرگ شرکت) با تاریخ، شماره، امضا مدیر عامل و مهر شرکت + یک نسـخه از روزنامه رسمی شرکت، آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات + فیش حقوقی سه ماه اخیر + اصل لیست بیمه سه ماه اخیر (در صورت وجود).

مدارک شغلی برای پزشکان

  • پروانه طبابت، دانشنامه پزشکی از دانشگاه ( برای ویزای دانمارک )، کارت نظام پزشکی، سوابق بیمه

مدارک شغلی برای مشاغل آزاد

  • جواز کسب یا پروانه کاری/بهره برداری، سوابق بیمه

مدارک شغلی دارندگان شرکت

  • روزنامه رسمی، آگهی تاسیس، آگهی آخرین تغییرات شرکت، اساسنامه و معرفی نامه از شرکت که درآمد و سمت لحاظ شود.

مدارک شغلی برای وکلا

  • پروانه وکالت (شماره کانون وکلا)

مدارک شغلی برای ساختمان سازان

  • معرفی نامه، قرارداد کاری، جواز ساخت، روزنامه رسمی آگهی تاسیس و یا کارت نظام مهندسی و سوابق بیمه حتی اگر اختیاری باشد

مدارک شغلی برای کارمندان آزاد

  • سوابق بیمه، معرفی نامه (خطاب به سفارت) با ذکر سمت شغلی و درآمد و تعداد روزهای مرخصی، و قرارداد کاری.

مدارک شغلی برای بازرگانان

  • کارت بازرگانی، روزنامه رسمی ،آگهی تاسیس، سوابق بیمه
  • گواهینامه فعالیت صنعتی

مدارک برای بازنشستگان

  • حکم بازنشستگی، فیش حقوق

مراحل دریافت ویزای دانمارک

بعد از این که تصمیم گرفتید که کدام نوع ویزا را دریافت کنید، حال باید به سراغ مراحل دریافت این ویزا بروید. البته باید بدانید که لازم است قبل از اقدام برای دریافت ویزا، باید مدارک مورد نیاز آن را تهیه نمایید. ما در بخش‌های بعد مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک را به شما معرفی می‌کنیم. در این بخش به معرفی مراحل دریافت ویزای دانمارک می‌پردازیم.

تعیین وقت ملاقات

همان طور که در بخش‌های قبل نیز بیان کردیم شما باید برای دریافت ویزای مورد نیاز خود از قبل وقت سفارت دانمارک بگیرید. در حال حاضر VFS Global امور مربوط به درخواست ویزای این کشور را انجام می‌دهد. شما باید در اولین قدم از طریق این کارگزاری مورد نظر یک وقت ملاقات تعیین کنید. با ثبت نام در این ثابت باید اطلاعات لازم برای فرم رزرو را تکمیل نمایید.

در این فرم باید تمامی اطلاعات مربوط به پاسپورت، اطلاعات فردی، نوع ویزا، اطلاعات سفر و غیره را پر کنید. نکته مهم این که اگر ویزای شما از نوع ویزای بلند مدت است، برای درخواست آن نیاز به رزرو وقت نیست. در صورتی که اطلاعات مورد نیاز را به صورت دقیق کامل نکنید و در هر بخش نقص وجود داشته باشد، وقت ملاقات برای شما تعیین نخواهد شد.

اگر اطلاعات وارد شده شما دقیق و درست باشد، یک ایمیل تایید برای شما ارسال می‌شود. در این ایمیل زمان ملاقات شما به طور دقیق بیان شده است. نکته دیگری که باید به آن توجه کنید این است که اگر می‌خواهید به صورت خانوادگی به دانمارک سفر کنید، باید هر یک از اعضای خانواده شما به صورت جداگانه وقت ملاقات رزرو کنند.

حضور در کارگزاری VFS Global

مرحله دیگر دریافت ویزای دانمارک مراجعه حضوری به کارگزاری VFS Global است. شما باید بر اساس زمانی که در ایمیل برایتان تعیین شده در موعد مقرر در کارگزاری مورد نظر در تهران مراجعه کنید. در زمان مراجعه به این کارگزاری باید تمامی مدارک مورد نیاز را ارائه دهید. در صورتی که در زمان تعیین شده در کارگزاری حضور پیدا نکنید باید مجددا برای دریافت وقت اقدام کنید.

انجام اقدامات بیومتریک

برای دریافت ویزای دانمارک در زمان مراجعه به کارگزاری باید علاوه بر ارائه مدارک، اقامات بیومتریک را نیز انجام دهید. این اقدامات شامل گرفتن عکس و انگشت نگاری می‌شود. اگر به دلایلی مانند آسیب دیدگی، نمی‌توانید اقدامات بیومتریک را انجام دهید، باید تا زمان بهبود صبر کنید. این اقدامات به طور کلی 10 دقیقه طول می‌کشد. افراد بالای 12 سال برای ویزای کوتاه مدت و افراد بالای 6 سال برای ویزای بلند مدت باید حتما اقدامات بیومتریک را انجام دهند.

پیگیری درخواست

در نهایت شما باید درخواست خود را از طریق سایت کارگزاری، روند درخواست ویزای خود را پیگیری کنید. رسیدگی به درخواست شما معمولا 2 تا 3 هفته طول می‌کشد.

هزینه ویزای دانمارک

یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که افراد برای دریافت ویزای دانمارک به آن توجه دارند، هزینه‌های دریافت ویزا است. شهروندان ایرانی برای این که بتوانند هر یک از ویزاهای ارائه شده توسط این کشور را دریافت کنند، باید 80 یورو پرداخت کنند. البته این مبلغ برای کودکان کمتر است. کودکان بین 6 تا 12 سال باید برای دریافت ویزای خود، 40 یورو بپردازند.

همچنین علاوه بر این هزینه، شما باید هزینه‌های مربوط به کارگزاری مورد نظر را نیز بپردازید که این هزینه در حال حاضر در برای ویزای این کشور 22 یورو تعیین شده است. توجه داشته باشید که هزینه‌هایی که برای روند درخواست خود پرداخت می‌کنید، در صورت ریجکت شدن درخواست شما، این هزینه‌ها قابل بازگشت نیست.

ویزای شینگن دانمارک

همانگونه که در ابتدا بیان کردیم، ویزای شینگن دانمارک یکی از ویزاهایی است که شما با دریافت آن می‌توانید به راحتی به دانمارک و دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا سفر کنید.

شما باید برای دریافت ویزای شینگن دانمارک، نوع ویزای درخواستی خود را تعیین کرده و اقدامات لازم برای دریافت آن را انجام دهید. اگر می‌خواهید به دانمارک سفر کنید، ابتدا باید تعیین کنید که قصد دریافت ویزای کوتاه مدت یا بلند مدت این کشور را دارید.

برای دریافت هر یک از ویزاهای دانمارک باید مدارک خاصی را ارائه دهید. برخی از مدارک با توجه به نوع ویزای شما، متفاوت است. در صورتی که شما قصد دریافت ویزای شینگن یا توریستی این کشور را دارید باید مدارک زیر را ارائه دهید.

ویزای شینگن دانمارک | ایران ویزا

• فرم درخواست ویزا
• اسناد ملکی
• مدارک هویتی
• مدارک مربوط به تمکن مالی
• پاسپورت دارای اعتبار حداقل 6 ماهه
• مدارک شغلی
• دو قطعه عکس
• بلیط رفت و برگشت
• بیمه مسافرتی معتبر
• تاییدیه رزرو هتل

در صورتی که قصد دریافت ویزای بلند مدت را دارید، علاوه بر مدارک فوق باید مدارک دیگری را نیز ارائه دهید. برای مثال اگر بخواهید ویزای تحصیلی دانمارک را دریافت کنید، باید مدارک تحصیلی و نامه پذیرش دانشگاه مورد نظر را نیز ارائه کنید. یا برای ویزای کاری باید مجوز کار یا قرارداد استخدام نیز داشته باشید.

ریجکت ویزای دانمارک و راه‌ های رفع ریجکت ویزای دانمارک

یکی از رایج‌ترین مشکلاتی که افراد برای دریافت ویزای کشور دانمارک و سایر کشورها با آن مواجه هستند، ریجکت شدن درخواست ویزای آنهاست. افرادی که با این مشکل مواجه می‌شوند، معمولا به دنبال روش‌هایی برای رفع ریجکتی درخواست خود هستند. عوامل مختلفی مانند ناقص بودن مدارک می‌تواند موجب ریجکت شدن درخواست شما شود.

جالب است بدانید دانمارک برخلاف بسیاری از کشورهای دیگر، روشی را برای رفع ریجکتی درخواست ویزای خود ارائه نداده است. این یعنی هیچ روشی برای رفع ریجکتی درخواست شما وجود ندارد. تنها کاری که می‌توانید انجام دهید این است که 6 ماه پس از ریجکت شدن درخواست خود، نواقص پرونده خود را رفع کرده و مجددا برای دریافت ویزا درخواست دهید.

البته شما می‌توانید به ریجکتی درخواست ویزای خود اعتراض کرده و اعتراض خود را در قالب نامه‌ای برای سفارت این کشور ایمیل کنید. با توجه به این تفاسیر به شما توصیه می‌کنیم که قبل از ارائه مدارک خود از کامل بودن مدارک خود مطمئن شود تا درخواست شما ریجکت نشود.

جمع بندی

دانمارک یکی از محبوب‌ترین کشورهای عضو اتحادیه اروپا است که با داشتن جاذبه‌های دیدنی فراوان و شرایط زندگی ایده آل توانسته گردشگران و مهاجران زیادی را جلب کند. ما ایرانی‌ها برای سفر به این کشور باید ویزای مخصوص آن را دریافت کنیم. ویزای دانمارک در انواع مختلفی وجود دارد. شما باید بر اساس نوع سفر خود، ویزای مخصوص این کشور را اخذ نمایید.

برای دریافت ویزای دانمارک شرایط و مراحل خاصی وجود دارد. ما در این مطلب مهم‌ترین اقدامات لازم برای دریافت ویزای این کشور را برای شما بیان کردیم تا بتوانید ویزای کشور دانمارک را با موفقیت دریافت کنید.


سوالات متداول ویزای دانمارک

هزینه ویزای دانمارک چقدر است؟

شهروندان ایرانی برای این که بتوانند هر یک از ویزاهای ارائه شده توسط این کشور را دریافت کنند، باید 80 یورو پرداخت کنند. البته این مبلغ برای کودکان کمتر است. کودکان بین 6 تا 12 سال باید برای دریافت ویزای خود، 40 یورو بپردازند. همچنین علاوه بر این هزینه، شما باید هزینه‌های مربوط به کارگزاری مورد نظر را نیز بپردازید که این هزینه در حال حاضر در برای ویزای این کشور 22 یورو تعیین شده است. توجه داشته باشید که هزینه‌هایی که برای روند درخواست خود پرداخت می‌کنید، در صورت ریجکت شدن درخواست شما، این هزینه‌ها قابل بازگشت نیست.

ویزای نوع D دانمارک چیست؟

اگر شما هم جزو افرادی هستید که می‌خواهید برای یک مدت طولانی در کشور دانمارک اقامت داشته باشید، باید به سراغ دریافت ویزای نوع D بروید. این نوع ویزا تنها مختص کشور دانمارک است و به عنوان ویزای ملی این کشور شناخته می‌شود.

ویزای نوع D شامل چه ویزا هایی می‌باشد؟

ویزای تعطیلات کاری
• ویزای کار
• ویزای استارت آپ
• ویزای تحصیلی
• ویزای همراه

مطالعه مطالب زیر نیز می توانید برای شما مفید باشد

نظرت چی بود؟

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

آژانس مسافرتی سفری دیگر