مرجع کامل ویزای کشور های دنیا - سایت ویزا

وقت سفارت مالت

وقت سفارت مالت

اگر به هر دلیلی مثل تحصیل ،زندگی وکار قصد مهاجرت به  کشور مالت را دارید؛ هماهنگی های لازم توسط سفارت مالت صورت می پذیرد. متأسفانه سفارت مالت در ایران هیچ گونه فعالیتی ندارد و همه فعالیت های لازمه توسط سفارت اتریش انجام می شود. در این مقاله به نحوه گرفتن وقت سفارت مالت  و چگونگی سفر به مالت خواهیم پرداخت.

کشور مالت

کشور مالت در مرکز مدیترانه واقع شده و در حوالی آن کشورهای تونس، ایتالیا و لیبی قرار گرفته اند. مساحت کشور مالت ۳۱۶ کلیومتر مربع می باشد و از ۶ جزیره کوچک به وجود آمده است. این کشور از زیباترین مناطق دنیا و یکی از استراتژیک ترین نواحی در جهان است که در سال ۲۰۱۰ عنوان یکی از بهترین کشورهای جهان را کسب کرده است. کشور مالت به دلایل زیر این عنوان را کسب کرده است:

  • آب و هوای مدیترانه ای و مطلوب
  • هزینه معاش پایین
  • مالیات کم و تحصیل رایگان
  • ارتباطات گسترده با کشورهای اروپایی
  • امکان گسترش کسب و کار
  • وجود مناظر زیبا
  • بناهای تاریخی دست نخورده

دلیل یاد شده نظر گردشگران زیادی را به خودش جلب می کند و کشور مالت را به یکی از کشورهای توریستی تبدیل کرده است.

وقت سفارت مالت

وقت سفارت مالت

 

وقت سفارت مالت

وقت سفارت مالت

مکان های دیدنی کشور مالت

کشور مالت دارای تاریخی شکوهمند است که از آن تاریخ بناهای زیادی به جا مانده است. هم چنین این کشور دارای جاذبه های طبیعی زیادی است که نظر گردشگران را به خود جلب می کند. از جمله آن می توان موارد زیر را نام برد:

  • جزیره گُزو (Gozo)

  • مدیوال: شهر قلعه ای از قرون وسطی در جزیره مالت

  • جاذبه های تاریخی در رباط، جزیره مالت

  • معبد ما قبل تاریخ Tarxien در جزیره مالت

  • موزه ملی باستان شناسی  (national museum of archaeology malta)
  • غار آبیمالت (blue grotto malta) 
  • هاجرکیم  (hagar qim)
  • تئاتر مانوئل  (teatru manoel)

چگونگی گرفتن وقت سفارت مالت و خدمات آن

 برای  اینکه بتوانید به کشوری سفر کنیم باید ویزا را از طرف سفارت کشور مقصد دریافت کنید. همچنین شما نیازمند انتخاب تور هستید.

زمینه های ویزای سفر به کشور مالت:

  • زمینه کاری و ثبت شرکت
  • تحصیلی
  • تفریحی
  • اقامت دائم
  • مهاجرت

ویزای سفر به کشور مالت، در هر زمینه ای توسط تعیین وقت سفارت مالت انجام می شود. اگر می خواهید ویزا تهیه کنید باید قبل از این کار از طریق آژانس های مسافرتی اقدام به رزرو وقت سفارت کنید و از آنجایی که گردشگران زیادی به کشور مالت مسافرت می کنند ۳-۴ ماه بعد ممکن است نتیجه وقت سفارت مالت را جهت دریافت ویزا به دستتان برسد.  

وقت سفارت مالت

وقت سفارت مالت

شرایط دریافت ویزا از سفارت کشور مالت:

  • در زمان و ساعت مقرر از سوی سفارت مالت آنجا باشید.
  • در مکان مقرر و یاد شده حضور داشته باشید.
  • مدارک لازم جهت دریافت ویزا را به همراه داشته باشید.

شما به چند طریق می توانید برای تهیه ویزای هر کشوری بطور مثال ویزای مالت اقدام کنید. بهترین روش مشاوره با آژانس های مسافرتی خبره و با تجربه است.

برای تعیین وقت سفارت مالت باید از طریق آژانس های مسافرتی اقدام نمایید. به دلیل اینکه سفارت مالت در ایران بر عهده سفارت اتریش است، بعد از پرداخت هزینه کنسولگری سفارت اتریش، این سفارت ویزای کشور مالت را بررسی می فرماید و وقت سفارت مالت را برای مصاحبه مشخص می کند.

وقت سفارت مالت

وقت سفارت مالت

نکات مهم درباره درخواست وقت سفارت مالت

  • در سفارت مالت پرداخت هزینه های کنسولی و ویزا با واحد پولی یورو انجام می شود.

  • تعیین وقت مصاحبه حتی برای نوزادان و خردسالان هم ضروری است.

  • تغییر زمان وقت سفارت مالت برای تعویض زمان مصاحبه امکان ندارد.

  • درخواست ویزای مالت به منظور تعیین وقت سفارت مالت تنها در شرایطی بررسی می شود که شخصی که تقاضای ویزا کرده است، در هنگام  انگشت نگاری حاضر و هزینه کنسولی را پرداخت کرده باشد.

  • مدارکی برای گرفتن وقت سفارت مالت  وجود دارد. مدارکی از قبیل: تأییدیه رزرو هتل در کشور مالت، اسکن پاسپورت و فرم درخواست وقت.

چگونگی سفر به کشور مالت

امروزه در کشور ایران سفارت کشور مالت وجود ندارد و تمامی فعالیت های مربوط به این سفارت را سفارت اتریش انجام می دهد. از ۲۶ کشور که ویزای شینگن دارند، یکی از آن ها کشور مالت می باشد. بنابراین افرادی که قصد سفر به کشور مالت را به هر دلیلی دارند برای حضور در این کشور نیازمند ویزای شینگن هستند.

اگر قصد گرفتن ویزای شینگن کشور مالت را دارید باید در سفارت اتریش حاضر باشید، کمبود مدارک در پرونده ای که ارائه می دهید؛ درخواست وقت سفارت مالت شما را لغو خواهد کرد و شما مجبور هستید دوباره جهت گرفتن ویزا اقدام کنید.

برای دریافت ویزای شینگن کشور مالت نیازمند مدارکی هستید. مدارکی از قبیل:

  • اصل پاسپورت به همراه سه ماه اعتبار اضافه تر از ویزایی که درخواست  دادید.
  • دو صفحه از پاسپورتتان باید خالی باشد.
  • فرم درخواست ویزای مالت باید همراهتان باشد.
  • مجوز ثبت شرکتی که می خواهید در مالت راه بیندازید باید همراهتان باشد.
  • گواهی سلامت فیزیکی را باید داشته باشید.
  • کارت ملی و شناسنامه در مدارکتان وجود داشته باشد.
  • ۶ قطعه عکس به همراه داشته باشید.
  • سوء پیشینه و اعتیاد نباید داشته باشید.
  • نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه اخیر حساب بانکی را باید همراهتان داشته باشید.
  • گواهی اشتغال به کار (کارمندان و کارگران) باید در مدارکتان وجود داشته باشد.
  • پروانه کسب یا ثبت شرکت یا کارت بازرگانی (صاحبان مشاغل تجاری) به همراه داشته باشید.
  • دانشجویان باید گواهی اشتغال به تحصیل به همراه داشته باشند.
  • بیمه مسافرتی و سند مالکیت را باید داشته باشید.

در حال حاضر هیچ گونه پرواز مستقیمی از  ایران به کشور مالت وجود ندارد. برای سفر به این کشور علاقه مندان می توانند با هواپیمای کشور واسطه با یک یا چند توقف، پرواز نمایند.

وقت سفارت مالت برای ویزای تحصیلی در مالت

از بهترین ویزاهای کشور زیبای مالت، به منظور سفر به این کشور و اقامت در آن، ویزای تحصیلی است. به این دلیل که با گرفتن این ویزای مالت و همچنین گرفتن ویزای شینگن این کشور شما می توانید به راحتی به کشورهای اروپایی سفر بفرمایید.

وقت سفارت مالت

وقت سفارت مالت

تعیین وقت سفارت مالت برای ویزای کاری و مهاجرت

یکی از درخواست های تعیین وقت سفارت مالت، ثبت کسب و کار و شرکت های تجاری در این کشور است. تاجران با توجه به دلایل زیر از سفارت مالت درخواست وقت سفارت می کنند:

  • منابع غنی در این کشور وجود دارد.
  • درآمد بالا از طریق گردشگران به دست می آید.
  • مالیات در این کشور خیلی کم است.
  • این کشور با سایر کشورهای جهان ارتباط دیپلماتیک خوبی دارد.
  • اگر تمایلی به این ندارید که سرمایه شما دیگر در این کشور باشد، می توانید سرمایه تان را بر گردانید.

اقلیم و آب و هوای کشور زیبای مالت

آب و هوای کشور زیبای مالت، مدیترانه ای و معمولاً دارای زمستان های معتدل و بارانی و تابستان های گرم و خشک می باشد. جزایر مالت، خاکی سنگلاخی دارد؛ به همین دلیل در این کشور گیاه و درختان معمولاً کم رشد می کنند. اما در کرانه جنوبی در میان دره ای مملوء از آب و تخته سنگ، جنگل های بوسکت وجود دارد، که منظره زیبایی به وجود آورده است . درخت هایی که در این جنگل ها رشد می کنند معمولاً درخت های صنوبر و پرتقال می باشند.

گردشگری کشور زیبای مالت

کشور زیبای مالت دارای جاذبه های فراوان گردشگری می باشد، جاذبه های گردشگری طبیعی که بیشتر در کنار کرانه ها و سواحل وجود دارد. این کشور در کنار همه جزایر خود مهمان سراهای مجهز با امکانات پیشرفته تأسیس کرده است که قابلیت ارائه خدمات به گردشگران را دارند. به دلیل اینکه این کشور ویژگی هایی را دارد و موفق به کسب عنوان یکی از بهترین کشورهای جهان شده است، هر ساله  گردشگران زیادی به این کشور سفر می کنند.

وقت سفارت مالت

وقت سفارت مالت

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۷ تماس بگیرید.

آژانس مسافرتی سفری دیگر مجری مستقیم و بی واسطه در خصوص وقت سفارت مالت ، ویزای مالت و سفر به مالت. با مشاورین ما در تماس باشید ۰۲۱۸۸۸۵۱۰۸۰

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!
تهران، خیابان میرزای شیرازی، بالاتر از کریمخان، بین کوچه ۴ و ۶، پلاک ۷۶، طبقه دوم
021-88851080