مرجع کامل ویزای کشور های دنیا - سایت ویزا

مدارک ویزای هلند

به این مقاله امتیاز دهید:
[تعداد: 1 میانگین: 5]

مدارک ویزای هلند

کشور هلند یکی از زیباترین و پر توریست ترین کشورها می باشد و هرساله خیل عظیمی را در خود جای می دهد. ویزای این کشور به دلایل مختلف، تقاضای بسیار بالایی دارد. تهیه مدارک ویزای هلند، یکی از مهمترین بخش ها، در اخذ ویزای این کشور می باشد و در صورت پذیرش افراد از طرف سفارت هلند این مدارک باید، مو به مو تسلیم سفارت هلند شوند. مدارک ویزای هلند شامل موارد متفاوتی هستند. ما در این متن قصد داریم این مدارک را مورد بررسی قرار داده تا شما عزیزان به راحتی جهت اخذ ویزای هلند، قدم برداشته و دچار سردرگمی نگردید.

مدارک ویزای هلند | اخذ ویزای هلند | شرایط اخذ ویزای هلند 88851080-021

چگونه ویزای کشور هلند را اخذ نماییم؟

یک راه معمول برای اخذ ویزای تمامی کشورها وجود دارد و افرادی که قصد سفر به خارج از کشور را دارند، باید از این راه پیروی نمایند. برای اخذ ویزای هلند، در ابتدا باید وقت سفارت هلند را دریافت کرده و سپس در زمان مقرر برای مصاحبه به این سفارت مراجعه نمایید. در این مصاحبه باید مدارک مورد نیاز اخذ ویزا را به سفارت هلند تحویل دهید.

مدارک ویزای هلند چه می باشند؟

 همانطور که در مقدمه متن عنوان شد، یکی از بخش های مهم در اخذ ویزای کشور هلند، مدارک ویزای هلند است و این مدارک باید به صورت دقیقی ارائه شوند. بسیاری از افراد با مدارک ویزای هلند آشنایی کامل ندارند. ما در این بخش سعی داریم جز به جز این مدارک را بررسی کنیم. پس با ما همراه باشید.

مدارک شناسایی افراد

این نمونه از مدارک ویزای هلند عبارتند از:

۱- کارت شناسایی افراد از قبیل شناسنامه عکس دار و کارت ملی دارای اعتبار

۲- اصل گذرنامه با حداقل هفت ماه اعتبار

۳- ۲ قطعه عکس در ابعاد ۳٫۵ در ۴

نکات:

در بخش کارت های شناسایی به خصوص شناسنامه به این نکته باید توجه کرد که، اصل شناسنامه به همراه کپی از تمامی صفحات آن و ترجمه به زبان انگلیسی مورد نیاز می باشد.

در بخش دوم یعنی گذرنامه، کپی تمامی صفحات آن به علاوه اصل گذرنامه موجود باشد.

لازم به ذکر است عکس های تحویل داده شده به سفارت هلند، باید به روز ترین عکس از افراد باشد. زمینه عکس تمام سفید بوده و به صورت تمام رخ گرفته شده باشد. عکس بانوان باید، بدون کمترین آرایش صورت گیرد و در انتخاب پوشش سر دقت نمایند و تمامی رخ آن ها نمایان باشد. تا حد امکان از زدن عینک خودداری شود و در صورت لزوم عینک باید به نوعی باشد، که صورت را پنهان نکند و در عکس رفله تصویری نداشته باشد.

مدارک ویزای هلند | اخذ ویزای هلند | شرایط اخذ ویزای هلند 88851080-021

مدارک شغلی افراد

در زمان ارائه مدارک ویزای هلند باید به این نکته توجه کرد، که تمامی افراد در صورت دریافت حقوق از دولت و یا داشتن شغل آزاد باید مدارک شغلی خود را به سفارت تسلیم نمایند. این مدارک عبارتند از:

۱- مدارک بیمه افراد + سابقه بیمه آن ها و پرداختی ها در ۶ ماه گذشته

 ۲- ارائه حکم و فیش حقوقی برای کارمندان دولت + سابقه بیمه و پرداختی ها در ۶ ماه گذشته

۳- ارائه مدارک شغلی صاحبان مشاغل (جواز کسب) + سابقه بیمه و پرداختی ها در ۶ ماه گذشته

۴- ارائه مجوز نظام پزشکی برای پزشکان + سابقه بیمه و پرداختی ها در ۶ ماه گذشته

۵- ارائه مجوز نظام مهندسی، برای مهندسان + سابقه بیمه و پرداختی ها در ۶ ماه گذشته

۶- ارائه مدارک پرسنلی برای اساتید دانشکاه به همراه فیش حقوقی آن ها

۷-  ارائه مدارک بازنشستگی به همراه فیش حقوقی

نکته مهم: تمامی مدارکی که در متن فوق گفته شده باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند. اصل و رونوشت این مدارک هر دو باید تسلیم سفارت هلند شوند.

سایر مدارک ویزای هلند

مدارکی را که در متون بالا به آن اشاره کردیم، مدارکی معمول می باشند و افراد در پروسه اخذ ویزای هلند باید این مدارک را تهیه نمایند؛ اما با توجه به نوع ویزای انتخابی، مدارک ویزای هلند می تواند کمی تغییر داشته باشد. به طور مثال برای اخذ ویزای تحصیلی، یک سری از مدارک مانند تاییدیه های تحصیلی و فرم پذیرش، از طرف دانشگاه مقصد مورد نیاز می باشد. گاهاً دعوتنامه هایی برای افراد ارسال شده و از آن ها خواسته می شود که به این کشور سفر نمایند. این دعوتنامه ها می توانند با عناوین توریستی، نمایشگاهی، تحصیلی و … صادر شوند. لازم به ذکر است در هنگام ارائه مدارک ویزای هلند به سفارت، فرم پر شده مخصوص این دعوت نامه ها، به همراه اصل دعوت نامه به سفارت تسلیم شود. ارائه مدارک اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان و دانشجویان از دیگر مدارک ویزای هلند می باشد.

مدارک ویزای هلند | اخذ ویزای هلند | شرایط اخذ ویزای هلند 88851080-021

نکات مهم در مورد مدارک ویزای هلند

یکی از نکات مهم، سفر افراد زیر ۱۸ سال می باشد. در این صورت  گاهاٌ پیش می آید که افراد زیر ۱۸ سال فقط با یکی از اولیای خود قصد سفر به کشور هلند را دارند؛ در این صورت باید رضایت مادر و یا پدری که در ایران می ماند گرفته شود.

ترجمه و کپی تمامی مدارک گفته شده در متن از نکات مهمی است، که می توان به آن اشاره کرد.

گفتنی است بعد از ارائه مدارک ویزای هلند به سفارت در صورت تایید از طرف سفارت، اصل مدارک استرداد خواهند شد.

مدارک ویزای هلند | اخذ ویزای هلند | شرایط اخذ ویزای هلند 88851080-021

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۷ تماس بگیرید.

جهت اخذ ویزای هلند با در تماس باشید.۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!
تهران، خیابان میرزای شیرازی، بالاتر از کریمخان، بین کوچه ۴ و ۶، پلاک ۷۶، طبقه دوم
021-88851080