ویزای ایران جهت افراد مالایی ویزا در واقع اجازه حضور اتباع کشور خارجی برای هدفی خاص در کشور مقصد می...
ویزای ایران جهت افراد پاکستانی
مسافران پاکستانی برای سفر به ایران باید اقدام به گرفتن ویزای ایران کنند. ویزای ایران ۴ نوع مختلف دارد، به نام های ویزای توریستی، ویزای تجاری، ویزای مولتی و ویزای اقوام.
برای اخذ ویزای ایران به صورت حضوری باید به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران مراجعه کنید و در آنجا اقدام به اخذ ویزای ایران برای اتباع خارجی کنید. برای آنکه روند گرفتن ویزا تسریع بخشیده شود و سریعتر روادید خود را بگیرید میتوانید از طریق آژانسهای مسافرتی دارای مجوز اقدام کنید؛ البته قابل ذکر است برای افراد پاکستانی امکان گرفتن ویزای فرودگاهی وجود ندارد.
هنگامی که از طریق آژانس مسافرتی اقدام به گرفتن ویزا میکنید، آژانس مسافرتی دعوتنامهای برای شخص مسافر صادر میکند که در این هنگام وجه موردنظر را به حساب آژانس واریز کرده و در صورتی که بخش روادید وزارت امور خارجه دولت جمهوری اسلامی ایران با دعوتنامه موافقت کند، شماره تایید را به آژانس مسافرتی اعلام میکند و مسافر با در دست داشتن کد تایید بین ۳ تا ۳۰ روز پس از دریافت کد تایید فرصت دارد به کنسولگری ایران مراجعه کند تا ویزای ایران خود را دریافت کند.
محل اخذ روادید توسط خود فرد مسافر مشخص میشود. برای گرفتن دعوتنامه توریستی ایران بین ۴ تا ۱۰ روز کاری وقت نیاز است و مدت اعتبار این ویزا ۳ ماه است و با این ویزا مسافران میتوانند تا ۳۰ روز در ایران بمانند اما در صورتی که امور کنسولی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی موافقت کند این زمان تا ۶۰ روز میتواند تمدید شود. قابل ذکر است که اقامت بیش از مدت ذکر شده در روادید در ایران خلاف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است؛ و دارندگان روادید در خاک ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات ایران هسستند.
در زیر هر کدام از این ۴ نوع ویزا را توضیح مختصری داده و ذکر کرده چه مدارکی مورد نیاز است.
ویزای توریستی
مسافرانی که برای سیاحت و گردش به ایران سفر میکنند یا ایرانیان میخواهند فردی را به ایران دعوت کنند، لازم است اقدام به اخذ ویزای ایران کنند. مدارک لازم برای اخذ این ویزا به شرح زیر است:
o مشخصات میزبان
o اسکن رنگی از عکس با ابعاد پاسپورت (۶*۴)
o آدرس و شماره تماس منزل و محل کار میزبان
o اسکن رنگی از صفحهی اول شناسنامه میزبان
o شماره ملی میزبان
o اسکن رنگی از گذرنامه مسافر
o آدرس مکان اقامتی مسافر
ویزای تجاری
افرادی که به منظور تجارت قصد سفر به ایران را دارند، ویزایشان با عنوان “ویزای شرکتی ایران” یا “ویزای تجاری ایران” صادر میشود.
مدارک لازم جهت اخذ روادید تجاری ایران به شرح زیر است:
o مشخصات شرکت دعوتکننده (نام، شماره ثبت، آدرس و شماره تماس شرکت)
o آدرس و شماره تماس منزل مدیرعامل
o موضوع دعوتنامه
o اسکن از روزنامه رسمی شرکت با آخرین تغییرات شرکت
o اسکن از دعوتنامه بر روی سربرگ شرکت به همراه مهر رسمی شرکت دعوتکننده
o اسکن از شناسنامه مدیرعامل شرکت دعوتکننده
o اسکن رنگی از گذرنامه دعوت شونده (اعتبار گذرنامه بالای ۶ ماه است)
o آدرس دقیق مکان اقامتی دعوت شونده
o اسکن رنگی از عکس با ابعاد پاسپورت (۶*۴)
ویزای مولتی (بیشترین مسافرت)
این نوع از ویزای ایران برای افرادی است که به صورت کاری به ایران سفر میکنند. این ویزا با توجه به سفرهای سال گذشته فرد با اعتبارهای متفاوتی صادر میشود. اعتبار این ویزا بسته به کشور تبعه خارجی و تعداد سفرهای انجامشده در سال قبل از درخواست این ویزا بین ۳ تا ۶ ماه و یا ۱ سال متغیر است. از مزیتهای این ویزا میتوان به صرفهجویی در زمان و هزینه برای دریافت ویزا در دفعات متعدد و همچنین عدم نگرانی از مشکلات دریافت ویزا اشاره کرد. قابل ذکر است که زمان تایید وزارت امور خارجه ایران برای این ویزا و صادر کردن کد تایید بیشتر از ویزای توریستی است. نکته دیگر اینکه در صورتی که در گذشته ویزای تجاری گرفتهشده باشد در گرفتن این نوع ویزا تسهیل میشود.
مدارک لازم جهت اخذ روادید مولتی ایران به شرح زیر است:
o اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضای رسمی مدیرعامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافر ایران از وزارت خارجه ایران و ذکر علت دعوت از ایشان.
o روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت
o اسکن رنگی از صفحهی اول پاسپورت مسافر (اعتبار بیشتر از ۶ ماه)
o اسکن رنگی از صفحهی اول شناسنامه مدیرعامل شرکت
o کپی از صفحات گذرنامه ورود و خروج از ایران طی یک سال گذشته
o اسکن رنگی از عکس پاسپورتی (۶*۴)
ویزای اقوام
این ویزای ایران برای اتباع خارجی که اقوامشان ایرانی میباشند قابل دریافت است. برای گرفتن این ویزا دعوتکننده در صورت اقامت در ایران به اداره کنسولی وزارت امور خارجه رفته و درخواست ویزای اقوام را می دهد. فرد دعوتکننده باید مدارک و مشخصات فردی خود و دعوت شونده را به همراه مدرکی که دال بر ارتباط فامیلی داشتن آنها است را ارائه دهد. هرچه نسبت فامیلی دور تر باشد، نیاز به ارایه مدارک بیشتری هست.
در زیر نمونه ای از فرم وزارت امور خارجه ایران برای مسافری که درخواست ویزای ایران را دارد قرار داده شده است:
نظرت چی بود؟
0 نظر