ویزای ایران جهت افراد آمریکایی در این مقاله راجع به ویزای ایران برای اتباع آمریکایی و نحوه دریافت و مدارک...
ویزای ایران جهت افراد سنگاپور
ویزا به معنای اجازه ی کشور مقصد برای تجارت، کار و یا گردش براساس شرایط کشور مقصد می باشد. کشور های مختلفی در همین راستا به ارگان های خود اجازه حضور برخی مهاجران از سایر کشور ها به کشور خود می دهند. ویزای ایران از جمله ویزاهایی است که اتباع کشور ها با استفاده از سفارت کشور ایران در کشور مبدا اقدام به اخذ ویزا می کنند. اتباع کشور سنگاپور یکی از کشور هایی هستند که درخواست های زیادی برای اخذ ویزای ایران دارند. در اینجا راجع به اخذ ویزا و شرایط اقامت اتباع سنگاپور در کشور ایران صحبت خواهیم کرد.
دعوت نامه و اخذ ویزای ایران
یکی از راه های ساده و بی دردسر برای اخذ ویزای ایران دریافت دعوت نامه از طرف فرد یا شرکت خاص می باشد. دعوت نامه در واقع نامه ای است که از طرف خویشان و یا خانواده شما در کشور مقصد و یا ارگان و شرکتی خاص که قصد جذب شما را به عنوان نیروی کار دارد، به شما داده می شود. دعوت نامه در واقع ضمانتی است که از طرف فرد یا گروهی در کشور مقصد برای فرد مورد نظر ارسال می شود تا نسبت به دادن ویزا و مهیا کردن شرایط اقامت برای فرد تسهیلاتی قائل شوند. مطمئنا وجود دعوت نامه به هر شکل در تسریع و بهبود روند گرفتن ویزا به شما بسیار کمک خواهد کرد. دعوت نامه ها می تواند به صورت های مختلفی از جمله کاری یا تحصیلی برای فرد مورد نظر ارسال شود که البته برای ورود به کشور مقصد نیاز به اخذ ویزا مورد نظر را دارید.
انواع ویزای ایران
ویزای ایران و هر کشور مقصدی دارای تنوع زیادی می باشد. این دسته بندی متناسب با هدف سفر شما به کشور مقصد می تواند متفاوت باشد. به صورت کلی ویزاها به ۷ دسته تقسیم می شوند. ویزای کاری، ویزای تحصیلی، ویزای تجاری، ویزای نمایشگاهی، ویزای توریستی، ویزای خانوادگی و ازدواج، ویزای پزشکی از انواع ویزا های کشور ایران می باشد. اخذ ویزای ایران در هر یک از حالات بالا دارای شرایط و قوانین خاص خود است که با توجه به کاربرد هر یک متفاوت می باشد. ویزای ایران به صورت توریستی از جمله ویزا های پرطرفدار برای اتباع کشور های مختلف به ویژه کشور سنگاپور می باشد.
مدارک لازم جهت اخذ ویزای ایران برای اتباع کشور سنگاپور
مدارک عمومی و کلی که برای اخذ ویزای ایران لازم است عبارتند از:
اسکن رنگی پاسپورت مهمان
اسکن عکس رنگی با ابعاد پاسپورت(۴*۶)
اسکن صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و مهمان که از سفارت کشور ایران در هر کشوری می تواند آن را دریافت کنید یا به سایت سفارت مورد نظر مراجعه کنید. طبیعتا برای اخذ ویزا های متفاوت دیگر باید مدارک مورد نظر را به سفارت ارائه دهید.
مراحل اخذ ویزای ایران برای اتباع کشور سنگاپور
اخذ ویزای هر کشوری مراحل اداری خاص خود را دارد، همانند ویزای ایران. با توجه به شرایط ویزا درخواستی و سوابق فرد درخواست کننده این فرآیند ممکن است در حدود یک ماه طول بکشد. اولین مرحله در فرآیند اخذ ویزای ایران تکمیل فرم مشخصات میزبان و ارسال آن به سفارت می باشد. این فرم ها در سایت سفارت ایران در هر کشوری موجود می باشد. دومین مرحله تکمیل فرم مشخصات مهمان یا مهمانان و ارسال آن به سفارت ایران است. این فرم را نیز هم به صورت حضوری از سفارت و هم به صورت اینترنتی از سایت سفارت می توانید دریافت کنید.
پس تکمیل از این دو فرم و تحویل مدارک ذکر شده به سفارت ایران در هر کشوری باید منتظر کد تایید دریافت ویزا باشید. این مرحله در حدود ۴ تا ۱۰ روز طول می کشد. شما می توانید کد تاییدیه ویزای خود را در پرتال شخصی خود در سفارت و یا ایمیل خود ببینید. پس از دریافت این کد شما طی ۳ تا ۱۰ روز آینده وقت دارید تا با در دست داشتن گذرنامه و کد تاییدیه ویزا به سفارت ایران رفته و ویزای ایران خود را دریافت کنید. مدت زمان الصاق ویزا بر روی گذرنامه در حدود ۱۵ روز کاری به طول می انجامد. البته این زمان با توجه به شرایط سفارت می تواند کمتر یا بیشتر شود.
نکات مهم در اخذ ویزای ایران
در اینجا به نکات و شرایط برای اخذ ویزای ایران اشاره می کنیم. اگر برای شما زمان اهمیت دارد و فرصت کمی دارید، می توانید محل اخذ ویزای ایران خود را فرودگاه مقصد یعنی فرودگاه امام بزنید. صدور ویزا فرودگاهی یا فوری برای اتباع کشور های هندوستان، پاکستان، عراق، افغانستان، بنگلادش و کلمبیا امکان پذیر نمی باشد. توجه کنید که اتباع آمریکایی، انگلیسی و کانادایی برای دریافت ویزای توریستی ایران باید حتما در قالب تور های گردشگری اقدام به اخذ ویزا کنند. به طور کلی ویزای ایران برای اتباع کشور های مختلف با توجه به روابط دیپلماتیک با کشور مورد نظر متفاوت است. ویزای ایران به صورت توریستی ۳ ماه اعتبار دارد ولی اتباع کشور های خارجی ۳۰ روز فرصت اقامت در کشور مقصد را دارند. البته این میزان با موافقت وزارت امور خارجه ایران می تواند تا ۶۰ روز تمدید پیدا کند. برای اتباع کشور افغانستان، پاکستان و بنگلادش دعوتنامه به هیچ شکلی صادر نمی شود.
نظرت چی بود؟
0 نظر