ایام تعطیلات بهترین زمان برای سفر به کشور آذربایجان است. بسیاری از مردم برای این منظور میبایست اقدام به دریافت ویزای آذربایجان نمایند. البته این درخواست تنها به ویزای توریستی ختم نمیشود و شامل ویزای تجاری و ترانزیت و … نیز میباشد.
معرفی ویزای عادی آذربایجان
برای اتباع خارجی به طور کلی دو نوع ویزا صادر شده که هر کدام دارای ویژگیهای مشخصی هستند. ویزای عادی دارای مدت اعتبار ۹۰ روز میباشد، این مدت برای یک بار ورود و خروج بوده و از تاریخ صدور محاسبه میشود، این ویزا عبارت است از : ویزای تجارت، علمی و آموزشی، اشتغال، گردشگری، فرهنگ، اهداف انسان دوستانه، دیدار با بستگان و درمان. به این معنی که شما هر کدام از این اهداف را داشته باشید میبایست به سراغ ویزای عادی بروید. این ویزا برای افرادی است که فاقد تابعیت بوده و قصد سفر به این منطقه زیبا را دارند. دریافت این ویزا بسیار آسان و در زمانی کم و مشخص میباشد. ویزای آذربایجان با بهترین شرایط همراه شما خواهد بود.
انواع ویزای عادی آذربایجان
در خصوص ویزای عادی و اهداف آن دو موضوع مطرح میشود. به طور کلی ویزای عادی به دو نوع تقسیم میشود. ویزای یکبار ورود برای افرادی میباشد که فقط یکبار میخواهند به جمهوری آذربایجان ورود نمایند، به این معنی که اجازه ورود و خروج آنها فقط یکبار است. ویزای کثیرالورود دارای ۲ سال اعتبار است. تعداد ورود و خروج در این مدل از ویزای آذربایجان بیشتر است و شرط یکبار ورود و خروج برای این ویزا معنی ندارد.
نکتهای مهم در این خصوص به این صورت است که مدت اقامتی که در ویزای آذربایجان درج شده به معنی طول دوره اعتبار آن میباشد، یعنی در صورتی که در دوره تعیین شده استفاده نشود ویزای شما از اعتبار ساقط شده است. شما می توانید جهت تمدید ویزای آذربایجان از روال های قانونی و مشخص استفاده نمایید.
ویزای ترانزیت آذربایجان
اگر میخواهید به کشوری دیگر سفر نمایید اما قصد گذر از آذربایجان را دارید و یا برای رسیدن به کشور ثالث نیاز به عبور از اراضی آذربایجان دارید میبایست ویزای ترانزیت آذربایجان را انتخاب نمایید. اعتبار این سبک از ویزای آذربایجان حداکثر تا ۳۰ روز است. شما تنها ۵ روز اجازه ماندن در خاک آذربایجان را خواهید داشت. البته برای تعیین مدت اعتبار و یا اقامت، ویزای ترانزیت بررسی میشود که وسیله نقلیه درنظر گرفته شده برای سفر چیست. قطعاً وسایل نقلیه زمینی و هوایی دارای اعتبار متفاوتی در مدت اعتبار ویزای آذربایجان هستند. زیرا زمان لازم برای هر یک متفاوت بوده و بر اساس یک قانون دقیق تعیین میشود. ویزای آذربایجان با توجه به شرایط هر فرد دارای قانونی مشخص است.
ویزای توریستی آذربایجان
ویزای توریستی برای افرادی است که قصد سفر به این منطقه را داشته و هدفشان سفری کوتاه است. این سفر به صورتی تفریحی صورت میپذیرد و هم چنین میتواند برای بازدید از بستگان و اعضای خانواده باشد. شما با استفاده از ویزای توریستی آذربایجان نمیتوانید در این کشور کار و یا تجارت راه بیندازید هم چنین به شما اجازه داده نمیشود که در زمانی بیش از مدت اعتبار ویزایتان در این منطقه اقامت داشته باشید.
ویزای توریستی دارای هزینهای مناسب و بهترین گزینه برای افرادی میباشد که قصد تفریح در آذربایجان و به خصوص باکو را دارند. اگر میخواهید این ویزا را از طریق سفارت آذربایجان تهیه نمایید نیاز به زمان سه ماهه برای صدور داشته و البته اجازه تمدید آن نیز به شما داده نخواهد شد! در برای دریافت ویزای آذربایجان به صورت توریستی نیازی به حضور شما نبوده و هم چنین تقاضای اثر انگشت نیز نخواهد شد. ویزای آذربایجان را با دقت و ممارست تهیه نمایید.
انواع ویزای کار آذربایجان
سوالاتی در خصوص ویزای کار در آذربایجان اغلب ذهن افراد را مشغول مینماید. یکی از سؤالات پر تکرار در خصوص شرایط ویزای کار آذربایجان است. این سؤال گاه در خصوص مدارک لازم و قوانین ویزای آذربایجان نیز ادامه دار خواهد بود.
آذربایجان از دسته کشورهایی است که میتوان در آن دید تجارتی ایجاد نمود و در واقع اجازه ورود با هدف کار به شما داده میشود. اما این اجازه به چه صورتی اعطا میگردد؟ مسائل مهم در خصوص راه اندازی یک کار در این کشور به این صورت است که شما میبایست نوع شرکت، حقوق و دستمزد خود را اعلام نمایید. اگر قرار است کارفرمایی شما را به کار دعوت نماید میبایست از طریق اداره مهاجرت اقدام نمایید. به این معنی که فرد میبایست با پاسپورت خود به اداره مهاجرت مراجعه نموده تا کارت اقامت و اجازه کار در آذربایجان برای آن صادر شود. امکان تمدید این کارت حداکثر ۵ سال است. اگر فرد به صورت دائم در جمهوری آذربایجان ساکن است میبایست یک حساب باز نموده و سرمایه خود را به آن انتقال دهد. این سبک از ویزای آذربایجان دارای ارزش بالایی است.
چه کسانی اجازه کار در آذربایجان را دارند؟
قانون کار در آذربایجان به صورت کاملاً شفاف این موضوع را پوشش میدهد. اشخاصی که میخواهند به صورت دائمی در این کشور اقامت نمایند، افرادی که به دنبال کارآفرینی میباشند و یا پرسنل سازمانهای بین الملیی همگی میتوانند در این کشور اقامت نمایند. از طرفی دیگر شرایط برای ورزشکاران و هنرمندان نیز باز بوده و میتوانند به کار در آذربایجان مشغول باشند.
فعالیتهای تحقیق و پژهشی برای متخصصان نیز از سوی آذربایجان با استقبال روبرو خواهد بود. نمایندگان شرکتهایی که در جمهوری آذربایجان تأیید شده هستند نیز میتوانند در این کشور به فعالیت و کار مشغول باشند. ویزای آذربایجان برای کار را به دقت دنبال نمایید.
قوانین جمهوری آذربایجان در خصوص مهاجرت کاری
اگر ویزای آذربایجان شما در خصوص کار و تجارت است میبایست در ابتدا از قوانین آن مطلع باشید و سپس تصمیم گیری نمایید. قانون جمهوری آذربایجان برای افرادی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند بر مبنای قانونی و هم چنین اقتصادی و اجتماعی تعیین و تعریف میشود. مهاجرت کاری یعنی شما محل اقامت فیزیکی خود را تغییر میدهید و این موضوع با هدف فعالیتهای کارگری است. به طور کلی قانون مهاجرت بر مبنای قانون اساسی، قانون مدنی و اصل قانون جمهوری اسلامی باشد.
اگر شرایط کاری شما به نوعی پیش رفت که نیاز به بیش از ۵ سال زمان داشتید میبایست یک سال آذربایجان را ترک نموده و سپس اقدام نماید. ویزای آذربایجان در خصوص تجارت و کار اغلب قابل تمدید و پیگیری است.
ویزای تحصیلی آذربایجان
اگر میخواهید ویزای آذربایجان به صورت تحصیلی را اخذ نمایید میبایست در خصوص مدت زمان تحصیل در این کشور کمی اطلاعات خود را افزایش دهید. دانشجویان میبایست در سفارت آذربایجان در کشور خودشان اقدام به درخواست ویزای تحصیلی کنند. ویزای تحصیلی در مقطع ۴ سال کارشناسی، مقطع دو سال ارشد و ۳ سال برای دکترا تقسیم شده است که البته اگر دانشجو از کشور خارج شود میبایست به سفارت اطلاع دهد. سال تحصیلی در آذربایجان به صورت دو ترم بوده و از سپتامبر آغاز میشود. البته بعضی از رشتهها نیز از ماه ژانویه آغاز به تحصیل مینماید.
روشهای اخذ ویزای آذربایجان
اولین روش برای اخذ ویزا روش شخصی میباشد، به این معنی که شما میتوانید به صورت حضوری به سفارت آذربایجان رفته و اقدام به اخذ ویزا نمایید. در این روش، دو قطعه عکس ۴*۳ و اصل و کپی گذرنامه و هم چنین کپی بیمه نامه مسافرتی شما نیاز است. اگر این روش را انتخاب نمودهاید میبایست ۱۰ روز تا دریافت ویزا صبر نمایید. دقت نمایید که بیمه نامه مسافرتی برای اخذ ویزای آذربایجان الزامی میباشد.
ویزای الکترونیکی یکی از روشهای بسیار جدید و آسان برای اخذ ویزای آذربایجان میباشد که چند صباحی است روتین شده و بسیار از متقاضیان از آن استفاده مینمایند. اسکن گذرنامه یکی از مدارک ضروری در این روش است، سپس میتوانید اقدام به ثبت نام در سایت مربوطه نمایید. شما حتی میتوانید هزینه خود را به صورت آنلاین پرداخت نمایید. اعتبار این ویزا ۹۰ روز است و در نهایت شما نمیتوانید بیش از ۳۰ روز در این کشور اقامت نمایید.
در روش سوم که مراجعه به آژانسهای مسافرتی بوده میتوانید یکی از آژانسهای مسافرتی را بر طبق بررسیهای خود انتخاب نمایید. روال کار در این روش بسیار آسان است. شما ضمن ارائه مدارک، هزینه مشخص را پرداخت نموده و در ظرف زمانی مشخص ویزای آذربایجان را دریافت خواهید نمود. مزیت خوب در این روش صرفه جویی در زمان است. در این روش ویزای آذربایجان ظرف ۳ روز به دست شما میرسد و اتلاف زمان شما بسیار کمتر از سایر روشها میباشد. شما در این روش میتوانید با پرداخت هزینهای بیشتر اقدام به دریافت ویزای فوری و یا ویزای یک روزه نمایید.
مدارک لازم برای ویزای آذربایجان
ارسال مدارک نکته مهمی در اخذ ویزای آذربایجان میباشد. در وهله اول میبایست فرمهای تقاضای ویزا را بر طبق نمونه تنظیم شده که توسط نهادهای دولتی در اختیارتان قرار میگیرد پر نمایید. ارائه اصل گذرنامه از اهمیت ویژهای برخوردار است. گذرنامه میبایست حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد. مدرک جایگزین نیز میتواند مدرک عبور از مرز بوده که نیاز به کپی از صفحههای اصلی آن میباشد. گام بعدی دو قطعه عکس ۴*۳ با زمینه سفید و تمام رخ میباشد. گواهی بیمه پزشکی یکی دیگر از مدارک مورد نیاز برای سفر به آذربایجان است. از این مدرک میبایست کپی برداری شود، فیش واریزی هزینه برای صدور ویزا و فرم پر شدهای که هدف سفر شما در آن مشخص باشد.
نظرت چی بود؟
0 نظر