مرجع کامل ویزای کشور های دنیا - سایت ویزا

وقت سفارت نروژ

به این مقاله امتیاز دهید:
[تعداد: 2 میانگین: 5]

وقت سفارت نروژ

کشور نروژ در شبه جزیره اسکانیناوی قرار دارد نروژ مساحتش یک چهارم ایران دارد. نکته قابل توجه درباره کشور نروژ خط ساحلی ۲۵۰۰۰ کیلومتری آن است با اینکه نروژ از دو طرف به دریا راه دارد و مساحتش زیاد نیست ولی هشتمین کشور از نظر طولانی ترین خط ساحلی است و ازاین نظر با استرالیا برابری دارد. برای دریافت ویزای نروژ حتما باید وقت سفارت نروژ را از قبل از طریق آژانس های مسافرتی رزرو نمایید.

 معرفی کشور نروژ: 

جمعیت کشور نروژ ۵ میلیون نفر است و از مرفه ترین مردمان دنیا محسوب می شوند. نروژ جزو اتحادیه اروپا نیست اما جزو اتحادیه شنگین و مرزهای باز محسوب می شود. کشور نروژ در جنگ جهانی اول در گیر جنگ نبود و در جنگ جهانی دوم هم اعلام بی طرفی کرد و توسط آلمان ۵ سال اشغال شد. کشور نروژ منابعی چون نفت و گاز و آب و کانی زیادی دارد و از ثروتمند ترین کشورها محسوب می شود و از نظر درآمد رتبه ۴ را دارد. برای دریافت ویزای نروژ باید از قبل وقت سفارت نروژ را از طریق آژانس های مسافرتی رزرو نمایید.

وقت سفارت نروژ

وقت سفارت نروژ

 فرهنگ کشور نروژ:

زبان مردم کشور نروژ، نروژی است. در کشور نروژ مردم به ازدواج و تشکیل خانواده اهمیت زیادی نمی دهند. زنان در این کشور به اندازه مردان در تجارت و کار پیشرفت می‌ کنند. مردم کشور نروژ به سادگی علاقه و اعتقاد دارند و طرفدار برابری و مساوات بین خودشان هستند. یکی از آداب معاشرت آن ها این است که افراد درهنگام رسیدن و رفتن باهم دست می دهند.

وقت سفارت نروژ

وقت سفارت نروژ

زیباترین جاذبه گردشگری نروژ:

کلیسای چوبی:

در این کلیسا با کلیساهای قرون وسطی ترکیب شده است. موادی که در ساخت کلیسا به کار رفته است چوب به جای سنگ است. موقعیت این کلیسا در ساحل غربی کشور نروژ است. برای دریافت وقت سفارت نروژ از سفارت سریعا از طریق آژانس های مسافرتی اقدام نمایید.

وقت سفارت نروژ

وقت سفارت نروژ

آبشار ورینگفوسن:

از معروف ترین آبشارهای کشور نروژ آبشار ورینگفوسن است. این آبشار در دره Mebodelen بین اسلو و برگن است. و برای رسیدن به هتلی که در بالای آبشار قرار دارد باید ۱۵۰۰ پله را بالا رفت. در کشور نروژ پر طرف دار ترین مکان این آبشار است.

وقت سفارت نروژ

وقت سفارت نروژ

یخچال طبیعی:

بزرگ ترین یخچال طبیعی در اروپا در کشور نروژ قرار دارد. که پوشیده شده است از یخ و بسیار جالب و چشم نواز است. در کشور نروژ این یخچال طبیعی بسیار اهمیت دارد.در این مکان اسکی روی یخ بسیار هیجان انگیز است.

موزه کشتی وایکینگ ها:

در قرن ها پیش  واکینگ ها در دریاهای شمالی سفر کردند. برخی از کشتی های واکینگ ها درموزه اسلو به نمایش گذاشته شده است. این کشتی یکی از کشتی های، اوزبرگ است که در گورپشته ای در نزدیکی اوزبرگ یافت شده است.

وقت سفارت نروژ

وقت سفارت نروژ

ویزای نروژ:

کشور نروژ کشوری است گردشگری با دیدنی های باستانی، تاریخی و موزه مربوط به واکینک ها و غیره که همگی بسیار جالب و دیدنی هستند . اما برای سفر به کشور نروژ باید ویزای نروژ را اخذ نمایید که در زیر به آن اشاره شده است.

مراحل اخذ وقت سفارت نروژ:

اقدام از طریق آژانس های مسافرتی

ارسال مدارک لازم

تعیین وقت سفارت توسط تیم سفارت

واریز مبلغ تعیین شده توسط شما

ارسال وقت سفارت کشور نروژ توسط تیم ما

چگونه از سفارت وقت بگیریم:

برای دریافت ویزای نروژ باید یک وقت سفارت نروژ برای مصاحبه در تهران بگیرید که این وقت را از طریق آژانس های مسافرتی معتبر میتوان رزرو کرد. وقتی که رزرو می شود بسیار ارزشمند است پس حتما مدارک مورد نیاز را با خود به همراه داشته باشید.

کشورهای عضو شینگن: برای سفر به اروپا اخذ ویزای شینگن الزامی است در واقع با این ویزا می توان به تمام کشورهای عضو پیمان اروپا سفر کرد. برای گرفتن ویزای اتحادیه بهتر است از محدوده شنگن اقدام کنید. وقتی فردی از کشورهای اتحادیه اروپا ویزا دارد به راحتی از سایر کشورهای اروپا می تواند ویزا بگیرد.

مدارک وقت سفارت نروژ:

مدارک زیر برای گرفتن وقت سفارت و گرفتن ویزاهای :دیدار خانواده نروژ، گرفتن وقت سفارت تجاری-کاری نروژ، گرفتن وقت سفارت نروژ لازم است.

۱-فرم درخواست:

 باید فرمی که در وب سایت نروژ قرار گرفته است توسط آژانس های مسافرتی خبره و باتجربه تکمیل گردد. توجه کنید پس از تکمیل امکان تغییر و ویرایش وجود ندارد.

اگر متقاضی کمتر از ۱۸ سال داشته باشد داشتن یک رضایت نامه به همراه کپی رضایت والدین و پاسپورت سرپرست قانونی لازم است.

۲- Cover letter:

این نامه باید از طریق متقاضی پرینت گرفته شود و یک کد دریافت برای اثبات پرداخت به متقاضی داده می شود.

۳- اصل پاسپورت:

پاسپورت باید حداقل ۹۰ روز تا پایان تاریخ انقضا  درخواست ویزا اعتبار داشته باشد.

تاریخ پاسپورت کمتر از ۱۰ سال نباشد.

حداقل داشتن ۲ صفحه خالی از پاسپورت.

پاسپورت قبلی در صورت قابل اجرا بودن.

 عکس پاسپورتی که همه ی مشخصات ظاهری را نشان دهد.(۳٫۴*۴٫۵ سانتی متر)

۴-مقررات:

از اعتبار پاسپورت بیش تر از ۶ ماه نگذشته باشد.

عکس باید ۷۰-۸۰ در صد عکس را پوشش دهد.

پس زمینه عکس روشن و یک دست باشد.

اجزای صورت باید کاملا واضح باشد به خصوص صورت و چشم.

پوشش سر به دلیل مذهبی قابل قبول است.

۵-فتوکپی ها:

کپی از صفحات پاسپورت که حاوی اطلاعات شخصی است.

کپی از ویزای شنگین

کپی از پاسپورت های قبلی (سه سال گذشته) از همه صفحات . مهر ها

۶- بیمه پزشکی خارجی:

این بیمه برای تمامی کشورهای شنگن معتبر است

حداقل پوشش دهی ۳۰۰۰۰ پوند و برگشت به وطن

۷- رزرو پرواز و هتل:

رزرو یک هتل معتبر با آدرس کامل هتل (نام هتل، نام خیابان، شهر، تلفن، اطلاعات رزرو)

تا زمانی که ویزا داده نشده است بلیت تهیه نکنید.

اگر تقاضانامه تائید شود بلیت رفت‌وبرگشت صادر می‌شود.

انواع بیمه مسافرتی که توسط سفارت نروژ در تهران قابل قبول است:

بیمه آسیا، بیمه البرز، بیمه معلم، بیمه آرمان، بیمه پارسیان، بیمه کوثر، بیمه کارآفرین، بیمه رازی، بیمه سینا، بیمه سامان، بیمه ملت، بیمه نوین، بیمه پاسارگارد، بیمه میهن، بیمه سرمد است.

دریافت ویزای شنگن از نروژ:

حداکثر زمان ویزای شنگن ۹۰ روز است. این زمان از زمانی که وارد شنگن می شوید غیر قابل تمدید است و فقط در موارد خاص قابل تمدید می باشد. ویزای شنگن توسط نروژ برای کل محدوده ی شنگن قابل استفاده است. لازم به ذکر است که مدت اقامت باید در کشوری باشد که ویزا را از آن جا گرفته اید. برای دریافت ویزای نروژ نیازمند دریافت وقت سفارت نروژ هستید.

وقت سفارت نروژ

وقت سفارت نروژ

نکات مهم در وقت سفارت نروژ:

بررسی نکات ذیل برای دریافت وقت سفارت نروژ حائز اهمیت میباشد.

هیچ کدام از کارمندان سفارت، خارج از ساختمان سفارت شاغل نیستند.

سفارت قبل از گرفتن مدارک هیچ وجهی دریافت نمی کند. با گرفتن وقت دیگر قادر به تغییر نیست.

سفارت هیچ گونه مسئولیتی در قبال پولی که به افراد سود جو پرداخت کنید ندارد.

گذرنامه فقط در روزهای یکشنبه تا چهارشنبه فقط از ساعت ۱۳ تا ۱۳:۳۰ به متقاضیان برگردانده می شود.

قابل توجه افرادی که با ویزای شنگن وارد محدوده شنگن می شوند از تاریخ ۱۱ اکتبر از مرزی که وارد شده اند برای بار دوم باید انگشت نگاری شوند تا با اطلاعات ثبت شده در سیستم مطابقت داده شود.

تمامی مدارک باید به انگلیسی ترجمه شود و ارائه مدارک اصلی در هنگام مصاحبه الزامی است.

مدت اعتبار ویزای شنگن از زمان صدور ۶ ماه است.

دیدار های خانوادگی در کشور نروژ:

برای دیدارهای خانوادگی باید از میزبان دعوت نامه داشته باشید.

اگر فرد نسبت خانوادگی دارد باید مدرکی چون شناسنامه که این مسئله را ثابت کند را ارائه دهد.

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۷ تماس بگیرید.

آژانس مسافرتی سفری دیگر مجری مستقیم و بی واسطه در خصوص وقت سفارت نروژ ، ویزای نروژ و سفر به نروژ . با مشاورین ما در تماس باشید ۰۲۱۸۸۸۵۱۰۸۰

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!
تهران، خیابان میرزای شیرازی، بالاتر از کریمخان، بین کوچه ۴ و ۶، پلاک ۷۶، طبقه دوم
021-88851080