مرجع کامل ویزای کشور های دنیا - سایت ویزا

اقامت اتریش

به این مقاله امتیاز دهید:
[تعداد: 0 میانگین: 0]

اقامت اتریش

بسیاری از افراد سالیانه برای اخذ اقامت کشورهای مختلف اقدام می نمایند. ما قصد داریم تا شما را با راه های مختلف برای گرفتن اقامت اتریش آشنا کنیم. تا در صورت تمایل برای مهاجرت به این کشور با آگاهی کامل اقدام نمایید. پس تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

اتریش

اتریش یکی از کشورهای مرکزی اروپا می باشد که به دلیل کوه های بسیاری از قبیل کوه آلپ آب و هوای سرد و کوهستانی دارد به طوری که زمستان های آن سرد و تابستان هایی معتدل و پر بارش خواهد داشت. بیش از حدود ۹۸ درصد مردم آن به زبان آلمانی صحبت می کنند و دین اکثریت آنها نیز کاتولیک می باشد. از نظر اقتصادی اتریش یکی از کشور های ثروتمند تلقی می شود به همین دلیل برای مهاجرت و اقامت گزینه بسیار مناسبی می باشد.

اقامت اتریش

اقامت اتریش

 

اقامت اتریش

اقامت اتریش از روش های متفاوتی امکان پذیر خواهد بود؛ که از این میان می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

۱_ اخذ ویزای اتریش از طریق داشتن تمکن مالی

۲_ بدست آوردن اقامت اتریش توسط ثبت شرکت

۳_ مهاجرت از طریق ازدواج

۴_ کسب اقامت کاری اتریش

۵_ اقامت اتریش از طریق کار

۶_ اقامت اتریش از طریق تحصیل

در ادامه درباره برخی از این روش ها و مزایای آن ها بیشتر توضیح خواهیم داد.

بدست آوردن اقامت اتریش از طریق تمکن مالی

افرادی که از تمکن مالی خوب و ثابتی برخوردار هستند به راحتی می توانند برای دریافت اقامت اتریش اقدام نمایند. سرپرست خانواده باید حقوق ثابت، مشخص و کافی به مبلغ ماهیانه حداقل ۱۸۰۰ یورو داشته باشد. برای نشان دادن درآمد خود به سفارت این کشور می توان از ۴ روش زیر کمک گرفت:

۱_ سود حاصل از سپرده بانکی سرپرست خانواده

۲_ فیش حقوقی بازنشستگی

۳_ استفاده از اجاره نامه ملک

۴_ در صورت وجود شرکت، سود حاصل از آن به همراه دارایی

فرد متقاضی بعد از کسب اقامت اتریش به روش تمکن مالی، با گذشت ۵ سال می تواند درخواست اقامت دائم بدهد. اقامت اتریش از طریق تمکن مالی، یکی از ساده ترین روش های اخذ ویزای اتریش بوده که محدودیت سنی نداشته و بعد از گذشت ۵ سال به راحتی می تواند ویزای خود را تمدید نماید. از دیگر مزایای آن می توان به استفاده از بیمه های پزشکی و درمانی و عدم نیاز برای انجام کار های سخت تر از قبیل ثبت شرکت و غیره اشاره کرد.

اقامت اتریش

اقامت اتریش

 

بدست آوردن اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت

برای ثبت شرکت در این کشور، طبق قوانین مربوط به مهاجرت اتریش ۲ فرد مدیر عامل و سهامدار می توانند برای خود و خانواده شان اقامت اتریش را کسب نمایند. مدرک تحصیلی فرد سهامدار باید لیسانس و یا مدارک بالاتر باشد تا واجد شرایط گردد. بعد از مشخص شدن هدف بیزینسی شرکت مذکور، باید مبلغی که به عنوان سرمایه اولیه تعیین شده است، مشخص گردد. نصف پول مربوط به سرمایه اولیه شرکت به حساب بانکی در اتریش واریز می گردد که پس اتمام کار های مربوط به اقامت اتریش، این مبلغ به فرد متقاضی بازگردانده خواهد شد. این روش نیز مزایای به خصوص خود را خواهد داشت که از این میان می توان به اخذ اقامت اتریش به طور همزمان برای ۲ خانواده، سهولت در تمدید اقامت، استفاده از بیمه های درمانی و … اشاره کرد.

اقامت اتریش

اقامت اتریش

 

اخذ اقامت اتریش از طریق تحصیل

فردی که قصد دارد به منظور تحصیل در دانشگاه های اتریش اقدام نماید، در صورتی که تصمیم به تحصیل در مقطع کارشناسی را دارد، می تواند پس از شرکت در کنکور ایران برای اخذ ویزای تحصیلی اتریش اقدام نماید. دانشگاه های اتریش از سطح علمی بالایی برخوردار می باشند. هزینه تحصیل در هر یک از مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا برای فرد متقاضی بسیار کم می باشد. با این حال افرادی که در حال تحصیل در این کشور هستند، به صورت پاره وقت و حدود ۲۰ ساعت در هفته اجازه کار خواهند داشت. بعد از اتمام دوره تحصیل فرد متقاضی، در صورت تمایل به او کارت قرمز-سفید-قرمز تعلق می گیرد تا بتواند به مدت یک سال جهت تمدید مجدد ویزای خود و پیدا کردن کار اقدام نماید. در صورت پیدا کردن کسب و کار می تواند اقامت اتریش را بدست آورد.

اقامت اتریش

اقامت اتریش

 

اقامت اتریش از طریق ازدواج

برای به دست آوردن اقامت اتریش فرد متقاضی باید ابتدا پارتنر خود را که اتریشی الاصل یا تبعه اتریش است را مشخص کرده سپس با او ازدواج کند سپس مدارکی را که دال بر ازدواج آنها باشد را به سفارت این کشور ارائه دهند و برای اخذ ویزای اتریش اقدام نمایند در صورت طی شدن تمامی مراحل، فرد می تواند اقامت اتریش را کسب نماید و در آخر نیز به تابعیت این کشور در بیاید. کسب اقامت اتریش از طریق نامزدی نیز تقریبا مشابه ازدواج می باشد با این تفاوت که به دلیل در دست نبودن سند ازدواج احتمال کسب اقامت اتریش احتمال کمتری خواهد داشت.

اقامت اتریش

اقامت اتریش

 

اخذ اقامت اتریش از طریق کار

یکی دیگر از روش های اخذ اقامت اتریش، از طریق کار است که طبق قوانین مشخصی در اروپا می باشد. فرد متقاضی باید یک کارفرما در اتریش داشته باشد. تا بتواند از طریق دعوتنامه کاری کارفرما، جهت اخذ ویزای کاری اتریش اقدام نماید. توجه داشته باشید که در صورتی فرد متقاضی قادر به اخذ ویزای تجاری اتریش خواهد بود که هیچ یک از افراد اتریش و یا اتحادی اروپا برای کار آگهی شده پیش قدم نشده باشند. حداقل مدرک تحصیلی متقاضی باید لیسانس باشد و یا از تخصص و حرفه خاصی بهره مند باشد. تا این کشور بتواند از حرفه و یا تحصیلات او در جهت کاری استفاده نماید.

اقامت اتریش

اقامت اتریش

 

اقامت اتریش از طریق سرمایه گذاری

روش سرمایه گذاری یکی از روش هایی است که فرد از طریق کشور ثالث اقدام به ثبت شرکت در این کشور می نماید و سپس طرحی را برای سرمایه گذاری به دولت اتریش ارائه می دهد که در صورت موافقت از سمت دولت، می تواند سرمایه مناسب طرح را وارد این کشور کرده و تجارت خود را شروع نماید. فرد به مدت ۵ سال اقامت اتریش را بدست می آورد و سپس می تواند برای اقامت دائم این کشور اقدام کند؛ اما این کار در حالی است که در طول ۵ سال فردی که سرمایه گذاری نموده است مالیات مشخص شده خود را بپردازد و حقوق خود و کارکنان نیز بدون هر گونه مشکل پرداخت گردد. در این روش باید به طور دقیق شرایط اقتصادی کشور مقصد بررسی شود تا سرمایه گذاری هدفمند باشد چراکه در صورت عدم آگاهی کافی، فرد ممکن است سرمایه خود را از دست دهد. در نتیجه این روش نسبت به دیگر روش ها از اطمینان کمتری برخوردار می باشد. درباره برخی از اصلی ترین راه های اخذ اقامت اتریش توضیح داده شد تا در صورت تمایل برای مهاجرت به این کشور با انواع روش های اخذ ویزای اتریش آشنایی کامل داشته باشید.

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۷ تماس بگیرید.

آژانس سفری دیگر مجری مستقیم و بی واسطه در خصوص وقت سفارت اتریش، ویزای اتریش، تور اتریش میباشد. ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!
تهران، خیابان میرزای شیرازی، بالاتر از کریمخان، بین کوچه ۴ و ۶، پلاک ۷۶، طبقه دوم
021-88851080