مرجع کامل ویزای کشور های دنیا - سایت ویزا

مدارک ویزای اسپانیا

به این مقاله امتیاز دهید:
[تعداد: 1 میانگین: 5]

مدارک ویزای اسپانیا

اخذ ویزای اسپانیا به عنوان یکی از کشورهای اروپایی، در دستور کار بسیاری از علاقه‌مندان به مهاجرت و یا اقامت در این کشور می‌باشد. تجربه زندگی بهتر در کنار امکانات متفاوت از اصول اولیه سفر به کشورهای اروپایی خواهد بود. کشور اسپانیا با توجه به عضو بودن در پیمان شینگن از جمله کشورهایی است که به منظور اخذ ویزای آن، مراجعه به سفارت باید در اولویت قرار گیرد.

ویزای شینگن چیست و به منظور اخذ آن چه باید کرد؟

معاهده یا پیمان شینگن، قراردادی است که در سال ۱۹۸۵ در میان چند کشور به امضا رسید. در این پیمان مقرر شد تا ساکنین کشورهای اروپایی، بدون هر گونه مشکلی به هر یک از این کشورها سفر کنند. بر این اساس اخذ ویزای شینگن به منظور ورود به محدوده هر یک از ۲۶ کشور عضو پیمان شینگن، امری ضروری خواهد بود. اسپانیا از جمله کشورهای عضو این پیمان می‌باشد که از این قاعده مستثنی نبوده و نخواهد بود.

ویزای شینگن ۴ نوع داشته و در ۴ ردیف برای متقاضیان صادر می‌گردد. این در حالی است که بنا بر آمار ثبت شده، بیش‌ترین نوع ویزای شینگن درخواستی، از نوع C بوده و مربوط به بخش توریستی است. در کنار این نوع از ویزا، سه ردیف دیگر نیز وجود خواهد داشت که بنا بر نیاز و درخواست متقاضی، می‌توان نسبت به اخذ هر یک از آن‌ها نیز اقدام نمود. اولین گام در خصوص اخذ ویزای اسپانیا، دریافت فرصت و زمان مصاحبه از سفارت مربوطه آن کشور است. بر این اساس قبل از آماده سازی مدارک ویزای اسپانیا، دریافت وقت مصاحبه را باید مورد توجه قرار داد. وقت مصاحبه با توجه به شرایط و قواعد سفارت، حضوری، تلفنی و یا اینترنتی داده خواهد شد.

مدارک ویزای اسپانیا | لیست مدارک ویزای اسپانیا | اخذ ویزای اسپانیا 88851080-021

اخذ ویزای اسپانیا در غالب ویزای توریستی

یکی از پرطرفدارترین انواع ویزای درخواستی از سوی متقاضیان، ویزای نوع C که ویزای توریستی است، می‌باشد. این ویزا شرایط خاصی را به منظور اقامت و سفر به کشور متبوع فراهم خواهد نمود و در نگاه گردشگران، بهترین نوع ویزا محسوب شده است. اخذ ویزای اسپانیا در حوزه ویزای توریستی، تنها در صورتی امکان پذیر خواهد بود که فرد قصد اقامت کم‌تر از سه ماه به منظور تفریح در این کشور را داشته باشد و بیش از این زمان، اجازه اقامت در این کشور را نخواهد داشت. متقاضیان به منظور اخذ ویزای اسپانیا، می‌بایست به سفارت این کشور مراجعه نموده و وقت مصاحبه حضوری دریافت نمایند.

برای دریافت ویزای اسپانیا، ارائه مدارک مورد نیاز الزامی است. این مدارک پس از بررسی، نتیجه قبول یا رد شرایط دریافت ویزای اسپانیا برای متقاضی را مشخص خواهد نمود. درخصوص ویزای اسپانیا به عنوان یکی از کشور های عضو شینگن، کلیه مراحل باید به درستی انجام بپذیرند تا شرایط یاد شده، سهولت در دریافت ویزا را سبب گردد.

مدارک ویزای اسپانیا | لیست مدارک ویزای اسپانیا | اخذ ویزای اسپانیا 88851080-021

مدارک ویزای توریستی اسپانیا

مدارک ویزای اسپانیا که پس از مصاحبه باید نسبت به ارائه آن اقدام نمود، عبارت هستند از:

  • ارائه اصل شناسنامه الزامی است.
  • ارائه اصل گذرنامه، در این مورد گذرنامه فرد متقاضی ویزای اسپانیا می‌بایست ۶ ماه بیش از ویزای مورد نظر، اعتبار داشته باشد.
  • سه قطعه عکس که باید زمینه سفید داشته باشند. در صورت درج نام اشخاص همراه در گذرنامه، برای هر یک، دو قطعه عکس زمینه سفید نیز مورد نیاز است.
  •  اشاره به آدرس دقیق محل سکونت و محل اشتغال فرد
  • ارائه سندی جامع در خصوص اوضاع اجتماعی و بضاعت مالی
  • کارمندان دولتی، می‌بایست آخرین حکم کارگزینی خود را ترجمه نموده و به سفارت ارائه نمایند.
  • کارکنان بخش خصوصی نیز از این قاعده مستثنی نخواهند بود.
  • کارمندان و دانشجویان باید ارائه مدرک و کارت بین‌المللی دانشجویی را درنظرداشته باشند.
  • آخرین گردش حساب مالی و بانکی اشخاص باید به زبان انگلیسی ترجمه شده و به صورت مهر و موم شده به سفارت تحویل شود.
  • سند مالکیت برای فرد متقاضی ویزای اسپانیا به همراه کپی از اصل مدارک
  • ارائه بلیط قطعی رفت و برگشت
  • فاکتور پرداخت و رزرو اینترنتی و آنلاین هتل

مدارک ویزای اسپانیا | لیست مدارک ویزای اسپانیا | اخذ ویزای اسپانیا 88851080-021

شرایط دریافت ویزای تجاری اسپانیا

یکی دیگر از فرصت‌هایی که بر اساس آن می‌توان شرایط ورود به کشور اسپانیا را به عنوان یک فرد مهاجر هموار نمود، دریافت ویزای تجاری اسپانیا است. تجارت و ورود تجار رکن مهمی در کشورهای اروپایی از جمله اسپانیا به شمار می‌رود و در همین زمینه نیز، این کشور ویزای تجاری را به عنوان یکی از زیر مجموعه‌های ویزای ورود به اسپانیا قرار داده است. ویزای اسپانیا در نوع تجاری به مراتب صورت ساده‌تری در قیاس با کشورهای دیگر خواهد داشت و در این ارتباط ورود سرمایه و سرمایه گذار روند سهلی را طی خواهد نمود.

قدم اول در دریافت ویزای اسپانیا، ارائه مدارک ویزای اسپانیا مورد نظر در سفارت است که بدان اشاره خواهیم کرد. گام بعد ارائه دعوتنامه‌ای است که از سوی یک شرکت اسپانیایی برای ورود متقاضی به کشور به او اعطا گردیده است. این دعوتنامه صراحتاً باید اشاره به جزئیات ورود وتمایل شرکت اسپانیایی جهت همکاری های تجاری را محرز نماید. هم چنین اطلاعات کاملی در خصوص نام متقاضی، تاریخ ورود، شغل تجاری وی و… در آن درج گردد.

به منظور دریافت ویزای اسپانیا از نوع ویزای تجاری ارائه دو ردیف از مدارک عمومی و اختصاصی ضروری است.

مدارک ویزای اسپانیا | لیست مدارک ویزای اسپانیا | اخذ ویزای اسپانیا 88851080-021

مدارک عمومی جهت اخذ ویزای تجاری اسپانیا

  • ارائه بلیط هواپیما که نشان از رزرو قطعی هتل و … است.
  • ارائه مدارک ثبت شرکت
  • فیش حقوقی
  • گردش مالی حساب در ۶ ماه آخر
  • ترجمه شناسنامه و اصل و کپی گذرنامه

مدارک ویزای اسپانیا ذکر شده باید به زبان اسپانیایی ترجمه شوند.

ویزای اسپانیا | اخذ ویزای اسپانیا | شرایط گرفتن ویزای اسپانیا 88851080-021

مدارک اداری و رسمی جهت اخذ ویزای اسپانیا

  1. در صورت اقامت شخص متقاضی در کشور ایران و اشتغال وی در شرکتی خصوصی، دلیل دریافت ویزای اسپانیا و نوع مأموریت محول شده به شخص باید ذکر گردد.
  2. هم چنین می‌بایست به طور دقیق ذکر شود که فرد متقاضی در قالب چه عنوان شغلی وارد معامله و محور تجاری گردیده است.
  3. یکی دیگر از ملزومات این امر، مشخص شدن دقیق و کامل حقوق دریافتی فرد به همراه زمان استخدام وی در شرکت تجاری است.
  4. زمان دقیق سفر و محورهایی از جمله تقبل هزینه سفر نیز باید به درستی درج گردد.
  5. اگر شرکت یاد شده ایرانی است، مدارک در کنار لیست بیمه تأمین اجتماعی فرد متقاضی باید در برگه‌ای به طور دقیق درج شود.
  6. گاها مشاهده می‌شود که میان شرکت متقاضی و دعوت کننده از اسپانیا، تبادلاتی انجام شده است. در این ارتباط ارائه حساب‌ها و قبض‌هایی که حاکی از این امر باشد، الزامی است.

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۷ تماس بگیرید.

جهت اخذ ویزای اسپانیا با ما در تماس باشید۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!
تهران، خیابان میرزای شیرازی، بالاتر از کریمخان، بین کوچه ۴ و ۶، پلاک ۷۶، طبقه دوم
021-88851080