1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

مدارک ویزای آلمان

مدارک ویزای آلمان

آلمان یکی از کشورهای بزرگ قاره اروپاست. این کشور به دلیل داشتن جاذبه های زیاد گردشگری و نمایشگاههای بین المللی بزرگ گردشگران زیادی را به خود جذب می کند. افرادی که قصد سفر به این کشور را دارند می بایست با همراه داشتن مدارک ویزای آلمان به سفارت این کشور مراجعه و درخواست ویزا نمایند.

مدارک ویزای آلمان | لیست مدارک ویزای آلمان | اخذ ویزای آلمان 88851080-021

انواع ویزای آلمان:

 افراد برای مسافرت به آلمان دلایل مختلفی دارند که معمولاً برای هر کدام از آن ها ویزاهای مختلف و خاص صادر می شود. برای هر کدام از آن ها می بایست مدارک ویزای خاصی به سفارت تحویل گردد. از جمله ویزاهای که برای کشور آلمان صادر می گردد ویزای توریستی، ویزای کاری،ویزای تحصیلی و ویزای سرمایه گذاری می باشد.

مدارک ویزای آلمان | لیست مدارک ویزای آلمان | اخذ ویزای آلمان 88851080-021

مدارک ویزای آلمان

مدارک ویزای آلمان معمولاً توسط سفارت خانه آن کشور اعلام می گردد و شخص متقاضی می بایست آن ها را به طور کامل آماده و به سفارت آلمان تحویل نماید. این مدارک به شرح ذیل می باشد.

مدارک ویزای آلمان | لیست مدارک ویزای آلمان | اخذ ویزای آلمان 88851080-021

مدارک ویزای آلمان و شناسنامه:

افراد که تقاضای دریافت ویزا از سفارت آلمان را دارند می بایست اصل و کپی شناسنامه ایرانی خود را به همراه داشته باشند. در صورت داشتن توضیحات ارائه آن نیز الزامی می باشد.

مدارک ویزای آلمان و گذرنامه:

داشتن گذرنامه در زمان درخواست ویزا الزامی می باشد. گذرنامه می بایست دارای حداقل اعتبار ۶ ماه از تاریخ پایانی اعتبار ویزای درخواستی را دارا باشد. به همراه گذرنامه می بایست از صفحات اول تا پنجم و صفحاتی که مهر ویزا در آن خورده است نیز کپی تهیه کنید.

مدارک ویزای آلمان | لیست مدارک ویزای آلمان | اخذ ویزای آلمان 88851080-021

مدارک ویزای آلمان و عکس رنگی:

از دیگر مدارک لازم برای درخواست ویزا سه قطعه عکس رنگی و جدید می باشد. در صورتی که نام همراهان شما نیز در پاسپورت شما درج شده است می بایست برای هر کدام از نفرات همراه نیز دو قطعه عکس رنگی ارائه نماید. تمامی عکس های ارائه شده می بایست رنگی، دارای زمینه سفید، تمام رخ و در ابعاد،۶*۴ زمان عکس برای کمتر از ۳ ماه قبل و با ظاهر و چهره فعلی صاحب عکس هم خوانی داشته باشد. بر اساس مقررات ویزای شینگن عکس شما می بایست بر روی برچسب ویزا چاپ شود.

مدارک ویزای آلمان و دعوت‌نامه:

دعوت‌نامه یکی دیگر از مواردی است که می بایست در زمان درخواست ویزا ارائه گردد. دعوت‌نامه معمولاً از طرف فردی که شما را می شناسد و مقیم کشور آلمان می باشد فرستاده می شود. اگر شما کسی را برای فرستادن دعوت‌نامه ندارید می بایست برگه ای را که تأیید می کند شما هتلی را برای مدت اقامت خود در آلمان رزرو کرده اید ارائه کنید.

ویزای انگلستان | اخذ ویزای انگلستان | شرایط دریافت ویزای انگلستان 88851080-021

البته اگر دارای مسکن در آلمان هستید می توانید با نشان دادن سند، قبض مالیات و یا قبض عوارض محل سکونت خود این مشکل را حل کنید.

مدارک ویزای آلمان و اسناد رسمی شغلی و منابع مالی:

سفر به این کشور می بایست با سطح امکانات مالی شما همخوانی داشته باشد. دولت آلمان این توانایی مالی را بر اساس حداقل حقوق روزانه شما در تعداد روزهای اقامت محاسبه و بر این اساس تصمیم گیری خواهد کرد.

در این مورد سفارت آلمان برای افراد تاجر و صاحبان صنایع مدارکی چون سند قانونی ثبت شرکت، صورت حساب بانکی و یا دفترچه پس انداز با تاریخ گشایش حساب را تعیین کرده است.

برای افرادی که حقوق بگیر و کارمند می باشند نیز گواهی اشتغال به کار با تاریخ دقیق شروع به کار و مدت مرخصی، فیش حقوقی ماه قبل و صورت حساب بانکی و یا دفترچه حساب پس انداز با تاریخ گشایش را تعیین کرده است. و برای افراد دارای شغل آزاد نیز کارت صنفی، صورت حساب بانکی و یا دفترچه حساب پس انداز با تاریخ گشایش مورد نیاز می باشد. ضمناً برای اشخاص تحت تکفل نیز می بایست شوهر و یا پدر مدارکی چون گواهی کار، صورت حساب بانکی و یا دفترچه پس انداز خود را ارائه نماید.

البته دقت داشته باشید که پرینت حساب بانکی که ارائه می گردد می بایست بر روی سربرگ انگلیسی و مهر شده به مهر سفارت آلمان باشد

ویزای نروژ | اخذ ویزای نروژ | شرایط دریافت ویزای نروژ 88851080-021.

مدارک ویزای آلمان و بیمه:

داشتن بیمه انفرادی و یا دسته جمعی برای دریافت ویزا الزامی می باشد. بیمه می بایست مواردی چون هزینه های احتمالی برگشت به کشور تحت مراقبت های پزشکی، هزینه های احتمالی نیاز به درمان، هزینه های بیمارستانی احتمالی را پوشش دهد. حداقل مبلغ این بیمه می بایست ۳۰ هزار یورو باشد و تا پایان اقامت شما در حوزه شینگن نیز اعتبار داشته باشد. ضمناً شرکت بیمه کننده می بایست نماینده رسمی در آلمان داشته باشد.

 از دیگر مدارک ویزای آلمان می توان به گواهی اشتغال به تحصیل برای محصلین و دانشجویان، بلیط هواپیما و یا رزرو قطعی آن، فاکتور پرداخت شده و تسویه هتل برای کل مدت اقامت در صورت لزوم و اجازه نامه کتبی والدین و یا قیم کودکانی که به تنهایی قصد سفر به این کشور را دارند اشاره کرد.

 می بایست به این نکته نیز توجه شود که در صورتی که مدارک شما برای اخذ ویزای آلمان به صورت ناقص ارائه گردد سفارت آن ها را قبول نخواهد کرد.

از جمله موارد احتمالی نقص در مدارک ویزای آلمان می توان به عدم تکمیل فرم درخواست و یا امضا نکردن آن توسط متقاضی، نداشتن گذرنامه معتبر چه از لحاظ اعتبار کافی و یا داشتن حداقل دو صفحه خالی، دادن عکس های قدیمی و متعلق به بیش از یک سال قبل اشاره کرد

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۷ تماس بگیرید.

جهت اخذ ویزای آلمان با در تماس باشید. ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱

با ما تماس بگیرید

  • پیشنهادات مناسبی برای خرید تور و رزرو هتل داریم.

تلفن تماس: 88851080-021

مطالب مرتبط

۲۱ آبان ۱۳۹۷

هتل های آلمان آلمان یکی از کشورهای اروپایی است که جذابیت بسیار زیادی برای گردشگران و توریستان ...

۰۱ آذر ۱۳۹۷

هتل های فرانکفورت هتل های فرانکفورت دارای امکانات زیادی می باشد. فرانکفورت به عنوان یکی از شهرهای ...

۱۷ خرداد ۱۳۹۷

وقت سفارت آلمان آلمان کشوری است که هر کسی آرزوی سفر به آن را دارد. البته این ...

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

طراحی و اجرا ایزی تم

همین الان تماس بگیرید